Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Merhaba kızlar
Bugün çocuklar evde olduğundan çok bakamadım buraya da bır de doğum gününe gıttık çok guzeldı

Sabah
Yarım domates
1 dilim ekşi mayalı ekmek üzerine 1 dilim kaşar peyniri 3 zeytin
1 haşlanmıs yumurta
1 zeytin büyüklüğünde sucuk

14.00
Doğum gününde
2 köfte
4 tavuk kanat ızgara
1 dılım peynirli pide
2 çatal sucuk
1 kase cacık
1 kase salata
(bır sürü cıssss vardı yemedım)
2 çatal yaş pasta

Akşam
2 tavuk şiş
2 kaşık pilav

1 kare bayram çikolatası

Ellssa Ellssa Jou Jou @Boncuk2307
Offff iyi yedin kııazzz 🤩🤩

Bütün gün disaridaydik bizde yemek yiyemedim ama çubuk kraker bisküvi ekmek ne bulduysak yedik herkes deprem korkusundan içeri giremedi geç saatte usuyunce herkes mecbur evlerimize dağıldık Allah'a emanetiz artık 🥺 ama akşam üzeri bı açlık oluştu onda da yoğurt içine salatalık ve mısır koyup yedim 🥺

Neden tatıldı canım? Neyse sağlık olsun cumartesi yazarsın

Hımm bılmıyordum ben normal yedım

Ayy sırf onu yapayım dıye bugün ıspanak alacaktık ama gelmemiş adam alamadım :)

Afıyet olsun canım

Afıyet olsun canım

Afıyet olsun canım
buranın dini bayramıydı kaptanım
cumartesi yeniden tartılırım insa

Bütün gün disaridaydik bizde yemek yiyemedim ama çubuk kraker bisküvi ekmek ne bulduysak yedik herkes deprem korkusundan içeri giremedi geç saatte usuyunce herkes mecbur evlerimize dağıldık Allah'a emanetiz artık 🥺 ama akşam üzeri bı açlık oluştu onda da yoğurt içine salatalık ve mısır koyup yedim 🥺
canım benim Rabbim yardımcınız olsun insa

Kızlar İstanbulda yaşayanlara çok geçmiş olsun. Ben istanbulda yaşamıyorum ama tüm sevdiklerim en sevdiklerim İstanbul da. Allah im herkesin canını korusun . 😔. Sabahtan beri içimde inanılmaz sıkıntı vardı, duvarlar üstüme üstüme geliyordu eşim atak geçiririm diye korktu dışarı çıkalım hava al dedi o ara duyduk deprem oldu diye. Arabada yatma şansı olanlar en azından bu geceyi disarda geçirse iyi olur gibi. Kuzenim doktor asistanı kendini camdan atmış durumu belli değil dedi çok üzüldüm 😪.
kuzenin nasıl oldu canım büyuk geçmis olsun

İçimde sıkıntı var ya sizin de öyle mi? Bugün bu deprem vs. de hiç iyi gelmedi doğal olarak. İnşallah yarın daha güzel bir gün olur 🙏
23 Nisan bayram günü diye genelde coşkulu olurdum ben, bugün öyle geçmedi
yazmadan geçemedim. ben 6 şubatta en küçük kardeşimi kaybettim. zaten az çok herkes biliyor aylarca orda burda yaşadık kızım daha küçücüktü. dün bütün gün, bütün gece o günleri düşündüm. şuan kardeşim iş sebebiyle istanbulda. ondan haber alamayınca aklımı kaybedeceğimi sandım. gece asla uyuyamadım, bütün gün her yalnız olduğum an ağladım. travma böyle bir şey, kocaman bir memleket, kocaman travmalar yaşıyoruz ve atlatamıyoruz. içimizde sıkıntı olması normal, yaşadığımız hayat normal değil çünkü maalesef.

sabah sabah iç karartmak istemem, neyse ki birbirimize sahibiz, birbirimizde teselli buluyoruz.

yazmadan geçemedim. ben 6 şubatta en küçük kardeşimi kaybettim. zaten az çok herkes biliyor aylarca orda burda yaşadık kızım daha küçücüktü. dün bütün gün, bütün gece o günleri düşündüm. şuan kardeşim iş sebebiyle istanbulda. ondan haber alamayınca aklımı kaybedeceğimi sandım. gece asla uyuyamadım, bütün gün her yalnız olduğum an ağladım. travma böyle bir şey, kocaman bir memleket, kocaman travmalar yaşıyoruz ve atlatamıyoruz. içimizde sıkıntı olması normal, yaşadığımız hayat normal değil çünkü maalesef.

sabah sabah iç karartmak istemem, neyse ki birbirimize sahibiz, birbirimizde teselli buluyoruz.
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşAllah 🤲🏻 çok üzüldüm 😔

Keşke bu hafta da girmeseydim takımlara
Bu hafta yufka yapma haftası komşularla birbirimize yardım ediyoruz ee yufka yaparken de artık ne varsa onu yiyoruz
Regl de gelmedi göğüslerim aşırı ağrıyor şişmişler elimi yanlışlıkla elim filan değse nasıl ağrıyorlar

Basın sagolsun canimm çok üzüldüm inan 😔 üzüntünü derinden hissettim Allah im rahmet eylesin

canım nasılsınız durumunuz nasıl
Teşekkür ederim canım çok şükür iyiyiz. Eve girdik gece, hava çok soğuk, oğlum var, eşim sabah işe gidecek mecburduk yani. Ama hiç uyuyamadım desem yeridir. Evimiz yüksek ama bu evi alırken en önemsediğimiz şey depreme dayanıklı olmasıydı. Önce Allah'a güveniyoruz, sonra tedbirlere güvenmeye çalışıyoruz diyeyim :KK200: Rabbim saklasın hepimizi.

Ahh canım, çok zor, gönlüne ferahlık dilerim :( Ben de 1999 Gölcük depremzedesiyim. Hiç unutulmuyor. 6 Şubat'ta aynı duygular geri geldi. Günlerce ağladım. Dün evden çıkarken bütün şehri yıkılmış bulcağım sandım. Üzerinden 25 yıl geçmiş ben sanki dün gibi her şeyi hatırlıyorum :(
Zaten İstanbul'dan göç etme kararı almıştık. İyice perçinlendi kararımız. Okullar kapanınca gideceğiz inşallah. En ufak bir sıkıntıda şehir kitleniyor. Dün trafik kitlendiği için eşim eve çok zor ulaştı ki işi de eve 10 km mesafede. Benzin istasyonlarında kuyruklar oluşmuş, millet bidonla benzin alıyormuş. Benzin bile alamadık. Bu çılgınlığa katlanmak çok zor. Allah hepimize kolaylık versin :KK200:

Back
X