Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gece gece güldürdünProtein bombardımanı olmuş afiyet olsun![]()
Offff iyi yedin kııazzzMerhaba kızlar
Bugün çocuklar evde olduğundan çok bakamadım buraya da bır de doğum gününe gıttık çok guzeldı
Sabah
Yarım domates
1 dilim ekşi mayalı ekmek üzerine 1 dilim kaşar peyniri 3 zeytin
1 haşlanmıs yumurta
1 zeytin büyüklüğünde sucuk
14.00
Doğum gününde
2 köfte
4 tavuk kanat ızgara
1 dılım peynirli pide
2 çatal sucuk
1 kase cacık
1 kase salata
(bır sürü cıssss vardı yemedım)
2 çatal yaş pasta
Akşam
2 tavuk şiş
2 kaşık pilav
1 kare bayram çikolatası
Ellssa
Jou @Boncuk2307
buranın dini bayramıydı kaptanımNeden tatıldı canım? Neyse sağlık olsun cumartesi yazarsın
Hımm bılmıyordum ben normal yedım
Ayy sırf onu yapayım dıye bugün ıspanak alacaktık ama gelmemiş adam alamadım :)
Afıyet olsun canım
Afıyet olsun canım
Afıyet olsun canım
canım nasılsınız durumunuz nasılKızlar herkese selam. Geçmişi okuyamadım. Eve girdik ama demin yine sallandık. Allah’a emanet. Dua edin.
canım benim Rabbim yardımcınız olsun insaBütün gün disaridaydik bizde yemek yiyemedim ama çubuk kraker bisküvi ekmek ne bulduysak yedik herkes deprem korkusundan içeri giremedi geç saatte usuyunce herkes mecbur evlerimize dağıldık Allah'a emanetiz artıkama akşam üzeri bı açlık oluştu onda da yoğurt içine salatalık ve mısır koyup yedim
![]()
gece nasıl gecti kuzum iyi misinizSAgol.canım vallahaa çocukları aldım koynuma sağlam sallandık
kuzenin nasıl oldu canım büyuk geçmis olsunKızlar İstanbulda yaşayanlara çok geçmiş olsun. Ben istanbulda yaşamıyorum ama tüm sevdiklerim en sevdiklerim İstanbul da. Allah im herkesin canını korusun .. Sabahtan beri içimde inanılmaz sıkıntı vardı, duvarlar üstüme üstüme geliyordu eşim atak geçiririm diye korktu dışarı çıkalım hava al dedi o ara duyduk deprem oldu diye. Arabada yatma şansı olanlar en azından bu geceyi disarda geçirse iyi olur gibi. Kuzenim doktor asistanı kendini camdan atmış durumu belli değil dedi çok üzüldüm
.
yazmadan geçemedim. ben 6 şubatta en küçük kardeşimi kaybettim. zaten az çok herkes biliyor aylarca orda burda yaşadık kızım daha küçücüktü. dün bütün gün, bütün gece o günleri düşündüm. şuan kardeşim iş sebebiyle istanbulda. ondan haber alamayınca aklımı kaybedeceğimi sandım. gece asla uyuyamadım, bütün gün her yalnız olduğum an ağladım. travma böyle bir şey, kocaman bir memleket, kocaman travmalar yaşıyoruz ve atlatamıyoruz. içimizde sıkıntı olması normal, yaşadığımız hayat normal değil çünkü maalesef.İçimde sıkıntı var ya sizin de öyle mi? Bugün bu deprem vs. de hiç iyi gelmedi doğal olarak. İnşallah yarın daha güzel bir gün olur
23 Nisan bayram günü diye genelde coşkulu olurdum ben, bugün öyle geçmedi
Başın sağolsun canım mekanı cennet olsun inşAllahyazmadan geçemedim. ben 6 şubatta en küçük kardeşimi kaybettim. zaten az çok herkes biliyor aylarca orda burda yaşadık kızım daha küçücüktü. dün bütün gün, bütün gece o günleri düşündüm. şuan kardeşim iş sebebiyle istanbulda. ondan haber alamayınca aklımı kaybedeceğimi sandım. gece asla uyuyamadım, bütün gün her yalnız olduğum an ağladım. travma böyle bir şey, kocaman bir memleket, kocaman travmalar yaşıyoruz ve atlatamıyoruz. içimizde sıkıntı olması normal, yaşadığımız hayat normal değil çünkü maalesef.
sabah sabah iç karartmak istemem, neyse ki birbirimize sahibiz, birbirimizde teselli buluyoruz.
Basın sagolsun canimm çok üzüldüm inanyazmadan geçemedim. ben 6 şubatta en küçük kardeşimi kaybettim. zaten az çok herkes biliyor aylarca orda burda yaşadık kızım daha küçücüktü. dün bütün gün, bütün gece o günleri düşündüm. şuan kardeşim iş sebebiyle istanbulda. ondan haber alamayınca aklımı kaybedeceğimi sandım. gece asla uyuyamadım, bütün gün her yalnız olduğum an ağladım. travma böyle bir şey, kocaman bir memleket, kocaman travmalar yaşıyoruz ve atlatamıyoruz. içimizde sıkıntı olması normal, yaşadığımız hayat normal değil çünkü maalesef.
sabah sabah iç karartmak istemem, neyse ki birbirimize sahibiz, birbirimizde teselli buluyoruz.
Teşekkür ederim canım çok şükür iyiyiz. Eve girdik gece, hava çok soğuk, oğlum var, eşim sabah işe gidecek mecburduk yani. Ama hiç uyuyamadım desem yeridir. Evimiz yüksek ama bu evi alırken en önemsediğimiz şey depreme dayanıklı olmasıydı. Önce Allah'a güveniyoruz, sonra tedbirlere güvenmeye çalışıyoruz diyeyimcanım nasılsınız durumunuz nasıl
Ahh canım, çok zor, gönlüne ferahlık dilerimyazmadan geçemedim. ben 6 şubatta en küçük kardeşimi kaybettim. zaten az çok herkes biliyor aylarca orda burda yaşadık kızım daha küçücüktü. dün bütün gün, bütün gece o günleri düşündüm. şuan kardeşim iş sebebiyle istanbulda. ondan haber alamayınca aklımı kaybedeceğimi sandım. gece asla uyuyamadım, bütün gün her yalnız olduğum an ağladım. travma böyle bir şey, kocaman bir memleket, kocaman travmalar yaşıyoruz ve atlatamıyoruz. içimizde sıkıntı olması normal, yaşadığımız hayat normal değil çünkü maalesef.