Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ben de regl öncesindeyim. Yıllarca niye ben diyet uzun süre yapamıyorum diye sorguladım kendimi suçladım. Herkesin reglde iştahı açılır ben reglin birinci günü rahatlarim diyete başlarım. Regl öncesi hafta stresli ve iştah ataklı geçiyor bende. E zaten o hafta ödem tuttuğumuz hafta , tartı zaten diyet yapsak bile artışta oluyor. Tartılıp moralimi bozup zaten açık olan iştahı daha da kırbaçlıyorum. Ve regl döngum de kısa olduğu için bu olayı keşfetmem zor oldu.
9 gün regl-15 gün temiz- hooooop yine regl.
Yani regl bittikten 2 hafta sonra regl oluyorum :KK57:
Reglin 9 günü ve sonraki 1 hafta herşey kobtrol altında sadece 16 gün. Sonra başlıyorum ahhh vahhh kilo almışım oyyy çok yedim karb atağım oldu da yedim , yaptığım 2 haftalık diyet boşa gitti falan..
Artik regl öncesi biraz daha relaks bir program olabilir diyirum. Kilo artışına yediklerimin sebep olmadigini sık sık kendime hatirlatmam lazım.
Bir takvim yükledim o benim yerime gün sayıyor. Kalmis 2 gün sismem normal:KK47:
Benim diyeti uzun süre yaptığım da oldu 2 yıla yakın baya da kilo verdim 77 den 58 kiloya düştüm benimde bu bıkkınlık ondan sürekli al ver al ver oluyor geçen yaz yine bayağı aldım 75.5 oldum dur dedim yine kaç aydır yapıyorum işte vermem de lazım temmuz da kardeşimin düğünü olacak daha çok onun için vermek istiyorum kiloyu elbisemin içinde zarif görünmek için
Regl tetikliyor galiba düzensiz oluyorum zaten ne zaman olucam o da belli değil belirtiler başladı da hemen gelir inşAllah göğüslerim ağrıyor şiş belki tartilmam da bilmiyorum çünkü yüksek rakamı görünce dediğin gibi daha da iştah açılıyor çıkarız bu döngüden inşAllah

Benim diyeti uzun süre yaptığım da oldu 2 yıla yakın baya da kilo verdim 77 den 58 kiloya düştüm benimde bu bıkkınlık ondan sürekli al ver al ver oluyor geçen yaz yine bayağı aldım 75.5 oldum dur dedim yine kaç aydır yapıyorum işte vermem de lazım temmuz da kardeşimin düğünü olacak daha çok onun için vermek istiyorum kiloyu elbisemin içinde zarif görünmek için
Regl tetikliyor galiba düzensiz oluyorum zaten ne zaman olucam o da belli değil belirtiler başladı da hemen gelir inşAllah göğüslerim ağrıyor şiş belki tartilmam da bilmiyorum çünkü yüksek rakamı görünce dediğin gibi daha da iştah açılıyor çıkarız bu döngüden inşAllah
ooo ne güzel kilo vermissin🧿 yine yaparsın

Geçmiş olsun canım. Ne ilacı kullanıyorsun.

Ben eskiden daha sık tek öğün yerdim ama sonra Ayşegül Çoruhlu'nun bir videosunu izledim. Kadınlar için pek uygun olmadığını, hormon ve adet düzenini bozabildiğini söylüyordu. Bana da mantıklı geldi açıkçası. İki öğün yapmayı da sevdim. Hafta sonu geç ve güçlü bir kahvaltı yaparsak tek öğünle kapatıyorum. Ama çoğunluk iki öğün yapıyorum. Şimdi daha çok günü beşte kapatmaya odaklandım. Bakalım inşallah sürdürebilirim. En kötü 6-6.30'a çekerim. Artık sürdürülebilir şeyler yapmaya çalışıyorum canım. Yaş ilerliyor malum. Zayıflamak kadar vücut dengesini korumak da önemli.
Canım tiroidlerimin alındı benim geçen yaz. Şimdi ilaç dozunu ayarlıyoruz. O da yeterli gelmiyor gelmedikçe dozu artiriyor. Şu an 150 mg kullaniyorum. O da çarpıntı falan yapıyor.

Canım tiroidlerimin alındı benim geçen yaz. Şimdi ilaç dozunu ayarlıyoruz. O da yeterli gelmiyor gelmedikçe dozu artiriyor. Şu an 150 mg kullaniyorum. O da çarpıntı falan yapıyor.
Anladım canım çok geçmiş olsun. :KK200: Doz ayarlama sürecinin biraz sıkıntılı olduğunu biliyorum canım. Kuzenim de yaşamıştı. İnşallah kolaylıkla düzene girer. :KK60:

Gecmis olsun canim benimde yazin tek tarafi alindi gecen tahlilde tsh referans araligini gecmis dr ilac verirmi bilmiyorum
Tiroit zor ya dr tek taraf vucuda yeterli gelir dedi ama gelmiyor demekki

çok geçmiş olsun sibelcim akşam hiç telefonu elime alamıyorum o yüzden okuyamaığım çok sayfalar oluyor sabah kızlar yazınca gördüm dikkat et kendine canım

Gecmis olsun canim benimde yazin tek tarafi alindi gecen tahlilde tsh referans araligini gecmis dr ilac verirmi bilmiyorum
Benim Total alındı canım. Hiç birşey kalmadı. Şimdi ilaçla halletmeye çalışıyoruz.

Beni de durdurun yaaa önce güzel gidiyorum sonra ne oluyorsa oluyor
Regl belirtileri başladı göğüslerim ağrıyor iştahım açıldı iyice helppp🥺
İnişler çıkışlar oluyor canım. Ama maşallah çok güzel kilo vermişsin. Yine yaparsın. Al ver gerçekten bıktıcı bir şey ama sen içinde zarif bir şekilde salınacağın elbiseyi düşün :KK200:
Günaydın kızlar 💜💜💜
Günaydın canım. Ne güzel bir profil fotosu. Çok tatliş olmuş :KK200:
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Canlar yarın gece ben yola çıkacağım. Kısa bir Batum turumuz var. Cumartesi sabah malum tartı günü. Ben yarın sabah tartilip kiloyu cumartesi günü bildirsem sizlere uygun olur mu? Yoksa benim tartı işi kalacak.
Hayırlı yolculuklar canım. Bence mantıklı :)
Sana da geçmiş olsun canım. Tiroit olayı zor gerçekten. Allah kolaylık versin :KK200:

kızlar ben biraz uzak kalınca kaçırdım kitap yazıyor muyduk?
ben çocuktan sonra okumayı aşırı azalttım fırsatsızlıktan, bu sene toparlama hedefiyle kendime yıllık 25 kitap hedef koymuştum onu yakalamaya çalışıyorum :D onu da yazıyosak ekleyeyim diye sormak istedim

kızlar ben biraz uzak kalınca kaçırdım kitap yazıyor muyduk?
ben çocuktan sonra okumayı aşırı azalttım fırsatsızlıktan, bu sene toparlama hedefiyle kendime yıllık 25 kitap hedef koymuştum onu yakalamaya çalışıyorum :D onu da yazıyosak ekleyeyim diye sormak istedim
Geçen Ellssa Ellssa kaptanım zorunlu diye hatırlatma yapmıştı canım. Gerçi ben de yazmıyorum :)

İnişler çıkışlar oluyor canım. Ama maşallah çok güzel kilo vermişsin. Yine yaparsın. Al ver gerçekten bıktıcı bir şey ama sen içinde zarif bir şekilde salınacağın elbiseyi düşün :KK200:

Sana da geçmiş olsun canım. Tiroit olayı zor gerçekten. Allah kolaylık versin :KK200:
Amin canim

Günaydın profildeki senin illüstrasyonun mu 😍
Evett senden gördüm 😄

Ayy teşekkür ederim 💜

Amanın yürüyüşe çıktım inanılır gibi değil 😄

Eklentiler

• 20250417_105640.webp
    20250417_105640.webp
    122,7 KB · Görüntüleme: 10
Ohhhh afiyet olsun. Ben bugün hastanelik oldum ne yedin ne yemedim onu bile hatırlamıyorum.

Tek öğün beslenme . Afiyet olsun canım

Afiyet olsun canım 👏👏👏

Offf darısı bize nolur inşallah amin.

Menu harika. Afiyet olsun canım

Açılmaz isen menü yakiyor.

Offff darisi bana inşallah. Tebrikler canım.
Vuuu niye kuzumm geçmis olsunn ben hayli hayli hepten grip oldum🥹

Back
X