Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Tünaydın kızlar 🌼 herkese sağlık dolu günler 🤍💙
Bu ara ameliyatlı kemiğimin ağrısı çok canımı yakıyordu kontrol için gittim röntgen sonrası drun ilk dediği uzun yürüyüş veya fiziksel aktivite yapıyor musun oldu.. Ama ben sporsuz veremiyorum ki 😔 akşam Mr çektirecem ufaklıktan dolayı ilaçsız istedi çok tümörün cinsi açısından verimli olmayacak ama en azından büyümeye bakıp ameliyat olduğum doktoruma kontrole gıdecem bu süreçte de sporu kaslar için aktifleştirici ama yormayan bişeyler yapmayı planlıyorum yaza da plates var planlarımda 🤔🤔🤔

Teşekkür ederim canım benim aklım zaten mavide kalmıştı 🤪🤪🤪
Oyyy ne güzel mavi 🐦oldun 🤍💙💙
Bende menümü yazayım da sahaya yiyemeyeyimm yarın 12 ye ceekk 🥸

Öğle 12
Bir tabak ıspanak yemeği yoğurtlu sarımsaklı
İki dilim tam buğday ekmeği
Az da mercimek çorbası aldım

Akşam 19: 30
Köz kırmızı biberli yoğurtlu mısırlı cevizli bir meze tarzı bir şey yaptım
Yanına da altı köfte dünden kalan azıcık döner vardı onu yedim şu an çayımı yudumluyorum 2 tane cevizle birlikte

Su 2 litre spor 30 dakika leslie
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes
Afiyet olsun canm🌼🧿
Bende menümü yazayım
Kahhvalti
1 yumurta ativerdim ağzıma
Ara öğün
1 dibek kahvesi
Öğlen gibi acıkınca
Çeyrek tostun yarısı
İki ısırım da simit aldım
Ara öğün
1 Türk kahvesi
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Bolca salata
Suyum ne kadar oldu bilmiyorum ama iki litre icmisimdir.
Adım sayım 4600
Kaptanım sana kavanoz salatası yapıp göndermek istiyorum öğlen için 😘 acıkınca hep bi atıştırma ihtiyacın oluyor gibi 🥰🌼
kızlar menümü yazayım, kaynanam irmik helvası kavuruyor yazarsam günlük raporumu yaptım diye yemem kendimi tanıyorum, yoksa yerim kesin sonra vicdan azabıyla yazarım sonra 😂

8.00
haşlanmış yumurta 2 tane, bol yeşillik, 1 çay kaşığı hardak&1yk sirke ile sos

12.30
sülüberi 4yk, ıspanak 3yk, 125gr yoğurt

16.00 125gr tarçınlı yoğurt, armut

19.00
2 tane çirişli börek(karakılçık unu, yağsız)
yarım çupra
soğan salatası (yağsız)

su:2.5 lt

bluegreeneyes bluegreeneyes Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

sporumu en son güncelleyeceğim. eve gidince hallederim o işi umuyorum.

akşam biraz fazla karbonhidrat oldu ama kaynanam ısrar makinesi resmen. şimdi de helvayı yemezsen senle bidaha konuşmam falan bastırıyor. çok rahatsızım bundan. neyse, bütün gün karb almadım bunun olacağını bildiğim için. helvayı da yemicem. ay ama mis gibi kokuyor 😂😂 ama yemicem.
Afiyet olsun canm🌼🧿
sadece irade savaşı olsa neyse o alanda güçlüyüm, ısrar kıyamet, bak yemezsen küserim, senin için özel tabaklarımı çıkardım, sen seversin diye antep fıstığı aldım antep fıstığıyla yaptım, bugünlük bırak hatırım için, cart curt 35 dk konuştu😁 haftanın 3 günü falan kaynanamda yiyoruz hani arada bir olsa kırmayım yeyim diye ama yok yani zaten sürekli ordayız hepsinde mi kırmayacam. çok severim kaynanamı orası ayrı ya, inada bindiriyor işi. neyse yemedim eve gidiyorum 😂
Allah'ım irade sınavında kolaylık versin canm 🤣💙
Bugün yediklerim
Sabah
Aşağıdaki tabak

Ara ve akşam yemeğim

6kaşık yoğurt+1 kaşık chia
3 kaşık makarna
250 ml kefir

8 çiçek brokoli
6 kaşık yoğurt
6 kaşık bakla(unsuz)

bluegreeneyes bluegreeneyes
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa
Afiyet olsun canm🌼🧿
15 Nisan salı menüsü
Kahvaltı yok

12.30 ara
5 hurma 3 ceviz

14.30 ara
2 hurma 2 ceviz

17.30 akşam
Yarım kızarmış piliç, yarım lavaş, domates soğan söğüş.

Su 2 litre
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84
Arkedaşım ne yapıyorsun sen aç gezmişssin resmen gün içinde 😘
Deneme haftası 6 gün menüsü
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307

Sabah 9.00
1 haşlanmış yumurta
1 tk peynir
1 dilim Çavdar ekmeği + yarım dilim Çavdar (ballı )

14 30 öğle yemeği
1 kase şehriye çorbası
1 kase kuru cacık

Ardından ara öğün
Yarım avuç kavr. Fındık
2 gün kurusu
1 kare bitter

18.00
1.5 dürüm çiğ köfte
Ayran 1 bardak

22.00 ara öğün
Sade kahve + maden suyu

Su 2 lt ye yakın

Spor 7 bin adım
Afiyet olsun canm🌼
15 nisan

12:00

Domates
Küflü peynir, kaşar peyniri
Fıstık

18:00

1 porsiyon firik pilavı, Bikaç parça kızarmış patlıcan
Havuç tarator

2 saat kadar sonra
3 lokma mango
Çekirdek

1,5 Lt su
2 kupa çay
2 kupa kahve ( belki 1 daha içerim)
1 kupa açlık otu çayı

Nerdeyse tüm gün yattım

Ellssa Ellssa , Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84
Afiyet olsun abla 🌼
15 nisan sali
11.30
1 kuruvasan
3 tane sarma
1kk peynir

Aksam
1 kase tavuklu salata
2 Catal kek
Resimdeki 45 dk olan eliptik bisiklet
Afiyet olsun canm 🌼
+sporum da böyle. biraz off day oldu, yarın devam 💪
bluegreeneyes bluegreeneyes Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Canım o kadar irade sporu yaptın o bile yeter düne 🌼😘
15.04.2025
Saat 13. 00
1 sb süt, 1 muz, 4-5 küçük çilek, 1 çk bal, Kakao
Saat 16.30
Karahindibalı kahve, 3 hurma, 1 avuç leblebi, dut kurusu, kuru üzüm
Akşam yemeği 19.00
1 kase sulu köfte, 3 çatal spagetti yoğurtlu, zeytinyağlı brokoli
Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes sibel_84 sibel_84
Su 2lt, spor yok ağrım çok 🥴
Afiyet olsun canm🌼 ağrın için Dr gitsen acaba en azından biraz rahatlatsın ağrı kesici vs verir
Dün karbonhidrat yüklü bir gün oldu. Yemişken şunu da yiyim düşüncesinden kurtulamadim.

🍪🍪🍪Sali🍪🍪🍪

Sabah

2 dilim peynir
2 Yumurtali menemen
10 fındık,2 ceviz,5 üçgen cips

🍪Öğlen 12
2 tabak kıymalı makarna
Salata
5 YK yoğurt
1 bayram çikolatası
3 küçük dilim kabak tatlısı
3-4 kaşık daha makarna

🍪Akşam
Bisküvi ve marsmellovlu bisküvi çeşitlerinden
Çilek
5-6 kaşık makarna
Cips

Spor. 5300 adim

Ve bu sabaha da oğlanların yemedigi haşlanıp kızartılmış patatesi yiyerek başladım 🤔
Yaaa bende mi var acaba problem 🤔🤔🤔 benim kaptanlığımda sen karb. havuzuna girmiş gibi oluyorsun 😘
Günaydın kızlar,
Ben akşam çayın yanında fıstık fındık yedim. Hiç yenmemesi gereken bir saatti. O yüzden birkaç gün biraz daha fazla sıkı tutmam gerekiyor :((
Geriye takılma canm normal düzende devam et çok sıkı tutarsan sonrasında kıtlıktan çikmiş gibi oluyoruz 😘
Salı
Sabah 7.30
1 yumurta haslama
Salatalik domates biber
Cay
1 dilim ekmek

Öglen 12.00
Domates corbasi
Tavuk haslama sulu patates havuc haslama
2 kasik pilav
1 tane tulumba tatlisi

Aksam 18.00
Bulgur pilavi
Tavuk haslama
Salata
Yumurtali yesil fasulye kavurmasi

Çay
Çerez

Boncuk2307 Boncuk2307 Ellssa Ellssa
Afiyet olsun canm🌼

Growwithjo yapıldı ✅ ağırlıktan bahsetmişken 1.5 veya 2*1.5 kg ağırlıklar kolay hareketlerde kullanıldı✅
Maden suyu içip duşa giricem
👏👏👏👏🧿

Growwithjo yapıldı ✅ ağırlıktan bahsetmişken 1.5 veya 2*1.5 kg ağırlıklar kolay hareketlerde kullanıldı✅
Maden suyu içip duşa giricem
Ben can sikintisindan yapmiyorum bir kac gundur 😔
Bu ara ameliyatlı kemiğimin ağrısı çok canımı yakıyordu kontrol için gittim röntgen sonrası drun ilk dediği uzun yürüyüş veya fiziksel aktivite yapıyor musun oldu.. Ama ben sporsuz veremiyorum ki 😔 akşam Mr çektirecem ufaklıktan dolayı ilaçsız istedi çok tümörün cinsi açısından verimli olmayacak ama en azından büyümeye bakıp ameliyat olduğum doktoruma kontrole gıdecem bu süreçte de sporu kaslar için aktifleştirici ama yormayan bişeyler yapmayı planlıyorum yaza da plates var planlarımda 🤔🤔🤔
Cok geçmiş olsun canim ya dikkat et sağlığından onei değil kuzum

14 nisan menü
09.30 3 kaşık lor ve 2 yumurta ile omlet, 10 zeytin, 1 dilim helva, yeşillik, salatalık 2 wasa
13.30 1 kase ayva cacığı
18.30 1 kase çorba, 4 kaşık hindili bulgur pilavı, salata 1 bardak kefir
20.00 1 küçük kase magnolia
3 litre su 6.900 adım

15 nisan menü
09.30 2 yumurta ile biberli omlet, 2 dilim peynir, yeşillik, 2 wasa, 7 zeytin
13.00 1 kase tavuk suyu çorbası
14.30 1 fincan kahve, 2 kare çikolata
17.30 yarım tavuk dürüm
2.5 litre su 8.700 adım
1000026717.webp

Teşekkür ederim canm kilo verdikçe ağrılar azalmıştı bi kaç gün dinlenip bakacam hangi sporlarda ağrım artıyor hangisinde daha rahatım deneyerek uygun sporu bulacam canm 🌼

canımm çokk geçmiş olsun ya dikkat et önce sağlık hareketsiz sporlar daha iyi olur seninde dedğin gibi plates iyi olacak gibi

Geçmiş olsun canım 🌹

Gecmis olsun umarim korktuguna ugramazsin canim.Bende safra kesemi aldirmistim kasimda spor yaptgimda orasi aciyor cok zorlayamiyorum bende. sen ne zaman ameliyat olmustun

Tünaydın kızlar 🌼 herkese sağlık dolu günler 🤍
Çok geçmiş olsun inşallah korktuğun gibi olmaz ablacım💙

Bugünkü menümm sibel_84 sibel_84 siboşumm şapır şupur yemahhhh🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Aç Karna ; yarım litre su - tarçınlı türk kahve
Kahvaltı ;11.00
2Yumurtalı soğanlı menemen 1 salatalık 5 zeytin siyah çay 2 dilim buğdag

ARa öğün; 15.30
Kakao kahve tarçınlı çay

Akşam 17.30

2 kepçe yeşil mercimek yemeği
1 kase cacık
6 Y.Kaşığı kaşık salata
1.5 dilim buğday

Akşam yatmadan 2 saat önce

Lipödem iksiri (yeşilçay zerdeçal zencefil karabiber limonun suyu) zülallemutlugünler tarifinden

Geçmiş olsun. Önce sağlık . Çok bir kilon kalmadı zaten. Dizinden mi ameliyat olmuştum ? Başka bölgeleri çalıştırarak yaparsin sporu

Çok geçmiş olsun canım
Bugünkü menümm sibel_84 sibel_84 siboşumm şapır şupur yemahhhh🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Aç Karna ; yarım litre su - tarçınlı türk kahve
Kahvaltı ;11.00
2Yumurtalı soğanlı menemen 1 salatalık 5 zeytin siyah çay 2 dilim buğdag

ARa öğün; 15.30
Kakao kahve tarçınlı çay

Akşam 17.30

2 kepçe yeşil mercimek yemeği
1 kase cacık
6 Y.Kaşığı kaşık salata
1.5 dilim buğday

Akşam yatmadan 2 saat önce

Lipödem iksiri (yeşilçay zerdeçal zencefil karabiber limonun suyu) zülallemutlugünler tarifinden

Sana da geçmiş olsun canım

Pörpilim mor kelebeğim 💜can sikintisi derken stresten bahsediyorsun sanırım yoksam ikiz çocuklarla boş zaman çokluğundan değildir :KK45:arada yapmayabilirsin . Arada canın istemese de yap gitsin. Vakit varsa tabi. Öyle durumlarda 5 dk yapıp birakicam gibi bir karar alıp yapmak bile enerji veriyor.
Dün beni biliyorsun. Kilom biraz artı cikti ( sadece çok yemiştim cıs yememiştim) biraz da erken tartıldım diye öyle olmuştu. Yine de stres yapacak bahane aradım herhalde 😬
Sonra iştahat atağı sonra karbonhidrat nasıl olsa yiyorum diye fazla fazla karbonhidratlar...
Ve bugün de nasıl olsa karbonhidrat yiyorum canımın istediği şunları şunları yiyeyim düşüncesi...
Sonra buralara yazdığım motivasyon cümleleri geldim aklıma. Veya hep diyoruz ya git bir motivasyon videosu izle diye.
Valla motivasyon videosu açtım izledim. Beklediğimden de iyi geldi 😍
Bir de 3-4 gündür bir diziye sardım ismi " High potential" dedektiflik dizisi.
Yahu ondan mı oldu :KK64:dedim ve bugün o diziyi bırakıp motivasyon videosu izledim.

2018de Müge anlı izleyrek kilo aldığımı düşünmustum. O kadar sürükleyiciydu ki elime çayımı böreğimi alıp saatlerce başında oturuyor arkadaşın yürüyüş davetlerine hayır diyordum ve bu şekilde kilo aldım. Bunu fark edince bıraktım.
Geçen yaz da 82'den tekrar 87'ye çıkarken YARGİ dizisine taktım. O FISTIK GİBİ CEYLİN HABİRE DIŞARIDAN DÜRÜM SÖYLÜYOR YİYOR ONA BİR ŞEY OLMUYOR.A olan bana oldu 🤭
Normalde de dizi izliyorum bence polisiye diziler farklı. Bu 3 oldu artık daha dikkat edicem.
Diyette bugün daha kontrolluyum . Dün hiç birşey yapmadım disimi bile fırçalamadan yattım. Benim diyetlerim tek başına kötü gitmiyor beraberinde başka öz bakım veya öz şefkat eksiklikleri de oluyor. Yani bu öz şefkat eksikliğinin bir parçası :KK43:
(İbadetler de özsefkate giriyor. Ruhsal bakım başlığı altında. )
Kendimize bakarak bu kısır döngüden çıkabiliriz. Canin istemiyorsa 5 dk olsun kendin için yemek dışında iyi birşey yap.

Özsefkat özbakim ile kazaniliyorHoppa .
Bak bu bilgi için bile onlarca podcast dinledim.

1000016917.webp

canımm çokk geçmiş olsun ya dikkat et önce sağlık hareketsiz sporlar daha iyi olur seninde dedğin gibi plates iyi olacak gibi
Aynn bakalım ufaklık biraz daha babayla durmaya alışsın hemen başliyorum eşimle anlaştık o bakacak ben gıdecem ben bakacam o gidecek spora 😊
Geçmiş olsun canım 🌹
Teşekkür ederim canm 🌼
Gecmis olsun umarim korktuguna ugramazsin canim.Bende safra kesemi aldirmistim kasimda spor yaptgimda orasi aciyor cok zorlayamiyorum bende. sen ne zaman ameliyat olmustun
SSana da geçmiş olsun canm bana 9 sene oldu tekrar nüksetti ama iyi huylu diye müdahale ettirmedik dayanabildiğim zamana kadar kalsın dedi drum
Çok geçmiş olsun inşallah korktuğun gibi olmaz ablacım💙
Teşekkür ederim😘💕İnşallah canım🌼
Geçmiş olsun. Önce sağlık . Çok bir kilon kalmadı zaten. Dizinden mi ameliyat olmuştum ? Başka bölgeleri çalıştırarak yaparsin sporu
Teşekkür ederim canm🌼Öyle yapacam canm hareketde pek sıkıntı olmaz eklem değil uyluk kemiği benimki fibula
Çok geçmiş olsun canım

Sana da geçmiş olsun canım
Teşekkür ederim kaptanım 🌼

Back
X