- 14 Şubat 2021
- 2.089
- 12.486
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sagol.canım.benimGecmis olsun![]()
Oyyy ne güzel maviTeşekkür ederim canım benim aklım zaten mavide kalmıştı![]()
Afiyet olsun canmBende menümü yazayım da sahaya yiyemeyeyimm yarın 12 ye ceekk
Öğle 12
Bir tabak ıspanak yemeği yoğurtlu sarımsaklı
İki dilim tam buğday ekmeği
Az da mercimek çorbası aldım
Akşam 19: 30
Köz kırmızı biberli yoğurtlu mısırlı cevizli bir meze tarzı bir şey yaptım
Yanına da altı köfte dünden kalan azıcık döner vardı onu yedim şu an çayımı yudumluyorum 2 tane cevizle birlikte
Su 2 litre spor 30 dakika leslie
Ellssa
Boncuk2307
bluegreeneyes
Kaptanım sana kavanoz salatası yapıp göndermek istiyorum öğlen içinBende menümü yazayım
Kahhvalti
1 yumurta ativerdim ağzıma
Ara öğün
1 dibek kahvesi
Öğlen gibi acıkınca
Çeyrek tostun yarısı
İki ısırım da simit aldım
Ara öğün
1 Türk kahvesi
Akşam
1 kase mercimek çorbası
Bolca salata
Suyum ne kadar oldu bilmiyorum ama iki litre icmisimdir.
Adım sayım 4600
Ellssa
Boncuk2307
bluegreeneyes
Afiyet olsun canmkızlar menümü yazayım, kaynanam irmik helvası kavuruyor yazarsam günlük raporumu yaptım diye yemem kendimi tanıyorum, yoksa yerim kesin sonra vicdan azabıyla yazarım sonra
8.00
haşlanmış yumurta 2 tane, bol yeşillik, 1 çay kaşığı hardak&1yk sirke ile sos
12.30
sülüberi 4yk, ıspanak 3yk, 125gr yoğurt
16.00 125gr tarçınlı yoğurt, armut
19.00
2 tane çirişli börek(karakılçık unu, yağsız)
yarım çupra
soğan salatası (yağsız)
su:2.5 lt
bluegreeneyes
Ellssa
Boncuk2307
sporumu en son güncelleyeceğim. eve gidince hallederim o işi umuyorum.
akşam biraz fazla karbonhidrat oldu ama kaynanam ısrar makinesi resmen. şimdi de helvayı yemezsen senle bidaha konuşmam falan bastırıyor. çok rahatsızım bundan. neyse, bütün gün karb almadım bunun olacağını bildiğim için. helvayı da yemicem. ay ama mis gibi kokuyorama yemicem.
Allah'ım irade sınavında kolaylık versin canmsadece irade savaşı olsa neyse o alanda güçlüyüm, ısrar kıyamet, bak yemezsen küserim, senin için özel tabaklarımı çıkardım, sen seversin diye antep fıstığı aldım antep fıstığıyla yaptım, bugünlük bırak hatırım için, cart curt 35 dk konuştuhaftanın 3 günü falan kaynanamda yiyoruz hani arada bir olsa kırmayım yeyim diye ama yok yani zaten sürekli ordayız hepsinde mi kırmayacam. çok severim kaynanamı orası ayrı ya, inada bindiriyor işi. neyse yemedim eve gidiyorum
![]()
Afiyet olsun canmBugün yediklerim
Sabah
Aşağıdaki tabak
Ara ve akşam yemeğim
6kaşık yoğurt+1 kaşık chia
3 kaşık makarna
250 ml kefir
8 çiçek brokoli
6 kaşık yoğurt
6 kaşık bakla(unsuz)
bluegreeneyes
Boncuk2307
Ellssa
Arkedaşım ne yapıyorsun sen aç gezmişssin resmen gün içinde15 Nisan salı menüsü
Kahvaltı yok
12.30 ara
5 hurma 3 ceviz
14.30 ara
2 hurma 2 ceviz
17.30 akşam
Yarım kızarmış piliç, yarım lavaş, domates soğan söğüş.
Su 2 litre
Ellssa
Boncuk2307
sibel_84
Afiyet olsun canmDeneme haftası 6 gün menüsü
Ellssa
Boncuk2307
Sabah 9.00
1 haşlanmış yumurta
1 tk peynir
1 dilim Çavdar ekmeği + yarım dilim Çavdar (ballı )
14 30 öğle yemeği
1 kase şehriye çorbası
1 kase kuru cacık
Ardından ara öğün
Yarım avuç kavr. Fındık
2 gün kurusu
1 kare bitter
18.00
1.5 dürüm çiğ köfte
Ayran 1 bardak
22.00 ara öğün
Sade kahve + maden suyu
Su 2 lt ye yakın
Spor 7 bin adım
Afiyet olsun abla15 nisan
12:00
Domates
Küflü peynir, kaşar peyniri
Fıstık
18:00
1 porsiyon firik pilavı, Bikaç parça kızarmış patlıcan
Havuç tarator
2 saat kadar sonra
3 lokma mango
Çekirdek
1,5 Lt su
2 kupa çay
2 kupa kahve ( belki 1 daha içerim)
1 kupa açlık otu çayı
Nerdeyse tüm gün yattım
Ellssa ,
Boncuk2307
sibel_84
Afiyet olsun canm15 nisan sali
11.30
1 kuruvasan
3 tane sarma
1kk peynir
Aksam
1 kase tavuklu salata
2 Catal kek
Ellssa
Boncuk2307
sibel_84
Resimdeki 45 dk olan eliptik bisiklet
Canım o kadar irade sporu yaptın o bile yeter düne
Afiyet olsun canm15.04.2025
Saat 13. 00
1 sb süt, 1 muz, 4-5 küçük çilek, 1 çk bal, Kakao
Saat 16.30
Karahindibalı kahve, 3 hurma, 1 avuç leblebi, dut kurusu, kuru üzüm
Akşam yemeği 19.00
1 kase sulu köfte, 3 çatal spagetti yoğurtlu, zeytinyağlı brokoli
Ellssa
bluegreeneyes
sibel_84
Su 2lt, spor yok ağrım çok![]()
Yaaa bende mi var acaba problemDün karbonhidrat yüklü bir gün oldu. Yemişken şunu da yiyim düşüncesinden kurtulamadim.
Ellssa
Boncuk2307
bluegreeneyes
Sali
Sabah
2 dilim peynir
2 Yumurtali menemen
10 fındık,2 ceviz,5 üçgen cips
Öğlen 12
2 tabak kıymalı makarna
Salata
5 YK yoğurt
1 bayram çikolatası
3 küçük dilim kabak tatlısı
3-4 kaşık daha makarna
Akşam
Bisküvi ve marsmellovlu bisküvi çeşitlerinden
Çilek
5-6 kaşık makarna
Cips
Spor. 5300 adim
Ve bu sabaha da oğlanların yemedigi haşlanıp kızartılmış patatesi yiyerek başladım![]()
Geriye takılma canm normal düzende devam et çok sıkı tutarsan sonrasında kıtlıktan çikmiş gibi oluyoruzGünaydın kızlar,
Ben akşam çayın yanında fıstık fındık yedim. Hiç yenmemesi gereken bir saatti. O yüzden birkaç gün biraz daha fazla sıkı tutmam gerekiyor(
Afiyet olsun canmSalı
Sabah 7.30
1 yumurta haslama
Salatalik domates biber
Cay
1 dilim ekmek
Öglen 12.00
Domates corbasi
Tavuk haslama sulu patates havuc haslama
2 kasik pilav
1 tane tulumba tatlisi
Aksam 18.00
Bulgur pilavi
Tavuk haslama
Salata
Yumurtali yesil fasulye kavurmasi
Çay
Çerez
Boncuk2307
Ellssa
Growwithjo yapıldıağırlıktan bahsetmişken 1.5 veya 2*1.5 kg ağırlıklar kolay hareketlerde kullanıldı
Maden suyu içip duşa giricem
Ben can sikintisindan yapmiyorum bir kac gundurGrowwithjo yapıldıağırlıktan bahsetmişken 1.5 veya 2*1.5 kg ağırlıklar kolay hareketlerde kullanıldı
Maden suyu içip duşa giricem
Cok geçmiş olsun canim ya dikkat et sağlığından onei değil kuzumTünaydın kızlarherkese sağlık dolu günler
Bu ara ameliyatlı kemiğimin ağrısı çok canımı yakıyordu kontrol için gittim röntgen sonrası drun ilk dediği uzun yürüyüş veya fiziksel aktivite yapıyor musun oldu.. Ama ben sporsuz veremiyorum kiakşam Mr çektirecem ufaklıktan dolayı ilaçsız istedi çok tümörün cinsi açısından verimli olmayacak ama en azından büyümeye bakıp ameliyat olduğum doktoruma kontrole gıdecem bu süreçte de sporu kaslar için aktifleştirici ama yormayan bişeyler yapmayı planlıyorum yaza da plates var planlarımda
![]()
Teşekkür ederim canm kilo verdikçe ağrılar azalmıştı bi kaç gün dinlenip bakacam hangi sporlarda ağrım artıyor hangisinde daha rahatım deneyerek uygun sporu bulacam canmBen can sikintisindan yapmiyorum bir kac gundur
Cok geçmiş olsun canim ya dikkat et sağlığından onei değil kuzum
canımm çokk geçmiş olsun ya dikkat et önce sağlık hareketsiz sporlar daha iyi olur seninde dedğin gibi plates iyi olacak gibiTünaydın kızlarherkese sağlık dolu günler
Bu ara ameliyatlı kemiğimin ağrısı çok canımı yakıyordu kontrol için gittim röntgen sonrası drun ilk dediği uzun yürüyüş veya fiziksel aktivite yapıyor musun oldu.. Ama ben sporsuz veremiyorum kiakşam Mr çektirecem ufaklıktan dolayı ilaçsız istedi çok tümörün cinsi açısından verimli olmayacak ama en azından büyümeye bakıp ameliyat olduğum doktoruma kontrole gıdecem bu süreçte de sporu kaslar için aktifleştirici ama yormayan bişeyler yapmayı planlıyorum yaza da plates var planlarımda
![]()
Geçmiş olsun canımTünaydın kızlarherkese sağlık dolu günler
![]()
Gecmis olsun umarim korktuguna ugramazsin canim.Bende safra kesemi aldirmistim kasimda spor yaptgimda orasi aciyor cok zorlayamiyorum bende. sen ne zaman ameliyat olmustunTünaydın kızlarherkese sağlık dolu günler
![]()
Çok geçmiş olsun inşallah korktuğun gibi olmaz ablacımTünaydın kızlarherkese sağlık dolu günler
![]()
Geçmiş olsun. Önce sağlık . Çok bir kilon kalmadı zaten. Dizinden mi ameliyat olmuştum ? Başka bölgeleri çalıştırarak yaparsin sporuTünaydın kızlarherkese sağlık dolu günler
![]()
Çok geçmiş olsun canımTünaydın kızlarherkese sağlık dolu günler
![]()
Sana da geçmiş olsun canımBugünkü menümmsibel_84 siboşumm şapır şupur yemahhhh
Aç Karna ; yarım litre su - tarçınlı türk kahve
Kahvaltı ;11.00
2Yumurtalı soğanlı menemen 1 salatalık 5 zeytin siyah çay 2 dilim buğdag
ARa öğün; 15.30
Kakao kahve tarçınlı çay
Akşam 17.30
2 kepçe yeşil mercimek yemeği
1 kase cacık
6 Y.Kaşığı kaşık salata
1.5 dilim buğday
Akşam yatmadan 2 saat önce
Lipödem iksiri (yeşilçay zerdeçal zencefil karabiber limonun suyu) zülallemutlugünler tarifinden
Ellssa
Boncuk2307
Pörpilim mor kelebeğimBen can sikintisindan yapmiyorum bir kac gundur
Cok geçmiş olsun canim ya dikkat et sağlığından onei değil kuzum
Aslında yemek 17:40 sanırım bitirip yazdımBugün daha çok diyet moduna girdim
Allahım 3-5 kg acil atsam
Kahvaltı
Kahve
13:00 öğle
3 haşlanmış yumurta
1 elma
18:00 akşam
1 çilekli kefir
2 biber dolma
2 kaşık sade makarna
Spor 30 dk cardio öldüm vallahi yorucuydu
bluegreeneyes
Ellssa
Boncuk2307
Aynn bakalım ufaklık biraz daha babayla durmaya alışsın hemen başliyorum eşimle anlaştık o bakacak ben gıdecem ben bakacam o gidecek sporacanımm çokk geçmiş olsun ya dikkat et önce sağlık hareketsiz sporlar daha iyi olur seninde dedğin gibi plates iyi olacak gibi
Teşekkür ederim canmGeçmiş olsun canım![]()
SSana da geçmiş olsun canm bana 9 sene oldu tekrar nüksetti ama iyi huylu diye müdahale ettirmedik dayanabildiğim zamana kadar kalsın dedi drumGecmis olsun umarim korktuguna ugramazsin canim.Bende safra kesemi aldirmistim kasimda spor yaptgimda orasi aciyor cok zorlayamiyorum bende. sen ne zaman ameliyat olmustun
Teşekkür ederimÇok geçmiş olsun inşallah korktuğun gibi olmaz ablacım![]()
Teşekkür ederim canmGeçmiş olsun. Önce sağlık . Çok bir kilon kalmadı zaten. Dizinden mi ameliyat olmuştum ? Başka bölgeleri çalıştırarak yaparsin sporu
Teşekkür ederim kaptanımÇok geçmiş olsun canım
Sana da geçmiş olsun canım
Afiyet olsun canm spor da harikaBugün daha çok diyet moduna girdim
Allahım 3-5 kg acil atsam
Kahvaltı
Kahve
13:00 öğle
3 haşlanmış yumurta
1 elma
18:00 akşam
1 çilekli kefir
2 biber dolma