Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Karakılçık ekmegi mii 😍 bayılırım kendisine. Çanakkaledeyken aliyoduk bir firin yapıyor. O nasi muhteşem bişey öyle. Afiyet olsun

Tamam canım inşallah sağ salim yaz gelsin de. Gelince yazarım 🥰

O hikaye tam bi kan ter gözyaşı ve azim hikayesi nazlicim 🥹
Benim neredeyse 20 yıla yakın tecrübem vardı Türkiye de, mebdeydim. Hatta son seneler öğretmen eğitimleri bile verdim normal okul derslerime girmenin yanisira ingilizce daha iyi nasıl öğretilir diye. Yüksek lisansim filan da vardı. Amaaa gel gör kii hiç işe yaramadı burada. İş başvuruları yaptım okullara dönüş alamadım. Hatta ücretsiz gönüllü çalışırım dedim o bile olmadı. Sonra vazgeçtim öğretmenlik işinden ingilizce ile calisabilecegim ilanlara basvurdum beginner seviyesinde ne bileyim emlakcilik HR pozisyonlari filan.. onlara da şansım tutmadı.
Bir yandan da işte Hollandaca öğrenmeye başladım. Ama artık çok bunalmistim. Eve tek ekmek getiren eşimdi benim de katkım olsun istiyordum. Ve bir de ne bileyim pantolon mu ihtiyacim var mesela, para istemeye çekinir olmuştum. 😔 Öyle öyle kilo almaya da başladım işte. Bari güzel ev hanimligi yapayım diye. içimden mutfak şefi çıktı.
Neyse sonra geçen sene biraz dili öğrendikten sonra öğretmenlik değil ama asistanlık pozisyonlarına başvurdum. Burda öğretmene yardım eden kişiler var, daha az maaşlı ama en azından okuldasin. Bana uzak bir şehirde bir okul kabul etti ve asistan olarak başladım. İş başta zor geldi çünkü tam hayalimdeki gibi değildi. Daha çok fiziksel bir iş yapiyordum hademe gibi bizdeki. Ama vazgeçmedim. Sonra okulun ingilizce öğretmenlerinden biri burn out oldu. Hastalık iznine çıktı. Ben de gidip idareyle konuştum onun derslerime ben gireyim dedim. Diğer ingilizceciler ilk birkaç ders gözlemledi beni. Sonra dersleri bana verdiler. Senenin sonunu orda getirdim. Asistan olarak gözüküyordum hala ama bildiğin öğretmenlik işi yaptım. Seneye de bizle kal diye teklif etti okul ama tabi o ingilizceci dönecekti ben yine asistan olarak düşünülmüştüm.
O sıralar başka okullara da başvuru yapıyordum. Tam 66 okula başvurdum ingilizce öğretmenliği rolü için. Seviyem B1+ ve başvuru mektuplarini ve cvyi Hollandaca gönderiyorum. Çoğundan red yedim zaten. Bir on on beş okul görüşmeye çağırdı. Onlr da deneyimin iyi ama Hollandacan yetmeyebilir dedi. Sonra şimdiki okulum bana örnek ders anlatımı için randevu verdi. Bana bir konu verdiler hiç bilmediğim bir sınıfa ders anlattım, iki kişi de gözlemledi. Ders gayet iyi geçti. Güzel hazirlanmistim. Ve beni işe aldılar. En düşük seviye öğretmenlikten başladim, eski deneyimlerimi hesaba katmadilar tanı. Ama olsun ben mutluluktan uçuyordum. İyi kötü ilk seneyi tamamladım sayılır bu okulumda. İnşallah seneye de kal derler, öyle umuyorum 🙏 çünkü gerçekten elinden gelenin fazlasını yapıyorum..okulla uyuyor okulla uyanıyorum.
Böyle işte 😊

Allah kavuştursun canım benim.

Hikmet hükümenoğlu Harika bir hayat. Bu kitap var aklımda arkecim

Oo kaptişim bir geldin pir geldin. 🥰

EMS elektrikli spor olan mi? Bir kere denedim

Dur tahmin edeyim canım, boş muhabbet edip boş zamanlarında idareye yıkama yağlama halinde olan bir grup öğretmen mi? Kitap okumak daha güzel eğer durum buysa.
:KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :cry::cry::KK200::KK36::KK200::KK200::KK200:

14.04.2025
Saat 14.00

Karahindibalı kahve, 4 hurma, 1 avuç leblebi ve dut kurusu
Saat 17.00
1 fincan karışık bitki çayı, 1 avuç kuru üzüm ve leblebi
Akşam Yemeği 19.15
1 servis kaşığı kadar fırın patates, 4 yk nohutlu pilav, 1 kase cacık, yoğurtlu semizotu
Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes sibel_84 sibel_84
2 lt yi bulmadı sanki şimdilik ama tamamlamaya çalışacağım.
Sporu da birazdan resmini atacağım :KK200:

Iyi aksamlar
13 nisan pazar menum
13.00
1 firinda but
5 6 zeytin
1kk peynir
2dlm ekmek

18.30
3yk kuskus(pilav gibi olandan )
1 parca kirmizi et
Su 2lt
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 sibel_84 sibel_84
1000141222.webp

14 Nisan pazartesi

Sabah 9 bir tane haşlanmış yumurta
10:30 minik bir parça ekmek ve 6 tane zeytin + filtre kahve

15.00 bir parça pide ekmek üstüne kaşar peyniri
17:00 yarım lavaşla tantuni gibi bir şey
18:00 bir muz ve yarım avokado karışımından dondurma

Sporum yürüyüş ama adım sayim fazla değil pek 5610
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 bluegreeneyes bluegreeneyes

Bak bunların hepsi kodlama.
" Modum düşükken diyet yapamam" bir kod. Yooo yapılır🙈 yalan değil bendeki kod da öyle , onunla ugrasicaz biraz:olamaz:
Amerikan romantik komedi filmlerinde kadın sevgilisinden ayrılıp depresyona giriyor işe gitmiyor perdeleri bile açmıyor yataktan çıkamıyor 😅 kankası gelip perdeleri açıyor onu yataktan çıkartıyor hayata döndürüyor vesaire. Mesela bu sahneler bizim Türk toplum için çok saçma. Hangimizin anası atası depresyona girdim diye tarlaya gitmemiş 😅 dogurmuslar gidip tarlada çalışmışlar. Kod işte .
ABD liler ona inanmislar . Şımarık sahneler. Biz de onun gibi modumuz düşükken diyet yapamayagimiza inanıyoruz.
Küresel oyunlara gelmeyelim küre gibi oluruz maazallah:KK70: En Büyük KK
Hayatımda duyduğum en iyi motivasyon konuşması 🤣💃

🎉🎊☘️🦜🪴🍃13 Nisan Pazar🪴🌿🪻🌺🎊🎉
🪻9.00 2 yk yumurta salatası, 3 dilim peynir, 4 ceri, maydonoz, 2 dilim ekmek, 2 c.b çay
🪻13.00 1 elma
🪻16.00 5 yk nohut , salata, 3 yk pirinc pilavı

🍶 1.5 lt
1139 adım ... 113p
6 dk eliptik....42 p
60 tane karın hareketi....60p
Toplam... 215p

sibel_84 sibel_84
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa

🎉🎊☘️🦜🪴🍃14 Nisan Pazartesi🪴🌿🪻🌺🎊🎉
🪻10.00 1 haslanmış yumurta ,3 dilim peynir, 4 1 çy kaıgı bal ,maydonoz, 1 dilim ekmek, 2 c.b çay
🪻15.00 yarım mandalin , biraz üzüm
🪻18.00 4 köfte, bolca salata , 2 bardak ayran

🍶 2lt
4213 adım ... 421
Toplam... 481p

saatim bozuldu sadece tlf n ekdad sayarsa o kadar koyuyorum 1000076739.webp1000076740.webp

Bak bunların hepsi kodlama.
" Modum düşükken diyet yapamam" bir kod. Yooo yapılır🙈 yalan değil bendeki kod da öyle , onunla ugrasicaz biraz:olamaz:
Amerikan romantik komedi filmlerinde kadın sevgilisinden ayrılıp depresyona giriyor işe gitmiyor perdeleri bile açmıyor yataktan çıkamıyor 😅 kankası gelip perdeleri açıyor onu yataktan çıkartıyor hayata döndürüyor vesaire. Mesela bu sahneler bizim Türk toplum için çok saçma. Hangimizin anası atası depresyona girdim diye tarlaya gitmemiş 😅 dogurmuslar gidip tarlada çalışmışlar. Kod işte .
ABD liler ona inanmislar . Şımarık sahneler. Biz de onun gibi modumuz düşükken diyet yapamayagimiza inanıyoruz.
Küresel oyunlara gelmeyelim küre gibi oluruz maazallah:KK70: En Büyük KK
ayyy harikasın canım yaaa🤣😂😂😂🤣

14.04.2025
Saat 14.00

Karahindibalı kahve, 4 hurma, 1 avuç leblebi ve dut kurusu
Saat 17.00
1 fincan karışık bitki çayı, 1 avuç kuru üzüm ve leblebi
Akşam Yemeği 19.15
1 servis kaşığı kadar fırın patates, 4 yk nohutlu pilav, 1 kase cacık, yoğurtlu semizotu
Ellssa Ellssa bluegreeneyes bluegreeneyes sibel_84 sibel_84
2 lt yi bulmadı sanki şimdilik ama tamamlamaya çalışacağım.
Sporu da birazdan resmini atacağım :KK200:
Afiyet olsun canım. Güzel bir eksiyi hakettin bence.
Iyi aksamlar
13 nisan pazar menum
13.00
1 firinda but
5 6 zeytin
1kk peynir
2dlm ekmek

18.30
3yk kuskus(pilav gibi olandan )
1 parca kirmizi et
Su 2lt
Eki Görüntüle 3576759
Afiyet olsun canım
14 nisan pazartesi
13.00
3 Yk pirinc pilavi
1firinda but

16.00
1 kare cikolata

18.00
2 Yk pirinc pilavi
Yarim fitinda but
2lt su
2 gundur ayni seyleri yiyorum boyle denk geldi
Eki Görüntüle 3576760
Güzel bir eksi görürüz inşallah canım.
🎉🎊☘️🦜🪴🍃13 Nisan Pazar🪴🌿🪻🌺🎊🎉
🪻9.00 2 yk yumurta salatası, 3 dilim peynir, 4 ceri, maydonoz, 2 dilim ekmek, 2 c.b çay
🪻13.00 1 elma
🪻16.00 5 yk nohut , salata, 3 yk pirinc pilavı

🍶 1.5 lt
1139 adım ... 113p
6 dk eliptik....42 p
Toplam... 215p

sibel_84 sibel_84
Boncuk2307 Boncuk2307
Ellssa Ellssa

🎉🎊☘️🦜🪴🍃14 Nisan Pazartesi🪴🌿🪻🌺🎊🎉
🪻10.00 1 haslanmış yumurta ,3 dilim peynir, 4 1 çy kaıgı bal ,maydonoz, 1 dilim ekmek, 2 c.b çay
🪻15.00 yarım mandalin , biraz üzüm
🪻18.00 4 köfte, bolca salata , 2 bardak ayran

🍶 2lt
4213 adım ... 421
Toplam... 481p

saatim bozuldu sadece tlf n ekdad sayarsa o kadar koyuyorum Eki Görüntüle 3576798 Eki Görüntüle 3576799
Menü harika . Sporda .🎉🎉🎉

Hanımlar sporları fotoğraflı atmayı unutuyor muyuz acabaaa :oops: adımları fotoğraflı atmanızı rica ediyorum çünkü rakamı rakamına hesaplayıp tabloya işliyorum.
Boncukum resmiyeti olması açısından ben cuma günleri, haftalık adım raporumu tek ekran görüntüsünde atmayı düşünüyorum. Hergun TLF galerisi ile uğraşmak bende caydirici oldu🙈 bu çözümü buldum. Günlük sporlarm ok , günlük adımlarımı yine yazarim ama dikkate almayabilirsin. Cumalari foto gelince de 1 haftalık toplu puan hesabı bile yapabilirsin, olmaz mı 😅

15 dakika bunu yaptım.

Bizim jo' nun son hali😯

kız bu ikinciye mi hamile? saçları da wow olmuş beğendim vallahi.

Herkese günaydın. Karlı bir günden merhabalar olsun ...
nisan ayında kar haberine hala alışamadım ama türkiyenin en güneyinde işe tshirtle gitmem gereken zamanlarda kazakla gidiyorum🥲🥲 ısınsın artık şu havalar

günaydınnnn

kız bu ikinciye mi hamile? saçları da wow olmuş beğendim vallahi.

nisan ayında kar haberine hala alışamadım ama türkiyenin en güneyinde işe tshirtle gitmem gereken zamanlarda kazakla gidiyorum🥲🥲 ısınsın artık şu havalar

günaydınnnn
Orası kazakla ise burasini düşün canım

Back
X