• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Keto yaptığın için mi yok canım, ben tabi onun detaylarını bilmiyorum. Ben de bir dilim ekmekle yiyorum tabi 😋
Evet ketoda sadece 20 g karbonhidrat var onlar da sebze ve kuruyemisten geliyor 😅 düşün cevizde ne kadar karbonhidrat varsa 🥳

Akciğerleri bilmem ama takip ettigim bir eczacı vardı , Almanya'da. @Ferahsivga . O lahanayı dize sarmanın ağrıyı azalttiginin bilimsel çalışma ile kanıtlandıgini yazmıştı. Voltaren etkisi yani 🥳
Aa bu etkisini bilmiyordum ben de 🥰 yaşlılarımız için harika birşey olur bizim oralarda 4 mevsim bulunuyor sürekli yemeklerini yapıyoruz biraz da ilaç olarak faydalanalım bari 😘
Teşekkür ederim arkedaşim. Ben bu ifadeyi çok seviyorum, ne zaman görsem yüzüm gülüyor valla 🥰

Kara lahanayı bulmak buralarda mümkün mü bilmiyorum canım ama pazara baktırayım. İnşallah bu yeni ilaçlar da iyi gelir de toparlanirim, çok teşekkür ederim canım💕
Bi baktır faydası olur mutlaka umarım bulunur pazarda da

Menümü de yazayım da karşı takımın gözü korksun 🤪
12 mart çarşamba menüsü
13.30 kahvaltı
Yulaf kasesi (1 muz, 3 yer kirazı kurusu, 15 çiğ badem ekledim). 1 avuç tuzlu fıstık.

18.30 akşam
1 tabak portakallı kereviz yemeği, 1 küçük kase yoğurt.

Su 3 lt olacak
4000 adımlık yürüyüşüm var.

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Azmet5255 Azmet5255

11 Mart menü (dünkü menüm, dün gelemedim)

Sabah 10:00 hellim peyniri, biraz ekmek, kaşar peyniri biraz da. İki yumurta

Öğle civarı kremalı kahve yanında tadimlik vişne reçeli ve bir bisküvi

Akşam 17de basmati pirincinden tavuklu pilav
Spor olarak yürümüştüm

Eklentiler

• 1000171901.webp
    1000171901.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 0
Ayy bayağı düşük. Ben bir ara carnivore denedim kısa bir süre, marulda bile varmış, çok fena yani.
Carnivore a olsa olsa dukanın 3 gün atak döneminde sabretmisimdir. Carnide peynir de yoktu değil mi 🤔 sebzeler nimet valla iyi ki varlar diye şükrederek yiyorum. Bir mantar çorbası , bir limonlu salata, pırasa bile kıymete biniyor bu diyette. Dün canım turp çekti iyi mi 😁 bağırsaklarında ki faideli bakteriler mi arttı yoksam yemek ayirmayan benim iştahtan bilmem😅
Menümü de yazayım da karşı takımın gözü korksun 🤪
12 mart çarşamba menüsü
13.30 kahvaltı
Yulaf kasesi (1 muz, 3 yer kirazı kurusu, 15 çiğ badem ekledim). 1 avuç tuzlu fıstık.

18.30 akşam
1 tabak portakallı kereviz yemeği, 1 küçük kase yoğurt.

Su 3 lt olacak
4000 adımlık yürüyüşüm var.

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Azmet5255 Azmet5255
Hiç beğenmedim :lülülü:

Back
X