Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keto yaptığın için mi yok canım, ben tabi onun detaylarını bilmiyorum. Ben de bir dilim ekmekle yiyorum tabiKuru meyve, pekmez, bal yokama normalde severim
yalnız ekmekle yiyesim gelir
![]()
Ahhhh duyurmanin bir yolu olsaŞisssstttttt kocam duymasınnnn yoksa eve gönderir yemekkk![]()
Dur bi yaaa biz aynı takimdayiz dimiAaaa bana mı bence sen yanlış birine yazmış olmalısı![]()
Kız ciddimiii a bende hiç bakmadımm karşi takımdasın gibi konustun beaaaDur bi yaaa biz aynı takimdayiz dimibenim beyin yandı şimdi
![]()
Benim kaptanım azmet, seninki kimKız ciddimiii a bende hiç bakmadımm karşi takımdasın gibi konustun beaaa
Evet ketoda sadece 20 g karbonhidrat var onlar da sebze ve kuruyemisten geliyorKeto yaptığın için mi yok canım, ben tabi onun detaylarını bilmiyorum. Ben de bir dilim ekmekle yiyorum tabi![]()
Aa bu etkisini bilmiyordum ben deAkciğerleri bilmem ama takip ettigim bir eczacı vardı , Almanya'da. @Ferahsivga . O lahanayı dize sarmanın ağrıyı azalttiginin bilimsel çalışma ile kanıtlandıgini yazmıştı. Voltaren etkisi yani![]()
Bi baktır faydası olur mutlaka umarım bulunur pazarda daTeşekkür ederim arkedaşim. Ben bu ifadeyi çok seviyorum, ne zaman görsem yüzüm gülüyor valla
Kara lahanayı bulmak buralarda mümkün mü bilmiyorum canım ama pazara baktırayım. İnşallah bu yeni ilaçlar da iyi gelir de toparlanirim, çok teşekkür ederim canım![]()
Ayy bayağı düşük. Ben bir ara carnivore denedim kısa bir süre, marulda bile varmış, çok fena yani.Evet ketoda sadece 20 g karbonhidrat var onlar da sebze ve kuruyemisten geliyordüşün cevizde ne kadar karbonhidrat varsa
![]()
Carnivore a olsa olsa dukanın 3 gün atak döneminde sabretmisimdir. Carnide peynir de yoktu değil miAyy bayağı düşük. Ben bir ara carnivore denedim kısa bir süre, marulda bile varmış, çok fena yani.
Hiç beğenmedimMenümü de yazayım da karşı takımın gözü korksun
12 mart çarşamba menüsü
13.30 kahvaltı
Yulaf kasesi (1 muz, 3 yer kirazı kurusu, 15 çiğ badem ekledim). 1 avuç tuzlu fıstık.
18.30 akşam
1 tabak portakallı kereviz yemeği, 1 küçük kase yoğurt.
Su 3 lt olacak
4000 adımlık yürüyüşüm var.
Ellssa
Boncuk2307
Azmet5255
Birinci burda, ikinci kimKızlarrr nerdesiniz, hadi gelin biraz.