• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Kızlar iki gündür giremiyorum yılın son haftası olunca bayağı yoğun geçiyor. Menümü de yazamadım.
Dünkü Menüm
Sabah 10:45
5 siyah 5 yeşil zeytin
3 cherry
3/4 salatalık
2 çay kaşığı bal
Çeyrekten az simit
2 küp fırın patates
1 porsiyon menemen 4.5 yk
1 dilim ezine 1 dilim kaşar peynir

Öğle 14:00
200-250 gr kuzu et ızgara
Gavurdağ salata 6 kaşık
1 br ayran

Akşam 19:00
1 mandalina
Avuç içi kadar beyaz leblebi 20-25 adet

Su2lt
4800 adım

Bugün Menüm
Sabah 10:00
Türk kahvesi
1 kuru kayısı

Öğle 12:00
1 tavuk but ızgara
Mor lahana salatası 2-3 yk
4 yk nar

Ara 15:00
1 ceviz
20-25 beyaz leblebi

Akşam 18:30
3 yk taze fasulye 2 küçük parmak kadar parça tavuk but
2 yk süzme yoğurt
4 sulu köfte pirinçsiz

Su 2lt
Bugünkü adımlarımı da eve geçince atacağım.

Ellssa Ellssa
Jasminium84 Jasminium84
Boncuk2307 Boncuk2307

Eklentiler

• IMG_3951.webp
    IMG_3951.webp
    16 KB · Görüntüleme: 10
25 Aralık çarşamba menüsü
11.15 öğle
1 parça fırında tavuk incik
Yeşil salata

18.30 akşam
220 gr kıyma ve 3 yumurta ile kıymalı yumurta, marul 1 salatalık yarım avakado ile limonlu yağsız salata.
2 bardak çay

Su 2.5 lt
Kitap 40 sy, John verdon-aklindan bir sayı tut
Spor
20 dk yüzme
1000003251.webp
Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jou Jou

İyi akşamlar canımlar :KK200: :KK200:
Çok yoğun geçti az önce eve girebildim..
Toplantı üst üste oldu akşam yemeği ve son tatlı ile bitti.. Akşam yemeğini atlattım es geçtim ama tatlıdan es geçemedim maalesef. Yemek zorunda kaldığm bir ortamdaydım.. Allahım midemden direk çıksın diye dua ederek yedim..
Hoffff..
Tam da diyet perileri gelmişti çok güzel plan proje yapmıştım :kızgın::kızgın::kızgın:
Dün gece bir video izlemiştim. Sevdiğim sanatçının açlık orucu yaptığını öğrendim hatta otofaji ye kadar uzanan beslenme yolculuğu varmış.
Dedim tamam ben de yaparım. Cuma günü o mavi donu giymicem işteee:skandal:
Hemen 100 ip atliim öyle mesajlarınıza bakiim :spor::spor:

En güzel spor. İnsan çok rahatlıyor. Çok seviyorum yüzmeyi . Evimin önü deniz ama 3 4 yıldır yasak yüzmek. Suya girip put gibi durmakta olmuyor. Bu yıl doktordan izin çıkarsa bu yaz su kuşu olucam inşallah. Sen benim yerimde yüz çok güzel efor oluyor sefanın olsun kuzum 💞
Kesinlikle öyle canım, insan yorulmuş da hissetmiyor kendini. Ben de suyu çok seven bir insanım.

Sen ameliyat yüzünden mi giremiyorsun, yüzmek sorun mu yaratırmış. Aslında bel rahatsızlıklarında önerilen nadir sporlardan biri ama tabi senin durumun çok daha farklı. İnşallah bu yaz gönlünce girersin canım. Denize o kadar yakin olman da harika kuzum.

Selam kızlar yine geciklemeli gelen ben, annemler ve anneannem bana gelmişti biliyorsunz anneannem çok halsizdi bir tahlil yapalım dedik,iki gündür hastanlerde uğraşıyoruz, böbrek yetmezliği çıktı baya dolandık, aşırı yoruldum, kız hastaydı onu götürdüm bir sürü o ayrı...bakalım gitmeden birkaç kontrolü halletsek iyi olacak anneannem için
Çok geçmiş olsun canım Allâh şifalar versin hem kızına hem anneannene 🙏

Canım benim durumlar karışık. O yüzden pek girmek istemiyorum. Tahliller yine saçma sapan geldi. Hastane süreci yeniden başlayacak. Kardiyoloji bölümü yeniden muayene edecek. Süreçte de takip edecekmiş sürekli . Kafam çok dolu.
Geçen Elhan hocam ile kısa konuştuk. Onunda cenazesi vardı. Abisini kaybetti. Bilmiyorum haberiniz var mı ama bir hafta kadar oldu herhalde
Canım çok üzüldüm çok geçmiş olsun. İnşallah kısa sürede değerler normale döner, kardiyolojiden de iyi sonuçlar alırsın.

Elhan çoktandır ugramiyordu biz de kaç kere etiket yaptık merak ettik. Abisi için çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah🙏

İyi akşamlar canımlar :KK200: :KK200:
Çok yoğun geçti az önce eve girebildim..
Toplantı üst üste oldu akşam yemeği ve son tatlı ile bitti.. Akşam yemeğini atlattım es geçtim ama tatlıdan es geçemedim maalesef. Yemek zorunda kaldığm bir ortamdaydım.. Allahım midemden direk çıksın diye dua ederek yedim..
Hoffff..
Tam da diyet perileri gelmişti çok güzel plan proje yapmıştım :kızgın::kızgın::kızgın:
Dün gece bir video izlemiştim. Sevdiğim sanatçının açlık orucu yaptığını öğrendim hatta otofaji ye kadar uzanan beslenme yolculuğu varmış.
Dedim tamam ben de yaparım. Cuma günü o mavi donu giymicem işteee:skandal:
Hemen 100 ip atliim öyle mesajlarınıza bakiim :spor::spor:
Hangi sanatçıdan bahsediyorsun canım. Ben de bu aralar yaptıkları diyetlerden sonuç alanları inceliyorum. Kendime en uygun diyeti bulmaya çalışıyorum.

Yediğin tatlı umarım sütlü hafif bir tatlıdır, durumu dengelemek daha kolay olur.

Menüm

11:00
1 muz
4 -5 tane fıstık

12:45
1 tane ıspanaklı sac böreği

15:30
Kısır
bol yeşillik turşu
2 tane kurabiye
1 dilim kek

21:30
1 porsiyon künefe

spor
100 ip

Jou Jou Boncuk2307 Boncuk2307
Şimdi gördüm menünü kaptanım, maalesef iyi bir gün olmamış. İlk öğün hariç hem karbonhidrat hem bol şeker yüklenmişsin. Yarını çok hafif geçirmeye çalışmalısın.

İyi akşamlar kızlar

Reglden acayip halsiz oluyorum ben. Ne yazık ki adım az oldu. Dün olamamisti. Bugun yarılayabildim.

Bu iki günü nasil telafi edebilirim. İlk sayfada yazildigi gibi ertesi gün 10.000 olmalı dimi?

24 ARALIK SALI

BAŞLANGIÇ
5 badem

ARA
Bitki çayı

ANA ÖĞÜN
Meksika fasulyeli tavuk salatası
Şeftali-tarçınlı probiyotik kefir

ARA
Tornado yer fıstıklı protein bar (50 gr)

AKŞAM
Bir kase erişteli mercimek yemeği (eristeleri asla bol değil arkadaslar. Mercimek yemeği. Mercimek agirlikli)
7 kaşık sade makarna (az karbonhidratla aksami ettigimden, akşam biraz gerekliydi) abartmadan.
Salata

ARA
Karışık meyve suyu (200 ml)

SU
1,5

Ellssa Ellssa

@LenaG

Jasminium84 Jasminium84

Boncuk2307 Boncuk2307

@Cicekbocekkaktus
Eki Görüntüle 3526237
Afiyet olsun :KK200:
Menümü yazıp kaçayım.
Kahvaltı 14.30
Patatesli mantarlı omlet, 2 salatalık, 2 kk peynir, 5 yeşil zeytin
Ara Öğün 17.00
Yarım ayva
Akşam Yemeği 19.30
1 p kıymalı kaşarlı pide, 1 bardak ayran, bol salata
2 lt su, 1 lt dukan kayısı çaylı
Spor
200 ip atlama
2413 adım
Ellssa Ellssa Jasminium84 Jasminium84 Jou Jou
günaydın kızlarrr 🌺
Hemen dünkü menümü yazayım
Bu ara yılbaşı yoğunluğu iş yoğunluğu birbirine girdi

Pazartesi menüm
Sabah 7.30
1 h yumurta

Öğle 12.30
1 kase mercimek çorbası
1 p etsiz nohut yemeği
1 kase yeşil salata

Akşam 20.00
2 hamburger köftesi (sadece köfte)
1 kase yoğurt
Çeyrek tortilla ekmeği

Su:2.5 lt
Adım:4600
Ellssa Ellssa Jasminium84 Jasminium84
Salı günü menüm
Sabah 7.30 1 h yumurta

Öğle 12.30
1 kase mısır çorbası
3 adet izmir köfte
1 kase yeşil salata

Ara 16 civarı
1 paket altınbaşak şekersiz lifli kraker

Akşam 20.00
1 kase yoğurda zencefil zerdeçal 3 çiğ fındık attım bir de

Su.2.5 lt
Adım. 5000
Ellssa Ellssa Jasminium84 Jasminium84
Sabah da tartıldım 65.3 çıktım inanılmaz mutluyum regl şişkinliği gitmiş

cumartesi kaç çıkarım bilmiyorum
Bu akşam bir yere davetliyim öğleni hafif geçireceğim
Cuma günü de yılbaşı kutlaması var

Bu sabah beni çok mutlu etti
Diyete devam :rapci: :rolleyes:
Seni adına çok sevindim afiyet olsun :KK200:
24.12.2024

09.00
2 haşlanmış yumurta
Yarım açma

11.00
3 hurma

16.30
3 çiğ köfte
1 poğaça

20.30
1 ayva
1 elma

Dün hiç olmadı biliyorum iştahım çok açıktı bugün dengeleyeceğim inşallah

Su: 2,5 lt
Spor: 40 dk yoga ve 10.369 adım
Kitap: nora roberts-miras 11 sayfa

Eki Görüntüle 3526303
24 Aralık menü
09.30 1fincan hindistan cevizi yağlı kahve
10.30 1 bardak badem sütü içine elma chia badem çörek otu ve tarçın ile smoothie
15.00 3 kaşık yoğurt içine 1 kapya 10 badem
18.30 1 tabak tavuklu salata 1 şişe maden suyu
3 litre su 19.000 adım
Kitap yeni başlayamadım çocuğa kitap okuduktan sonra ufaklığı uyuturken uyumuşum
Ona okuduğumu yazayım bari 🤣 Süper Patates 5-süpermarkette define avı (sue hendek&paul linnet)
Ellssa Ellssa Jasminium84 Jasminium84 Boncuk2307 Boncuk2307 Eki Görüntüle 3526308
En çok kitabını sevdim çok tatlı :KK36:

Menümü iletiyorum

Kahvaltım
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
5 zeytin
1 dilim ekmek
1 tatlı kaşığı çikolara

Öğle
1 kase haşlanmış brokoli
1 bardak kefir

Akşam
1 tabak kabak sote
1 kase şehriye çorbası
3 kaşık yoğurt

evet bunu muhakkak yapacağım, kahvaltı niyetine bile yerim ki ben bunu :KK68:
Tahin bal kakao karıştır. İşte ev yapımı en sağlıklısından nutella :kk77:
24 aralik salı
Sabah 11de biberli omlet , çeyrek simit, kasar

ara öğün turk kahvesi, maden suyu

17.30da yarım porsiyon mantı, bir tabak salata

2 lt su

Jasminium84 Jasminium84 Ellssa Ellssa
Tamam canım, eğer aksilik olmazsa her gün listemde olacak. En sevdiğim ve en kolay gelen spor. Daha önceki zayıflama serüvenimde inanılmaz incelme sağlamıştı o yüzden de mutlaka yapmaya çalışıyorum.

amin canım Allah hepimizin keyfini daim etsin :KK200:
Spor olarak enn güzeli :KK36:

Sağlıksız ama zararlıymış beyaz şekerle farkı yokmuş 😌😌
Ben sanki okumuştum emin olamayınca yazmamıştım. Sadece rengi farklı içerik aynı yani
Tabiki istemiyorum. Cumartesiye kadar otofaj yaparım yine mavi don almam:63::63:
🥹 yok. İstemiyorum mavi donu.
Dünkü menüm:
11:00
1 yumurta
1 dilim ekmek yoğurtlu
1dilim ekmek tahin pekmez 🥹 mavi don geliyo mavi don

Arada:
Bir kaç hurma 5-6 badem

Akşam: 1 çorba kasesinde
2 kaşıl fasülye 2 kaşıl pilav

Arada bir kaç badem (10-12) bir iki hurma

Şu günlerde iştahım pek yon aslında, yemesem yemem de migrenimi fena tetikliyor.

Su: 1 litre 🥹 mavi dona 1 adım daha

Adımlar: Mavi dondan ancak 4673 adım kaçabilmişim.🥹

Bugün kendime ve kaptanıma söz. 10 bin adım+ en az 2 lt su...

Ben ders saatlerimi de ekleyeceğim🤍 kaç saat çalıştıysam.

Jou Jou Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307
Allah razı olsun ablam çok iyi geliyor bana dediklerin :KK36: inşallah Rabbim yol gösterir de şu depresyon moddan çıkarım. Hiçbir şeye hevesim de takatim de yok gibi. 80 yaşnda hissediyorum. Sizleri de sıkıyorum böyle hakkınızı helal edin
Canım D vtamin Takviye al bol bol dua et Kuran oku güzel şeyler düşün hepsi illaki geçecek. Allah var Allah yar :KK200:
İyi yapmışsın canım, acısını çıkarmışsındır. İnşallah o da bundan sonra bu noktalara dikkat eder.

Üzüldüm be canım, kendine niye zarar verdin, dikkat et.

Tabii ki herkes kendine yapıyor canım, sen burada sadece düzeni korumaya çalışıyorsun. Onu yap bunu yapma diyemem sana tabi ki, gönlün nasıl istiyorsa öyle yap. Ama her şeyden önce kendini düşün olur mu :KK200:

Yılbaşı için de genel karar ne verilirse ona uyarım ben de. Belki haftaya izin isterim, aslında çok yemem ama yine de takımlara zarar vermemek adına izinli olurum diye düşündüm.
İzin almana gerek yok canım. Mide küçülmüştür o kadar fazla yiyemezsin yediğini de ertesi gün telafi edersin hiçbirşey olmaz.

KATILIM FORMU
Adınız ( isteğe bağlı ):
Yaşınız : 28
Boyunuz : 165
Kilonuz : 68.60
Mesleğiniz : idari personel
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : yok
Kilo Alma Nedeniniz : düzensiz beslenme masa başında hareketsiz çalışma
Hedef Kilonuz : 55

Kilo Vermeyi İsteme Sebebiniz : bebek sahibi olmak istiyorum

Herkese merhabalar
Polikistik over sendromum var ve bu hafta insülin direncim olduğu ortaya çıktı matofin kullanmaya ve sıkı diyet, spora başlıyorum
Yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum 🤭

Ellssa Ellssa Ellssa Ellssa ve Boncuk2307 Boncuk2307 Boncuk2307 Boncuk2307
Hoşgeldin canım :KK200:
Kızlar ben 2 gündür çok kötüyüm afedersiniz ishal kusma halsizlik boğaz ağrısı, hiç enerjim yok gözlerimi açamıyorum kusura bakmayın yazamadım bir türlü size :KK43: Ellssa Ellssa
Çok geçmiş olsun canım :KK19:
Kızlar bugünkü menüyü yazıyım ayıbım ile kenara çekiliyorum . Çok fena karbonhidrat istedi vücudum. Yarın kaldığımız yerden devam

Sabah 1 büyük açma+ yesil çay

Ara şekersiz kahve 2 kare bitter çikolata
Ara maden suyu

Akşam susuz etli nohut yerim yanına salata ve yoğurt

Su 2litre Jou Jou , Boncuk2307 Boncuk2307 , Ellssa Ellssa

Merhabalar kızlar bugün sabah aç karnına iki bardak su içtim yarım saat egzersiz yaptım kahvaltımı yaptım yeşil çay esliginda arada sade kahve içtim akşam yemegimide saat 4 ye yedim kuru biber yogurtlamasi bir tabak mercimek çorbası ve bir tabak da salata yedim.
Şuanlik bir buçuk litre su içtim (yatana kadar iki litre olur )
Canım ilk defa yazıyorsun sanırım. İlk sayfamızda kurallarımız ve tanıtma formumuz var. Önce seni tanıyalım sonra devam ederiz:KK200:
25 aralik çarşamba

11de minik tam buğday krep üzerine avakoda ve çarpılmış yumurta, kaşar

ara öğün bir dilim ıslak.kek 🫠🫠🫠

aksam 16 30 bir kase yüksük çorba
bol limonlu tuzlu ayva🤤

2 lt su 4 binde adım var işte iki gündür hava güzel olunca bizim kızla parkta saatlerce takılıyoruz 😅

Jasminium84 Jasminium84 . Ellssa Ellssa
Afiyet olsun:KK200:
Çarşamba

Yesil cay

Sabah 9

20 g beyaz peynir ile 2 yumurta
20 g kasar, 15 g tulum peyniri
1 hindi fume,
Salatalık, domates

12.30 kahve

15.00 10 badem, 1 küçük elma

Aksam 17.-(17.45 bitti )
170 g tavuk haşlama
120 g mantar sote
1 bardak ayran
Salata
10 adet kabuklu fistik

Spor 9000 adimEki Görüntüle 3526614
Harika :KK200:
Iyi akşamlar kızlar bebeklerden biri hasta malesef ateş ishal bide pişik oldu tam oldu esim de gece nöbetçi yanlizim ne yapacam bilmiyorum çıldırmak üzereyim ağlıyor sürekli susmuyor neyse menü yazıp çıkayım

Sabah
Kıymalı yumurta
Peynir 5 zeytin
1 ck bal
Domates salatalık biber yeşillik

Ara
1 kase yoğurt
Yarim elma yarim mandalina

Akşam
4 köfte
2 kaşık patates püresi
1 koz biber
Yoğurtlu kabak salatası ve normal salata

Su 3 lt
Afiyet olsun. Bebişe de çok geçmiş olsun :KK200:
Hayırlı akşamlar 🌺

12.30
1 h yumurta
3yk yoğurt

16.00
2 h yumurta
Salata (karnımı salatayla doyurdum)

Ellssa Ellssa Boncuk2307 Boncuk2307 Jasminium84 Jasminium84
2lt su
Harika :KK200:
Cacık yemiştim salata yazmışım 😅
Bugün ki menüm

Sabah iki haşlama yumurta iki üç çatal peynir

Akşam yeşil mercimekli protein salatasi ve bir kepçe fasulye bir avuç yer fıstık 🥜
Boncuk2307 Boncuk2307
Mükemmel :KK200:

Tabii ki herkes kendine yapıyor canım, sen burada sadece düzeni korumaya çalışıyorsun. Onu yap bunu yapma diyemem sana tabi ki, gönlün nasıl istiyorsa öyle yap. Ama her şeyden önce kendini düşün olur mu

Yılbaşı için de genel karar ne verilirse ona uyarım ben de. Belki haftaya izin isterim, aslında çok yemem ama yine de takımlara zarar vermemek adına izinli olurum diye düşündüm.
Yok ben kendime dert ediyordum abla, yazarken bile spor olmayışı menü bildrimi olmayışı moralimi bozuyordu saldım ben de. Her şeyi kendimeyük ediniyorum öyle kötü bir huyum var.
:eek:Tahlillerine baktirdin mi hic? D Vitamini eksikligi ve troid problemi dedigini yapıyor ,bildigin m.llasiyorsun :KK43: depresif , kendini ve hayati sevmeyen bir insan oluyirsun.
Kendini yasli hissetmek de cok ilginc. Doktor arkadaşım antidepresan kullaniyirdu bu sebeple. Radyolojide asistanlik yapan bir arkadasina diyor ki " kendimi yaşlı hissediyorum, mutsuzum antidepresan kullaniyorum " ve arkadasi hemen troid ultrasonu yapiyor. Troid tahillerine ayrintili bakalim diyor. Normalde hormon bakiyor kendinie bu sefer antikor da bakiliyor. Ve hasimato troidi tanisi bu sekilde konuldu :KK43:

Vitamin- psikolojik gelişim- aliskanlik değişikliği :KK200:bunlardan herhangi birini atlama.
Once sana sen deger vereceksin, kendine bakacaksın ki başkaları da yola gelsin :KK200:
D vitamini kullanıyorum , tiroit bakıldı ama öyle detaylı bakılmadı. Çok teşekkür ederim :KK200:
Boncuk2307 Boncuk2307 canım benim cezam ne kadar oldu. yazar mısın hemen yapayım
Geçen haftadan 2 gün var kaptanım.

Back
X