• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Hay maşallah ya ben kadın gibi
Yapsam ona da şükür 🤣
Aahha sen böyle diyince aklıma ilk kardiyo yapmaya başladığım zamanlar geldi🤣 ne sinir oluyordum ya onlar incecik narin narin yapıyorlar ben dağdan yokuş assagi inen panda misali yuvarlana yuvarlana nefes nefese🤣🤣

Cok sevindim aynı şekilde devam ediyorsunuz😍😍
Bunda senin katkın ve LenaG LenaG Kaptanimin katkilarini es geçemeyiz 🥰🥰
Bizde bu kilo verip alma sevdası olduğu müddetçe devam edeceğiz gibi kuzucum :KK48: Olsun senin temellerini sağlam attığın , orijinal bir benzeri olmayan, Masterfit takımın var asıl bunu es gecemeyiz. :KK68:

Aahha sen böyle diyince aklıma ilk kardiyo yapmaya başladığım zamanlar geldi🤣 ne sinir oluyordum ya onlar incecik narin narin yapıyorlar ben dağdan yokuş assagi inen panda misali yuvarlana yuvarlana nefes nefese🤣🤣
Ahahah şu an ben öyle olacam muhtemelen uzun zamandır yapmıyorum, hoş yapsam da senin kadar kondisyon sahibi değilim ama zamanla insan gibi yapabilirim inşallah 🤣🤣

Canım çok az bir artı çok birşey değil :KK200:

Tünaydın canım az bir şey hemen gidiverir o sıkma canını :KK200:

Off çok güzel görünüyor afiyet bal şeker olsun :KK200:

Canım benim senin vücudun senin kararın istedikleri kadar söylesinler sen önemlisin ve senin ne istediğin önemli :KK200:
Çok teşekkür ederim kaptanicem :KK60:

Tekrar Hoşgeldin ablacım, bu hafta aktif katılım ve bolca spor bekliyorum senden çiçeğim 🌸

Ne desem bilemedim ama verirsin sen üzme kendini 🫶

Pazartesiden bu yana nasıl gitti kıız ne yapıyorsun de hele bize de 😂 maşallah sana 🧿

Beş yüz gram az mı abla çok güzel bence tebrik ederim ❤️

Hay maşallah maşallah tebrik ediyorum seni 🧿 bu arada bugün 9 Kasım 😂😂

500 gram bir şey değil hemen verirsin ❤️

Hay maşallah benim ankee me, gurur duyuyorum seninle kıız 🫶

Aslında hafta içinde fazla yemedin sen neden böyle oldu ki acaba, takımlara girince gider hepsi sen azimlisin ❤️

Eski kilonu hatırlamıyorum ama yine de tebrik ederim 😂🫶

Hoşgeldiiiin takımlara girebilirsin artık istiyorsan ❤️

Kaptanım ödem mi var acaba 🙏

Ayy Hoşgeldin ablacım 🥰

Hay maşallah ya biz bu kilolarda veremiyoruz uçup gidecen hala br kilo bir kilo gidiyor maşallah diyem de nazar etmeyem 🧿🧿

Mthn kaptanımı kazandıracaksınız siz bu ney böylee 🧿🧿 kıskandım azcıık 🤭 aşırı güzel eksi tebrik ediyorum 🫶

Bu hafta zor geçti sana ağrılı olunca. Yine bile 400 gram az değil tebrik ediyorum ❤️

Azmettin yine düştün 77 lere 😂😂 tebrik ediyorum 🥰

Hiç menü paylaşmadığın için hazırlığa alınmıştın bu hafta takımlarda olmak istersen girersin tabi ❤️❤️

Çok da değil be abla @Sitare55 dediydi bana pırtlssan gidecek diye o hesap 😂😂

Ayy sabit olmak da güzel artı geleceğime sabit olsam keşke ❤️

İnsan yediğini yazmaya utanıyor diye yemiyor burda 🤩 sabit olmak da güzel ablacım 🥰 artı gelmemiş ya 😂
İsterim tabiii🌺
İşleri yoğun olunca eve geçtiğimde devriliyorum yazamıyordum😑
Afiyet olsun canım ya az yiyorsun ya kaçıyor bir dengeye oturtmak lazım sabahları şöyle senin de keyif alabileceğin güzel ekmekli yumurtalı bi kahvaltı etmek güzel olurdu sana hem enerji verir hem aç kalmazsın veya değişik tost tarifleri deneyebilirsin.
Akşam mesela çok kısmışsın yanına sevdiğin bir salata da güzel olurdu :KK200:

Günaydın canım erken mi tartıldın ödem olmuş yorgunluk olabilir,wc olabilir,susuzluk olabilir.

Başlangıç hayırlı olsun kaptaniçem hemmen ekliyorum listeyeee:KK60:

Hey maşallah tebrik ederim canım :nazar:

Süper bir eksi ama belliydi menülerden çok güzellerdi çok tebrik ederim canım :nazar::KK200:

Günaydın canım niye utandın kız sağlığın önemli olan gerisi hallolur ki eksi gelmiş tebrik ederim :KK200:

Tebrik ederim canım güzel eksi gelmiş :KK200:

Tebrik ederim canım çok güzel eksiii istersen girersin takıma tabii ki :KK200:

Canum baya kilo kaybın var ve evet aç geziyorsun e vücut ta bakıyor korumaya alıyor kendini ki zaten oturmuş kilolar en zor gidenleri bunun için moral bozma :KK60: 3 öğün yapmaya çalış istersen, bugün bir şaşırt bakalım vücudunu gönlünce ye yarın tekrar sağlıklı beslenme moduna geçersin.
Ayrıca uykusuzluk ve wc gidememek gerçekten kilo vermeyi zorlaştırıyor. Bu hafta 2 de değil de 12 de uyumaya çalışsan olur mu ? :KK200:

Günaydın canım olsun moral bozmak yok atıştırmalıkları biraz azaltmayı deneyelim :KK200:

Günaydın canım sabit olmak da iyidir bazen :KK200:
Teşekkürler canım 🌺
Canımm tebrikler şahanesin 🥳🥰

Yaaaaa ne güzeeellll, mutluluğun daim olsun canımm ❤️🌸🥰

😄😅

Sen kaçtın canımm

Tebrikler canımm 🥳😍

Tebrikler çok güzel vermişsin 🫶🏻☺️

Canıımmmm ❤️😍

Teşekkürler canımm 😍🥰

Aaaaaa 9 Kasım yazmayı düşünüp 10 Kasım yazmışım 😂😅😅

teşekkürler canımm 🥰❤️

Teşekkürler kaptanımmm 🥰 çok daha iyiyim canımm sağol sorduğun için 🥰🫶🏻
Teşekkürler 🤩
:KK60: :KK68:

Tebrikler çiçeğim:KK68:

Tebrikler canım🌸

Teşekkürler 🌸

:KK68::KK60:

İlk haftam tatlım ödem vs gitti sanırım kuzum 🌸Birazda dikkat ettim tabi💕 teşekkürler canım :KK60::KK68:

:KK60::KK68:

Teşekkürler güzeller güzelim 🌸😘

🧿🧿🧿🧿tebrikler kuşum 💕💕💕

Teşekkürler tatlım 😘💕

Tebrikler canım 💕😘

Tebrikler canım 💕😘
Teşekkürler 🎉
💓💓💓

Misafir olma ve misafir kabul etme günlerini haftada bir ve tartı günlerini planlayarak yap kuzucum. Bunlara rağmen yine de çok kilo almaman gerçekten mucize . Kilonu kuruyorsun sonuçta . :KK60:
Teşekkür ederim kaptanicem öyle yapacam mecburen kızım birinci sınıf ve derslerinde sikintiliyiz😔 sürekli tekrar ders tatilimiz de bile ders çalışacağız

Heçen bugünkü menümü de yazayım
Sabah 11.30
3 yumurtadan omlet
1 kaşarlı tost
Salatalık-domates
2 kaşık labne

16.30
1 p ilik çorbası
Avuç içinin yarısı kadar minik kızarmış ekmek

19.30
Şimdi
2 tavuk pirzola
1 kase yoğurt

Su:2 lt olacak çok içemedim dışardaydım
Spor : 5270 adım var eliptik yaparsam güncellerim
LenaG LenaG
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus

Heçen bugünkü menümü de yazayım
Sabah 11.30
3 yumurtadan omlet
1 kaşarlı tost
Salatalık-domates
2 kaşık labne

16.30
1 p ilik çorbası
Avuç içinin yarısı kadar minik kızarmış ekmek

19.30
Şimdi
2 tavuk pirzola
1 kase yoğurt

Su:2 lt olacak çok içemedim dışardaydım
Spor : 5270 adım var eliptik yaparsam güncellerim
LenaG LenaG
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus
Cumartesi izin günü menusu gibi degil de gayet diyet bir menu olmus, afiyet olsun 💙listende muhakkak salata veya yesillik de olsun 🌱

Back
X