• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Afiyet eksi olsun ❤️Canımcım yumurtanın iksiş de fazla yanına tam tahıl ekmek ceviz ve yeşillik kendine özenli özenli tabaklar yap. Evdekiler börekleri unuyup senin tabağa sulansınlar. Tavuğu da muhakkak tart canım 🙏

Canım normalde peynir bol yeşillik zeytin ceviz vs dönüşümlü falan oluyor ama bu hafta taşınma telaşında tüm yesillikler bozuldu yarın kısmetse yeşillik alicam. Zaten 3 yumurta dokundu midemi bozdu 😅

Kızlar mide ağrısından ölüyorum ne iyi gelir soğuk yedim herhalde yürüyüşe çıktığımda 🥺

Canim ağrıyorsa kaynar süt iyi geliyor yada kaynar nane limon. Miden yanıyorsa soğuk süt yudum yudum.

Canım normalde peynir bol yeşillik zeytin ceviz vs dönüşümlü falan oluyor ama bu hafta taşınma telaşında tüm yesillikler bozuldu yarın kısmetse yeşillik alicam. Zaten 3 yumurta dokundu midemi bozdu 😅
Tamam kuzum yatınki menüne bakacam ❤️

Evettt yeni bir hafta
herkese hayırlı uğurlu olsun yeni takımlar.

Sevgili kıymetli kaptanım Sitare55 Sitare55 ♥️🥰
Karşı takım kaptanim Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus ♥️🥰

Başarılar dilerim sportmence bir yarış olacagina inaniyorum 🤗🤩

Boncuk2307 Boncuk2307 spordan sorumlu bakanım hergun spor bildirimi yapacağım sana, bu hafta çok sıkı ilerlicem.

Hadi bakalım tüm masterfit hatunları bol eksili yağdan gitmeli günler hepimize 🌹🌹🌹🌹🌹

Evettt yeni bir hafta

Boncuk2307 Boncuk2307 spordan sorumlu bakanım hergun spor bildirimi yapacağım sana, bu hafta çok sıkı ilerlicem.

Hadi bakalım tüm masterfit hatunları bol eksili yağdan gitmeli günler hepimize 🌹🌹🌹🌹🌹
Seni boşuna almadım canımsın kız ❤️🥳

Canim ağrıyorsa kaynar süt iyi geliyor yada kaynar nane limon. Miden yanıyorsa soğuk süt yudum yudum.
Ayyy kaynat içemem ki hiçbir şeyi sıcağa yakın ılık içeyim inşallah fayda eder Teşekkür ederim balım😘

Sevgili Masterfit ailesi yeni haftanın takımları belirlendi. Başarılar diliyorum bol eksiler inşallah :dua:

NOT: Beni de etiketlemeyi unutmayın anacım takımlarda değilim ama bir yere gitmiyorum oklavam elimde ona göreee :-)

Masterfit 141.Etap Takım Listeleri
KIRMIZI TAKIM
Sitare55 Sitare55 Kırmızı Takım Kaptanı
Elhan Elhan
@Denp
nurovic nurovic
@sibel_84
@Jasminium84
Boncuk2307 Boncuk2307
@Mthn83
@Tutku44
@Goklerce
@Fitt_anne
@Faunaaa
@Beklenen2
dolar milyoneri dolar milyoneri
Sem2024 Sem2024
MAVİ TAKIM
Cicekbocekkaktus Cicekbocekkaktus Mavi Takım Kaptanı
Cakinin Gelini Cakinin Gelini
@Jou
@Efenin_Annesi
@Mina45
@60kiloyum
@Ankee
@bluegreeneyes
@Diyettenvzgctm-olmuyo
@gezegenfeza
@Lotus1234
@malahit
@tomrs
@bnnu
HAZIRLIK
@Pembepilates (başlangıç 27.10)
@yosunlupapatya
@Beth18
@Nergis 35
@Asya89
Ellssa Ellssa
@Ceeeeeeeeeeee
@Makaron23
@Azmet5255
@urfaktefek
@s i d e l y a
Ellerine sağlık kaptanım. Takımlarımız hayırlı olsun. Arkadaşlarımı iyi öğreneyim de kendi kaleme gol atmayim :confused:

Evettt yeni bir hafta

İyi olan kazansın aşko, yani biz🤣🤣

Kızlar bugünkü menüyü yazıyım akşam çocuklar uyuyunca mutfağı yerleştireceğiz.

Saat 09.3o kolajenli kahve
Saat 11.30 3 tane haşlama yumurta 2 parça peynir sallama siyah çay . ( evdekiler börek yedi en kolay yumurta o yüzden onu yedim)
Saat 15.00 1 fellas protein var ( tadını hiç sevmedim) 1 kupa açık çay
Saat 17.00 3 ceviz 2 hurma
Saat 19.00 eşim kızarmış tavuk alacak beyaz derisiz etinden yerim yanına salata ayran belki 1 dilim ekmek
Su 2litre
@LenaG Sitare55 Sitare55 🌺🌺💞💞
Afiyet olsun çok güzel bir menü. :super:Yeni tasindiniz sanırım hayırlı olsun yeni yuvanız. Huzurla yaşayın. :dua:

Back
X