• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Günaydın kızlar bana heeelllpppp elektrik süpürgem bozulduu eskisini çıkardım ama baya eski aşırı ses yapıyor doğru düzgün süpürmüyor da şarjlı dik süpürge bakıyorum günlerdir ama aşırı pahalanmışlar en fazla 6-7 olabilir fiyat önerebileceğiniz bir marka model var mııı
Ay delireceğim her yer tüy ve süpüremiyorum 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Kaptanım benim kendi kullandığım var tineco marka, media markt tan almıştım çok memnunum 8 e almıştım ben ama daha uygun fiyatlılara göre daha iyi işlevi sesi çok değil falan bakabilirsin.

Kaptanım benim kendi kullandığım var tineco marka, media markt tan almıştım çok memnunum 8 e almıştım ben ama daha uygun fiyatlılara göre daha iyi işlevi sesi çok değil falan bakabilirsin.
Ha bir de annemle ablam bu marketlerde satılanlardan almışlar onlar da güzel hem uygun fiyatlı hem de çekim gücü falan güzel sadece biraz daha sesi yüksek.

Leyl35 Leyl35 beslenme çantamı hazırlarken sen aklıma geldin 😍
Beslenme cantamdan çıkan öğlen öğünüm 💖

1000109326.webp

Uyanınca nasıl oldu bize de haber ver merak ederim ❤️
Kaptaniçem kaldırıp kaldırmamakta tereddüt ettim ama takviye saatide geçsin istemedim kaldırdım battaniyesine kundakladım takviyesini yedirdim sonra iyice gerindi ve patikleriyle bi sağ bi sol yüzünü temizledi sonra hergün olduğu gibi balkona güneşe çıkmak istedi uçtum havalara şimdi ben bu mutlulukla yeşil çayımı içip dışarı çıkıp baya adım yaparım dondurucudanda yoğun bakım mamasını birde sebze üçlüsü veriyorum ya toplamda 1tk.onlardan çıkardım eridi az sulandırdım şimdide onu yedi zaten hergün veriyorum ohh yine ağladıydım gözüm az şişti olsun öyle çıkarım dışarı kızımıda babasına emanet edip nasılsa 7/24 evde 2 yıldır emekliliğin tadını çıkarıyorda kendileri 🤭

Eklentiler

• 1000021656.webp
    1000021656.webp
    54,1 KB · Görüntüleme: 35
Kaptaniçem kaldırıp kaldırmamakta tereddüt ettim ama takviye saatide geçsin istemedim kaldırdım battaniyesine kundakladım takviyesini yedirdim sonra iyice gerindi ve patikleriyle bi sağ bi sol yüzünü temizledi sonra hergün olduğu gibi balkona güneşe çıkmak istedi uçtum havalara şimdi ben bu mutlulukla yeşil çayımı içip dışarı çıkıp baya adım yaparım dondurucudanda yoğun bakım mamasını birde sebze üçlüsü veriyorum ya toplamda 1tk.onlardan çıkardım eridi az sulandırdım şimdide onu yedi zaten hergün veriyorum ohh yine ağladıydım gözüm az şişti olsun öyle çıkarım dışarı kızımıda babasına emanet edip nasılsa 7/24 evde 2 yıldır emekliliğin tadını çıkarıyorda kendileri 🤭
Ohh güneş yarasınnn kemiklerine iyi gelsiinnn 🙏🙏🙏

ben bunu almışım geçen yıl
kedin varsa bi de 6 taneler güzel bir şey al ama çok da pahalıya da gerek yok tabi ki.
ben bundan memnunum.

Ha bir de annemle ablam bu marketlerde satılanlardan almışlar onlar da güzel hem uygun fiyatlı hem de çekim gücü falan güzel sadece biraz daha sesi yüksek.
Sağolun kızlar 🙏❤️

Aaa ne güzel sevgi pitirciklari iyki varlar ya.
Ben de benim oğlumun yanına arkadaş istiyorum ama kendisi seçsin bizi diye bekliyorum bakalım 🥰🥰
Evet çok şükür Allah eksikliklerini göstermesin terapiler onlar bana ❤️
Bizim son numarayı eski oturduğumuz sitede bir arkadaşımız yolun ortasında bulmuş yağmur da yağıyordu gece 10 e kadar bakmış kendisinde de 9 tane olunca alamamışlar gecenin bir yarısı kapımıza geldi sizden başkasına gidemezdim nolur 1-2 günlüğüne bakarmısınız ilan açalım sahiplendiririz dedi geliş o geliş veremedik tabi avuç içi kadar bişiydi bağlandık hemen geldikten bir süre sonraki hali ❤️
Yani o sizi bulur 😻

Eklentiler

• 0D9899C3-8038-4649-B062-7139FA093DBE.webp
    0D9899C3-8038-4649-B062-7139FA093DBE.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 38
Sağol canım öyle eskiden olduğu gibi tüy yumakları hiç çıkarmıyor ki o gençkendi suratım düştü şuan yine ağlama moduna girdim klinikten nefret ediyor daha dokunmadan öyle bağırıyorki zaten ben dayanamıyorum ya dışarda bekliyorum bazende gitmiyorum çok hassas ah bir bilsen çok üzülüyor küsüyor 🥺benimde elim ayağım titriyor zaten ağlamaktan konuşmaıyorum hocam kızımı kurtar diyorum sadece Allah'ım düşürmesin birdaha 🥺
Gecmis olsun 😔

Afiyet olsun ❤️ yapacak birşey yok yedin bitti ama çok güzel eksi gelmiş devam gelsin 🙏

Afiyet olsun ❤️ erken kapamışsın geçmiş olsun dikkat et kendine 🥰

Afiyet olsun karbonhidrat biraz kaçmış ama akşam dengelenmiş ❤️

Çok iyi canım afiyet olsun ❤️ spor da çok iyi çatır çatır gidecek o kilolar 💪

Afiyet olsun çok güzel ❤️

Hmmm somon severimmm 😋 afiyet olsun ❤️

Afiyet olsun anammm 1 paket bisküviden sonra makarna o zaman sana :KK62:

E c.tesi başlıyoruz sen takıma girmeyecek misin ❤️

Vuhuuu spora bak 🧿 afiyet olsun diyecek hiçbir şey yok ❤️
Teşekkür ederim kaptanım 🥰

Back
X