Hakkaten doğruBen 100 kilonun üstündeyim asıl senin kg gelince haftada 1.5 vermek başarı hiiç az görme valla![]()

60' lı kilolara geldigini görmek nasip olsun lenammm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hakkaten doğruBen 100 kilonun üstündeyim asıl senin kg gelince haftada 1.5 vermek başarı hiiç az görme valla![]()
Macera yeni başlıyor tatlımCanım benim bende seninle gurur duyuyorum
Eski gruplarda haftanın birincisi o hafta yaptıklarını yazardı. Mezunlar geçmişini anlatırdı. Öyle bir his oluştu. Mezun oldun mu yoksa sadece 10 kg mı el sallayarak![]()
Tebrik ederim, daim olsun canım![]()
Kaptanım tebrikler
güzel günlerde güle güle giyYaaa ne güzel
Dün bende alışveriş yaptım kendime
Adil ışıktan çok şık bluz pantolon aldım
Beden küçülmüş
Üstumde dökümlü duruyor
Benden mutlusu yoktu
Diyetlemi verdin kilolarını sadece
Başınız sağolsunElhan babaannem vefat etti bugün iftara yakın kilo bildirimi yapsam olur mu?
5 ay, çok uzun sürmüş, bundan sonra düzenli gelir inşaAllahen son ekimde olmuştum. ocak mıydı şubat mıydı iki gün hafif kahverengi leke geldi ama devamı gelmedi. yani ekimden bu yana olmadım. şimdi bayağı normal geldi çok şükür![]()
Güzel günlerde güle güle giy canım darısı başımaSadece kot pantolon aldım
Minicik beli var
26 beden
Lwc bedenleri ve kot bedenleri neye ne kadar uyuyor bilmiyorum ama ben mutlu oldum
Tekrar hoşgeldin
Evet diyet lesli ve 1 ay platese gittim
Ayy evet tartı da uyumlu olsa
Tebrik ederim canım
Abla seni biz tutuyormusuz
Harika gitmiş
Harika canım daim olsun
Oo kaptanım tebrik ediyorum
Not aldım
Not aldım canım![]()
OoooKızlar regl olmadım birde bebis geliyormus![]()
Tebrik ederim çok güzel eksi![]()
Çok teşekkür ederim canlarımBence de takımlara dön canım, iki haftadır artılarla geliyorsun, seni üzmesin.
Tebrik ederim canım, eksi gelmen güzel.
Tebrik ederim canım, çok güzel bir eksi.
Tekrar 7lere dönmemen harika canım, hafta içi gelen artıları da atmışsın ne güzel.
Tebrik ederim canım güzel eksi.
Tebrikler kaptanım çok güzel eksi. Kırmızı kaptanlık göz kırpıyor sanki.
Tebrik ederim canım çok güzel eksiyle gelmişsin.
Tebrik ederimGeçen cumartesi 69.3
Bugün 68.9
Fark -400
Elhan
arke
Eki Görüntüle 3409233
Bu hafta çok dikkat edemedim ama temelli de bırakmadım. Buna da şükür diyeceğim
Bu Eylül 74.4 ile
Ama aslında geçen sene Eylül'de 78.8 ile başlamıştım dikkat etmeye.Hep kendimce ederdim ama daha dikkatli oldum diyelim.
Şu an itibariyle10 kilo gitti. Ağır ağır da olsa sonuç çok güzel . Asla pes etmeyin derim kızlar. Herkesin bünyesi farklı kimi hızlı verir kimi yavaş . Ama bu yolda ilerledikçe daha sağlıklı mutlu olacaksınız . Dikkat etmiyor olsam büyük ihtimalle daha alacaktım. Mutluyum.... İyi ki burdayım... Kendimi ve sağlığımı takipteyimkendimle gurur duyuyorum
kendimi seviyorum
ağlıycim
![]()
Maşallah kaptanıma tebrik ediyorum canım
Şu saate kadar bişey yemedim
İhtimal vermiyorum ama yinede ucgun gecikti hayırlılisiOooo
Bir hamiş daha
Tebrik ederim canım, hayırla gelsin![]()
aman aman her türlü hürmeti gösteriyorum merak etmeBiyolojik döngü böyle bir şey kuzum. Olsa dert olmasa dert
Neyse sen onu iyi agirla bir daha gelmemezlik yapmasın.![]()
Bende çok istiyorum 60 Lara gelmek ama nasıp olmuyor kıvranıyorum resmenHakkaten doğru
60' lı kilolara geldigini görmek nasip olsun lenammm![]()
amin canım inşallah5 ay, çok uzun sürmüş, bundan sonra düzenli gelir inşaAllah![]()