- 21 Ekim 2019
- 5.253
- 26.245
- 548
He vallahiYaşimizi ve enerjimizi sindiremedi kafası karıştı![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
He vallahiYaşimizi ve enerjimizi sindiremedi kafası karıştı![]()
Mercimek tatlım.Aksama kadar acikirsin ..En sevdiğimAyyy karnım tok ama acılı ekşili deyince canım çekti bende yapayım bari sen ne çorbası yapacaksın fikir alayim![]()
Aaa bende akşama ondan etmeyi düsünüyordum bol acılı yanına havuç turp salataMercimek tatlım...En sevdiğimBiber ve limon müthiş yağ yakıcı. Elini korkak alıştırma bak
![]()
Aaa bilmiyodum yemeyeyim ozamanTurptan vazgeç bebem. Ödem yapıyor şişkinlik yapıyor en azından bugün yeme tartı için.
Kizterbiyesiz tavuk deyince dedim kime diyo bu sonra jeton düştüblonde ambition kaptanım ben dün tek öğün yedim akşam onda da biraz kaçamak yaptım klasik hafta sonu kaçamağı oldu bugün balık günü ama
dünkü menüm
kahve
dukan birası
terbiyesiz tavuk![]()
Afiyet olsun canım. Zaten tek öğün yemişsin oda çok kötü bir kaçamak olmamış bir şey olmazblonde ambition kaptanım ben dün tek öğün yedim akşam onda da biraz kaçamak yaptım klasik hafta sonu kaçamağı oldu bugün balık günü ama
dünkü menüm
kahve
dukan birası
terbiyesiz tavuk![]()
Tavuk varsa tavuk olabilir daha tok tutar seniGünaydı kızlar Ben bu sabahta yulaf tost yaptım.Ama akşam ne yapsam acaba sizin gibi çorbamı yapsam yoksa tavuk mu kararsız kaldım.
![]()
Yok hocam . O haftaljk ödülümdü. Ama keşke yemeseydin. Nefret ediyorum vücudumun şu verdiği tepkiden. Dün çok birşey de yemedim. Hemen artı çıktım. Ama yağdan gitmiş. Anlamadım ödem mi tuttum.Balık helvasiz olma çekinmeden yiyebilirsin tatlım.Aslan Sibel kalan içli köftelerini yer umarım.
Belki künefe de .
![]()
Ne güzel didişiyordum artı gelmeyeydin iyiydi kuzumYok hocam . O haftaljk ödülümdü. Ama keşke yemeseydin. Nefret ediyorum vücudumun şu verdiği tepkiden. Dün çok birşey de yemedim. Hemen artı çıktım. Ama yağdan gitmiş. Anlamadım ödem mi tuttum.
İkisi de olur kaptanım. Akşam öğününü erken yiyecrksen bol salata ye.Günaydı kızlar Ben bu sabahta yulaf tost yaptım.Ama akşam ne yapsam acaba sizin gibi çorbamı yapsam yoksa tavuk mu kararsız kaldım.
![]()
Bulgur artı yürüyüş artı ip atlama hepsi ödem yaptı herhalde. Gece de düzgün uyuyamadım.Ne güzel didişiyordum artı gelmeyeydin iyiydi kuzumAz çok bilmem bulgur yedin mi ödem yapıyor. Yarına kadar kalmaz meraklanma.
Not : Bu yorumu rakibin olarak yazmadım. Gün içinde normale dönerim.![]()
Olabilir. Bugün dinlenme imkanı bulursun inşallah.Bulgur artı yürüyüş artı ip atlama hepsi ödem yaptı herhalde. Gece de düzgün uyuyamadım.
Sibosum yağdan gitmesi önemli olan odem zaten bi şekilde gidiyo kalıcı olan yağdan verilen mutlu olmalısınYok hocam . O haftaljk ödülümdü. Ama keşke yemeseydin. Nefret ediyorum vücudumun şu verdiği tepkiden. Dün çok birşey de yemedim. Hemen artı çıktım. Ama yağdan gitmiş. Anlamadım ödem mi tuttum.
Sinameki otu canım aktarlarda satılıyor kaynatıp içiliyor.Gunaydin kizlaar wc çözümü olan yokmu delircem ömrümde bu kadar olmadım ben hiç 4 gün oldu![]()
Hafta sonu olur, o simidi ben yarıda bırakamazdımKahvaltı biraz yarım simitcik oldu patates kızartma 2 çatal oldu ablaama ardından 500 ip atladım saygılar sevgiler kaptanımm
akşamada 500 daha edeceğum