54' le arkandayim tatlım. Belki de aynı yaştayiz kimileri doğduğu seneyi bir yaş olarak alıyor.Günaydın larr kacamaksiz hafta sonu dilerim
Ben sanırım hepimizin büyüğünuzum yaş 55 ama ruh yaşım 28![]()

Ruh yaşım 27

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
54' le arkandayim tatlım. Belki de aynı yaştayiz kimileri doğduğu seneyi bir yaş olarak alıyor.Günaydın larr kacamaksiz hafta sonu dilerim
68 yılında Aralık ayı son ay bi yaş almış oluyorum 54 yaş da sayılırım ama54' le arkandayim tatlım. Belki de aynı yaştayiz kimileri doğduğu seneyi bir yaş olarak alıyor.69' lu musun
Ruh yaşım 27![]()
41 kere maşaallahGünaydın larr kacamaksiz hafta sonu dilerim
Amin, bütün şifa bekleyenlereOhhh masalahhh bak baya bi iyileşme var geçmiş olsun canım Allah şifa versin
blonde ambition kaptanım ben dün tek öğün yedim akşam onda da biraz kaçamak yaptım klasik hafta sonu kaçamağı oldu bugün balık günü ama
dünkü menüm
kahve
dukan birası
terbiyesiz tavuk![]()
Kahvaltı biraz yarım simitcik oldu patates kızartma 2 çatal oldu ablaGünaydın pazar
Günaydın kızlar
Güüünaayydıınnn mavişler
Hafta sonunun ilk günü malum, birazcık idare etmeye bakın, 2 yiyecekseniz 1,5 yiyin bakın yarın çok mutlu uyanacaksınız. Bu mutluluk hiçbir tatlıda yok![]()
Tahminim doğru yaşıtız bebem.68 yılında Aralık ayı son ay bi yaş almış oluyorum 54 yaş da sayılırım ama
Amannnn bosver kimlik yaşını önemli olan ruhumuz bak ne güzel 20 li yaslardayiz![]()
Günaydın kaptanım. Selamlar sevgilerGünaydın pazar
Günaydın kızlar
Güüünaayydıınnn mavişler
Hafta sonunun ilk günü malum, birazcık idare etmeye bakın, 2 yiyecekseniz 1,5 yiyin bakın yarın çok mutlu uyanacaksınız. Bu mutluluk hiçbir tatlıda yok![]()
Balık helvasiz olma çekinmeden yiyebilirsin tatlım.blonde ambition kaptanım ben dün tek öğün yedim akşam onda da biraz kaçamak yaptım klasik hafta sonu kaçamağı oldu bugün balık günü ama
dünkü menüm
kahve
dukan birası
terbiyesiz tavuk![]()
Aminn canım benim cümlemizin insalahh41 kere maşaallah
Benim aklımda 30 sonları gibi kalmış
Hayırlı, huzurlu, mutlu yaşların olsun bacım![]()
Ben spor sonrası kahvaltı lifli protein ile başladım (Kabak ve lor ile omlet )devamı da iyi biter insalahhGünaydın pazar
Günaydın kızlar
Güüünaayydıınnn mavişler
Tahminim doğru yaşıtız bebem.Ben de 69'un ilk ceyreginde doğmuşum. Aramızda 3.5 ay var.
Geceleri saymazsak 27 yaşındayız.
![]()
Geceleri sayılmaz zatenTahminim doğru yaşıtız bebem.Ben de 69'un ilk ceyreginde doğmuşum. Aramızda 3.5 ay var.
Geceleri saymazsak 27 yaşındayız.
![]()
Bi donma yaşadı.telefon yazamadimYorumum nerede![]()
Ayyy karnım tok ama acılı ekşili deyince canım çekti bende yapayım bari sen ne çorbası yapacaksın fikir alayimGünaydın kaptanım. Selamlar sevgiler
Sağlıklı kahvaltımı yaptım keyif çayımı içiyorum.Pazartesi bildirimine uygun beslenecegim bugün.
Akşama çorba düşünüyorum acılı , ekşili
![]()