Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy bayıldımmmmmmmm ne güzel yerde oturuyo anannn
Ayyy bayıldımmmmmmmm ne güzel yerde oturuyo anannn![]()
Ne ara gittin lo orayaa toton oturmay hiç gez senAblamın evi beybim niğdeye geldim :)
Canımm demedinki masterfite katilmak istiyorum diye dün ama benim yanıma alayimm hahaha olursaaaBeni de alacak mısınız takıma![]()
Ne ara gittin lo orayaa toton oturmay hiç gez sen![]()
Nese eve donmene az kaldı ozaman benimlesinAhahah napim herkes her yerde bizde takip ediyoruz :)
Bilmiyordum söylemem gerektiğiniCanımm demedinki masterfite katilmak istiyorum diye dün ama benim yanıma alayimm hahaha olursaaaElhan
Ben de anlamadım genelde ablam takip ettiği içinnBilmiyordum söylemem gerektiğini
Acemiyim ya :)
Menun gayet iyi, kına gecesinde ne yedin? Afiyet olsunBende menümü paylaşayım.
Sabah kahvaltı yapamadım gibi birşey oldu.
3 adet zeytin
1 çatal peynir
Yarım dilim ekmek
1 bardak çayı tam icemedim
Ara öğün
(acıkınca) küçük hanimeller bisküvi aldim
Ara öğün
Bir bardak kefir
Akşam
7 kaşık taze fasulye
1 kaşık pirinç pilavı
1 bardak ayran
Bir kase salata
Ara öğün yapmadım. Kına gecesinde yedim.
Meyve suyu ikram ettiler icemedim. Bıraktım. Eve geldim şimdi bir bardak çay içer yatarım
Günaydın, supersinGünaydın herkese. Sabah sporu gelsin o zaman. Yürüyüşe çıkacaktım olmadı Leslie 3 mil yapılsın.Ozzybal
Sen de leslie yapabilirsin evde, bugun 3 mil gayet iyi olurGünaydın bugün spor için kalkayim dedim ve çok üşüdüm baya soğuk hava
2 gündür çok bitkin hissediyorum![]()
Dün menüm kötüydüSen de leslie yapabilirsin evde, bugun 3 mil gayet iyi olur, bir de ben senin dünkü menunu göremedim
Benim de biraz boğazım ağrıyor ama , ben de bir leslie ile 3 mil ya da 30 dakika cardio yapacağım.