- 25 Ağustos 2019
- 61.395
- 115.185
- 698
- 31
Canımm yaa dün gelmedin yoksa kırmızı kaptan sendin

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canımm yaa dün gelmedin yoksa kırmızı kaptan sendin
Günü çikolatalarla bitirmissin canım bundan sonrasını at kenara onlarıDün menüm kötüydü
Öğlen çiğ köfte dürüm
Çikolatalı gofret
Akşam ekmek arası çikolata
Bugün güzel bir artı ile başladım
Bı tarif var ben yaparım geceden sabaha tedavi ediyor tavsiye ederim
Öğün tozu ne kizDünkü menüm çok saçmaydı
Kahvaltı
Saat 13.00 öğün tozu
Saat 17.30 2 küçük kaytaz böreği, 2 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık tavuk sote
Su 2 lt
Spor yapmadım
Berbat bir menü biliyorumçünkü dışardaydım
![]()
Bugün arınma şeklinde gecerse iyi olur, bol sebzeli, salatalı bir gün dünü telafi eder. Kabak detoksu da iyi olabilir bu haftasonu, 2 ya da 3 gün yapabilirsin.Dün menüm kötüydü
Öğlen çiğ köfte dürüm
Çikolatalı gofret
Akşam ekmek arası çikolata
Bugün güzel bir artı ile başladım
Bı tarif var ben yaparım geceden sabaha tedavi ediyor tavsiye ederim
Attım canımGünü çikolatalarla bitirmissin canım bundan sonrasını at kenara onları![]()
İyiki sen oldun canım kaptan olamamCanımm yaa dün gelmedin yoksa kırmızı kaptan sendin![]()
Cok sağol tarif için, zencefil ve zerdacali kullanıyordum, ama sirkeli denemedim. Bir de böyle deneyelimİçine biraz zencefil zerdeçal ek çok güzel bir aroması varOzzybal
Diyete yardımcı olan bişey.Milkshake gibi oluyorÖğün tozu ne kiz![]()
Heee tamammişe yarıyormukiDiyete yardımcı olan bişey.Milkshake gibi oluyor![]()
Çok guzel olurdunuzzz niye olamayasınizzz sanki kaptişları yiyolarr ben aşiretlerimi ciğ çiğ yiyorum o ayrı
Senden once ben herkesten çok ben erimişim oyuzden ben seçildimİyiki sen oldun canım kaptan olamam![]()
Girişken olmana bakk hersey olduğu gibi davran canımm benimde oturduğum şehirde sosyal hayatım yok 1 komsum 1 arkadasım var onlar gelmeden ben gitmicem arkadaşıma gittim daha hiç gelmedi dahada gitmem rahatsız oldum buişten komşumda saatimiz uymuyo oturduğu yerler bana çok ters yer otobus geçmiyor amaanndedim otur eveAttım canım
Bugün güne gideceğim çok heyecanlıyım sosyal hayatım pek yok. Uzun süredir böyle ortamalara girmemistim. İnşallah hafif ve güzel geçer![]()
Tok tutuyor, şeker ihtiyacımı karşılıyor. Sadece 1 öğünümde kullanıyorumHeee tamammişe yarıyormuki![]()
Sana çok yakıştıÇok guzel olurdunuzzz niye olamayasınizzz sanki kaptişları yiyolarr ben aşiretlerimi ciğ çiğ yiyorum o ayrı![]()
Bunu buldugumdan beri grip ilacı kullanma ihtiyacı kalmadı bizde. Eşim pek sevmez böyle şeyleri boğazı az giciklansa şu tariften yapsana der.Cok sağol tarif için, zencefil ve zerdacali kullanıyordum, ama sirkeli denemedim. Bir de böyle deneyelim![]()
Herbalife tarzı bişi mi?Diyete yardımcı olan bişey.Milkshake gibi oluyor![]()
Zayıflatma etkisi varmı yanii hic kullanmadım kac kalori oluyo acepTok tutuyor, şeker ihtiyacımı karşılıyor. Sadece 1 öğünümde kullanıyorum![]()
Teşekkür ederim canım benimmSana çok yakıştı![]()