Ömür törpüsü kevsoTamam tamam artık daha dikkat ederim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ömür törpüsü kevsoTamam tamam artık daha dikkat ederim![]()
Kahvaltı saat 8:40 da yapıldıKırmızı takımın gülleri
Ses verin bakalım neler yapıyorsunuz?? Kahvaltılar yapıldı mı? Şimdi kocaman bir bardak su içelim.. akşama kadar en az 2 litre su içelim lütfen
@Kinoalihatun
@Jasminium84
suspushanimcim
@Tesnim1903
@fesang
@MAKE UP_
@Lavinia_98
@Meryem1306
ilimtalepedenanne
@Suskunkardelen
60kiloyum
Çok sağol canım AminBaşınız sağ olsun adacim bilmiyordum .Mekanları cennet olsun.
Amin canımAh yaa işte bunları görüp duyunca benimki dert mi diye kaldırdım kendimi ayağı hep. Rabbim güç sabır versin inşallah
O kadar iyi anlıyorum ki yaşadığın çaresizliği. Rabbim bir daha yaşatmasınAmin canımRabbim kolaylıklar versin inşallah hala akşam olunca durup durup biz ne yaşadık ya diyoruz
... paranın geçmediği bir dönem yaşadık kızıma bişeyler almak istiyoruz heryer kapalı.. Eşim cenazeye yetişmek istiyor yollar kapalı farklı şehirlerde oturuyoruz kv ve kp ama hepimiz depremi yaşadığımız 11 il içerisindeyiz...Rabbim bidaha yaşatmasın
![]()
HarikasınKahvaltı saat 8:40 da yapıldı
Öğlen öğünü saat 13:40 da yapıldı 1 bardak tarçınlı süt yarım muz
1 lt su içildi
Videosu var mı?Ay süper olur ben boosted 30 dk olanı tercih ediyorum . Daha çok kalori yaktiriyor daha kısa zamanda. Sen de dusunebilirsin. Ben sıkılıyorum çünkü yaparken maalesefbirazdan yapacam insallah
Ya başınız sagolsun, uzuldum.. O zamanlar kendimi o kadar çaresiz hissettim ki , kuş olup uçasım gelmiştiGeçmiş olsun canım hepimizeyakınını kaybet daha zor ben kv ve kp kaybettim depremde çok zor günler atlattık... eşim hala toparlanmış değil bir gecede anne baba gitti..
Google a Leslie boosted 30 dk yaziyirum çıkıyor YouTube Tan da açabilirsin.Videosu var mı?
Ya başınız sagolsun, uzuldum.. O zamanlar kendimi o kadar çaresiz hissettim ki , kuş olup uçasım gelmişti
Canım öyle zor bişi değil. 22 gün yapmış oluruz bizde ne olacakYa dün kızım uyumadı ben uyuyakaldım bugün 2. Gününüzse siz yaptıysanız şimdi yapcam akşam da 2. Günü yapcam yamulur muyum![]()
Estağfurullah
öğretmenler hep şişmanBu topikte ne çok öğretmen varmış yav![]()
adacım sen hangi şehirdeydin? çok geçmiş olsun.Amin canımRabbim kolaylıklar versin inşallah hala akşam olunca durup durup biz ne yaşadık ya diyoruz
... paranın geçmediği bir dönem yaşadık kızıma bişeyler almak istiyoruz heryer kapalı.. Eşim cenazeye yetişmek istiyor yollar kapalı farklı şehirlerde oturuyoruz kv ve kp ama hepimiz depremi yaşadığımız 11 il içerisindeyiz...Rabbim bidaha yaşatmasın
![]()
maalesef hepimiz abur cuburu çok seviyoruz ve irademiz zayıf. ben de adet öncesiyimEşim bu saatte donut ve İzmir bombası ve tuzlu kraker kuru pasta almış gelmiş. Tatlılar beni zorlamıyor ama tuzlu kuru pasta tuzlu kraker![]()
lavinia cım nasılsın? en son bir köy evindeydin sanırım. evinize geçebildiniz mi? oraları kaçırdım galiba.Sanırım harıka bir kaptan oldunbu hafta inşallah sayende 6 ları görürüm
Görsele önem veriyor diyelimöğretmenler hep şişman![]()
Aynı kilodayiz nasıl besleniyorsjnGünaydınnnnn
Cuma kilom 79.8
Adimsayar aktif değil ama koşu bandinda 40.dk yürüyüş yaptim
3 lt su
ynı şeyi düşündüm kulaklıği takıp göefüğüm hareketleri yapıcam anca başka türlüsü çok gücCanım annem dizinden sıkıntılı ona diyetisyen yeşillik ağırlıklı beslenme veriyor hareket edemediği ve metabolizma yavaş olduğu için . Planını bu doğrultuda değerlendir. Haftalık denemeler yap. Doğruyu sana vücudun söyleyecektir
Mutlaka yanına müzik aç. Öbür türlü Leslie çok sıkıcı
Keşke yakın olsak ben alırdım
Çok güzelsin Rabbim şifa versin hayırlı sonuçlar olsun inşallah
Canım sarma ve bulgur. Keşke biraz daha yoğurt yeseydin WC sorunun olacak
Günaydın hoşgeldin.
Herkes kendi diyetini yapıyor ve takımlara ayrılıyoruz![]()