Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Benim mavişlerim 💙💙💙 rengimiz mavi ama gözümüz kara olacak 🖤🖤🖤 bu hafta tüm takımdan en az 1 kilo bekliyorum canlar çoook çoook sıkı takipte olucam gerek sayfada gerek özel mesaj gerekse evinize kadar gelerek ne yediniz ne içtiniz kontrol edicem. Sonra vay ben duymadım vay ben bilmiyordum demek yok.

🌺🌺Mümkünse yemeden önce akşamdan o günün listesini bana atmanızı bekliyorum canlar. Benim de size paylaşımlarım olacak eğer aynısını yaparsanız bu hafta 1 kilo garanti diyorum 🌺🌺🌺
bayrama 3 hafta kaldı en az 3 kilo vermeliyiz artık üzerimizdeki ölü toprağını atıyoruz kızlar 💙💙

🌼🌼🌸🌸VAR MISINIIIIIZZZZ🌼🌼🌸🌸

Elhan Elhan 💙
Cookiie Cookiie 💙
@Limoni026 💙
@J O U 💙
@ada81 💙
@sudansebep 💙
@Lonely single girl 💙
@Mina45 💙
@Mthn83 💙
Childdevelopment Childdevelopment 💙
@kayipdunya 💙
Emredersiniz komutanım 🫡🫡🫡

Evett kırmızı takım söyle Bi toplanın bakalım kaptanınız konuşuyor 😎 her ne kadar sizleri etiketlerken mavi kalp koysam da biz kırmızı takımız.. (resmen beynim yandı)🫣
Bugünden itibaren düzenli menülerinizi bekliyorum. Kaçamak yapılsa bile lütfen eksiksiz yazın. Hep birlikte yorum yaparak beslenmemizi ve sporumuzu düzene sokalım inşallah ❤️
Cumartesi pazar pazartesi salı ve çarşamba günleri en az 6000 adım atmamız gerekiyor.. adimlarin fotoğrafı olmasi gerekiyor. menulerinizi ve adımlarınızı paylaşırken beni ve Elhan Elhan ı Etiketlemeyi unutmayın.. pazartesi kontrol tartısı var.. hafta sonunu bomba gibi geçirip eriyen yağlarımızda mavi takımın ayağını kaydiralim 🤣
Sizlere güveniyorum.. Hadi gönderin gelsin menüler 😎
@Kinoalihatun
@Jasminium84
@suspushanimcim
@Tesnim1903
fesang fesang
@MAKE UP_
Lavinia_98 Lavinia_98
@Meryem1306
@ilimtalepedenanne
@Suskunkardelen
@60kiloyum