- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Sen varkenismimi hiç değiştirmedim canım senle karşılaşmadık galiba yoksa bu güzelliği unutmama imkan mümkünat yok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen varkenismimi hiç değiştirmedim canım senle karşılaşmadık galiba yoksa bu güzelliği unutmama imkan mümkünat yok![]()
Sag ol kaptanım. Ödülü hak etmedim aslında ama gelenek bozulmasın dedim.Afiyet olsun canım simitle bulguru süper dengelemişsin![]()
Eve canım cuma diye yedim canım istedi. Yarın daha iyi olacak menümAfiyet olsun kordişim. Piyazın içeriği kuru fasulye değil mi? Güzel menü.![]()
![]()
Kesinlikle haklısın
Protein olduğu için sıkıntı etme eleştiri olsun dye sormadım. Yumurta piyazı olabilir mi dedim de...Eve canım cuma diye yedim canım istedi. Yarın daha iyi olacak menüm![]()
Emredersiniz komutanımBenim mavişlerimrengimiz mavi ama gözümüz kara olacak
bu hafta tüm takımdan en az 1 kilo bekliyorum canlar çoook çoook sıkı takipte olucam gerek sayfada gerek özel mesaj gerekse evinize kadar gelerek ne yediniz ne içtiniz kontrol edicem. Sonra vay ben duymadım vay ben bilmiyordum demek yok.
Mümkünse yemeden önce akşamdan o günün listesini bana atmanızı bekliyorum canlar. Benim de size paylaşımlarım olacak eğer aynısını yaparsanız bu hafta 1 kilo garanti diyorum
bayrama 3 hafta kaldı en az 3 kilo vermeliyiz artık üzerimizdeki ölü toprağını atıyoruz kızlar
VAR MISINIIIIIZZZZ
Elhan
Cookiie
@Limoni026
@J O U
@ada81
@sudansebep
@Lonely single girl
@Mina45
@Mthn83
Childdevelopment
@kayipdunya![]()
Çok iyi yapmışsın. Benim de iki kutu içinde toplam 60 poşet olan çilekli acı çehre çayım var. Kabizlık ve metabolizma hızlandırıcı. Midemi mahvetmişim çaylarla. Doktor yasakladı. Çöpe atmadım ama yarın atacağım inşallah.Attım çöpe biricikim![]()
Teşekkür ederim canim iyiyim sen nasılsınİyi akşamlar bitanem nasılsın![]()
İyiyim teşekkür ederimTeşekkür ederim canim iyiyim sen nasılsın![]()
İyi geceler canımİyi geceler balkuşlarııımmm![]()
Geli geliii
Sanırım harıka bir kaptan oldunEvett kırmızı takım söyle Bi toplanın bakalım kaptanınız konuşuyorher ne kadar sizleri etiketlerken mavi kalp koysam da biz kırmızı takımız.. (resmen beynim yandı)
Bugünden itibaren düzenli menülerinizi bekliyorum. Kaçamak yapılsa bile lütfen eksiksiz yazın. Hep birlikte yorum yaparak beslenmemizi ve sporumuzu düzene sokalım inşallah
Cumartesi pazar pazartesi salı ve çarşamba günleri en az 6000 adım atmamız gerekiyor.. adimlarin fotoğrafı olmasi gerekiyor. menulerinizi ve adımlarınızı paylaşırken beni veElhan ı Etiketlemeyi unutmayın.. pazartesi kontrol tartısı var.. hafta sonunu bomba gibi geçirip eriyen yağlarımızda mavi takımın ayağını kaydiralim
Sizlere güveniyorum.. Hadi gönderin gelsin menüler
@Kinoalihatun
@Jasminium84
@suspushanimcim
@Tesnim1903
fesang
@MAKE UP_
Lavinia_98
@Meryem1306
@ilimtalepedenanne
@Suskunkardelen
@60kiloyum