- 10 Mayıs 2023
- 1.203
- 5.415
- 78
- 45
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım makyözüm ayaklarına sağlık.YürüyoreeeElhan
Cansınnnİşte mükemmellikişte feraset
işte fedakarlık
![]()
Bu kış içine rahat rahat girersin inşallah.Geçen yaz kalın kumaş bi elbise aldım kışın giyerim diye. Hala totoma oturuyor giyemiyorum bide esnek kumaş
Off
Bu kış da bol olduğu için giyemeyeceksin tatlışkooommGeçen yaz kalın kumaş bi elbise aldım kışın giyerim diye. Hala totoma oturuyor giyemiyorum bide esnek kumaş
Off
TakimLar kurulmus eline sağlık
Masterfit Yarışması 72.Etap 09.06 12.06 Fark Yüzde Kırmızı Takım menekse_kokusu Kaptan
68.2 62.55 @60kiloyum 89.2 @Kinoalihatun 83.7 @Jasminium84 63.45 @suspushanimcim 69.9 @Lavinia_98 70.75 fesang
67.25 @Meryem1306 85.0 @Suskunkardelen 63.65 74.6 84.35 Mavi Takim ozlemon KAPTAN
74.5 Elhan
70.5 @J O U 72.1 @Cookiie 81.7 Limoni026
63.5 Mthn83
80.5 @Lonely single girl 65.4 @sudansebep 62.6 @Mina45 89.5 @ada81 73.1 @Kevssooo - @kayipdunya 78.55 HAZIRLIK BÖLÜMÜ @eskilereozlem - @Nimooo 60.1 Cordelia
81.3 @gezegenfeza 84.5 @siskopat 87.3
Yeni etabımız hayırlı olsun. Her iki takıma da başarılar.![]()
Bunyeni sen daha iyi tanırsın aslında. Ve dünya yeme süresini kisinca vücut kendini tamir etmeye daha çok zaman ayırdığını kabul ediyor. Bazı kanser vakalarinda kontrollü açlık sağlanıyor.CansınnnOkula giderken kahvaltı yapamıyorum, canım da istemiyor.. Geç saatlere kalıyor kahvaltım bu yüzden.. Lakinn burada önceden gittiğim bir diyetisyen geç kahvaltı metabolizmayı yavaşlatır, kılo verimini azaltır demişti... Şimdi sorum şu erken bir saate hafif bir menü koyayım mı yoksa bu sekılde aralıklı oruç misali devam mı ettirelim.. Karar veremedım ben
![]()
Canım makyözüm ayaklarına sağlık.Dün gece beni çok korkuttun bir dilim makarnayla.
![]()
Teşekkür ederim canımm ne demiştik birlikte başaracağızzz![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Harika bir menüCuma menüsüne hiç benzemiyor.
Afiyet olsun limonicim.![]()
Bola care var neyse kiBu kış da bol olduğu için giyemeyeceksin tatlışkooomm![]()
Hadi bakalıımmmSen iyi yürü bebişim kimseyi vermem ama yapabilirsem seni de alacağıııımmmm![]()
O kadar mutluyum ki ara vermeden çok güzel bir enerjiyle devam ediyoruz canım. Bu dönemin kızlarının maşallahı var Elifcim.
Teşekkür ederim canımm ne demiştik birlikte başaracağızzz![]()
Canım evet diyetisyenlerin kimi geç kahvaltı diyor sağlık için de öyle olmasını söyleyen doktorlar var. Çoğunlukta diyetisyen de 3 ana bir ara diyor. Ben de senin gibi düşündüm bir aydır geç kahvaltı yapıyorum bu ay da artık 10 da kahvaltı yapmaya başlayacağım. 3 öğün gibi ama öğünlerden birini smoothie tarzında yapacağımCansınnnOkula giderken kahvaltı yapamıyorum, canım da istemiyor.. Geç saatlere kalıyor kahvaltım bu yüzden.. Lakinn burada önceden gittiğim bir diyetisyen geç kahvaltı metabolizmayı yavaşlatır, kılo verimini azaltır demişti... Şimdi sorum şu erken bir saate hafif bir menü koyayım mı yoksa bu sekılde aralıklı oruç misali devam mı ettirelim.. Karar veremedım ben
![]()
Çoook teşekkür ederim kaptanım
Denendi ispatlandı canım.Valla Fesangcım Japon diye Çin malı diyet çıkmasın bu işkillenmeye başladım aahaha![]()
Bizim takım bu hafta 12 kg ye yakın verecek diyorum benO kadar mutluyum ki ara vermeden çok güzel bir enerjiyle devam ediyoruz canım. Bu dönemin kızlarının maşallahı var Elifcim.Geçen hafta kilo veremedim ama yine de seviniyorum.
![]()
Vallahi cuma menüsü nedir nasıl olmalıdır eğitim vermek lazım![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Harika bir menüCuma menüsüne hiç benzemiyor.
Afiyet olsun limonicim.![]()