- 17 Ekim 2021
- 11.443
- 38.011
- 548
- 38
Hee alıp geldim tövbe tövbe, Vakit yokSağ ol kız. Etiketi düzeltir misin,olmamis. Görsün de belki kaldirir. Kahve ocakta. Kahvemi alip geleyim ben de.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hee alıp geldim tövbe tövbe, Vakit yokSağ ol kız. Etiketi düzeltir misin,olmamis. Görsün de belki kaldirir. Kahve ocakta. Kahvemi alip geleyim ben de.
Merhaba hoşgeldin günün nasıl gecti
Ah be Leylak hani kalsiyum hani protein mercimek karbon biber dolması karbon kek karbon meyve karbon23 Ocak Pazertesi Menüm
18:30 İftar
3 biber dolmasi
2 kepce mercimek corbasi
Salata
21:00 iki dilim kek
Iki mandalina
Fit mutlu anne
Zipzip-
Eki Görüntüle 3196749
Cordelia 6039 adım
çok şükür canım. güzel geçti. senin nasıl geçti?Merhaba hoşgeldin günün nasıl gecti
benim de bugün öğlen cısslı geçtiAh be Leylak hani kalsiyum hani protein mercimek karbon biber dolması karbon kek karbon meyve karbon![]()
Güzel çok şükürçok şükür canım. güzel geçti. senin nasıl geçti?
Teşekkür ederim kaptanım kusura bakmayınBu hafta izinli ol istersen canim cumadan sonra yeniden ekleriz takimlara
Cok gecmis olsun tekrardan Allah sifa versin![]()
Süpersin21 saat açlıkla tamamladım![]()
Spora bakİyi akşamlarUğrayamadım keyifler yerindedir inşallah
gezegenfeza dün okudum yazamadım. Çok şükür daha iyisin. Tez vakitte ayaklandığın müjdesini de alırız inşallah
23 Ocak Adım 21209Cordelia
Eki Görüntüle 3196778
afiyet olsun canımmSabah 14.00
2 yumurta
1 avuç fındık
5 zeytin
1 kk peynir
Akşam 17.45
1 kepçe nohut
1 servis kaşığı bulgur pilavı
4 kasik patlıcan biber kavurma
Salata
2 litre su
Zipzip- @Ucmelekannesi
Selam kızlar ben çok keyifsizim iştahım bile kapalıadımı tamamlayacağım ama üstü i ih
evet benim eşimde boğa tehlikenin farkında mısın 2 boğa bizEşim Boğa. Ona desem ki al 1.000 0000 gez dolaş 1 ay tatil yap. Sırf ben dedim diye yapmaz.![]()
afiyet olsun canımmmMenü
Sabah 10:30
2 dilim tam buğday ekmeği
Kk süzme peynir
3 zeytin
Domates salatalık çatalladim
Sahanda yumurta 1 adet
Çay kahve
Akşam 18:00
Spagetti makarna 3 4 çatal
2 buçuk köfte( o buçuk neden oldu anlamadım
1 bardak ayran salata
Şimdi de kahve
Su1.5 ama 2.5 olur
Sporum var ekleme yapacağım o yüzden yazmadım
Zipzip- @Ucmelekannesi
muazzam bir adımla sahalara dönen birİyi akşamlarUğrayamadım keyifler yerindedir inşallah
gezegenfeza dün okudum yazamadım. Çok şükür daha iyisin. Tez vakitte ayaklandığın müjdesini de alırız inşallah
23 Ocak Adım 21209Cordelia
Eki Görüntüle 3196778