Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Maalesef ben de öyleyim hiç tabak tabak yrmek yedigim olmadi ama tabak tabak kek ,pasta kurabiye yiyebilirim 😞 bazen bazi aburcuburlara takık oluyorum bi ara limonlu hanimellerdi favorim cayin yaninda yerdim hep.Sonra kilo verdim( 17) epey kontrollu oldum abur cubur konusnda ama karbonhidrati kontrol edemedim yine tatliya düstum ve aldim .2 kere şekersiz 21 gün orucu yapmistim cok iyi gelmisti insülin direncim vardi duzeldi trkrar yapmak istiyorum ama 21 beni kesmiyor şöyle 90 gün falan :mad:yapsam ancak normal insan gibi tatli yemeye dönerim:KK45:
Yemeği de tabak tabak yiyorum tatlıyı hamuru da neyse ben susayım 🙈

Ben geldim Perşembe gününün kutsal yiyeceği tabi ki menümde 🤪 😘

18 Ocak Perşembe menü

Sabah 13.00
2 yumurta
2 kk peynir 10 zeytin

1 avuç fındık

Akşam 17.30

Kabak ve ayvar sos

Muhtemelen çok acıkacağım sütlü yeşil çay içebilirim.

Umarım yarın eksi gelirim. Amin🙏🥰
Zipzip- Zipzip- @Pnrrr-12
Afiyet olsun canim ♥️
Menü Perşembe
Sabah 11
1 haşlanmış yumurta
Salatalık domates ikiside yarım
3 çatal yeşil salata eşim yemiş bana kalan
25 Gr peynir
4 zeytin
48 Gr tam tahıllı ekmek
Çay kahve
Akşam 16:45
Bir kabak( tost makinasında ızgara yaptım)
3 kaşık yoğurt
Kahve
Su 2 3 Allah ne verdiyse içtim
Spor
30 dk ip atlama 1200 adet üstü ustunu saymadım
30 dk 2 mile lessie
Yürüyüş var herkes adım yazıyor diye adım yazayim: 12365
Akşam kardiyo yapabilirim ama belli değil yaparsam yazarım
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Afiyet olsun canim ♥️

19 ocak menüm
öğle: 13:00
2 yumurta ile omlet
1 dilim kepek ekmeği
1 parça peynir
7-8 yeşil zeytin
2 bardak yeşil çay

öğle ile akşam yenenler
1 adet portakal/ yarım muz
1 bardak kefir
4 ceviz

2 parça bitter çikolata karesi
1 kupa filtre kahve

akşam 18:00
1 tabak nohut
1 tabak havuç-marul salatası
1 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt

2,5 litre su
bol yeşil çay
Gün bitti. Ben ara öğünsüz aralıklı oruç yapmıyorum yeme penceresi olarak geçen aralıkta yiyeceklerimi yiyorum.
Afiyet olsun canim ♥️
Merhaba canim ♥️
Cumartesi annem babam geliyor aşırı mutluyum:)) inşallah sağ salim amin . Neler neler yaparlar şimdi bana :)
Gözün aydin canim🥰

Maalesef ben de öyleyim hiç tabak tabak yrmek yedigim olmadi ama tabak tabak kek ,pasta kurabiye yiyebilirim 😞 bazen bazi aburcuburlara takık oluyorum bi ara limonlu hanimellerdi favorim cayin yaninda yerdim hep.Sonra kilo verdim( 17) epey kontrollu oldum abur cubur konusnda ama karbonhidrati kontrol edemedim yine tatliya düstum ve aldim .2 kere şekersiz 21 gün orucu yapmistim cok iyi gelmisti insülin direncim vardi duzeldi trkrar yapmak istiyorum ama 21 beni kesmiyor şöyle 90 gün falan :mad:yapsam ancak normal insan gibi tatli yemeye dönerim:KK45:
21 gün şekersizim ama bana çokta öyle bir faydası olmadı açıkçası ne yazık ki tatlı krizi çok farklı bir şey ama şimdilik gayet iyi gidiyor önümde 1 engel var oğluma diyete başlamadan söz vermiştim karne güzel gelirse gideriz diye 🥶

Screenshot_2023-01-19-19-42-26-66_37eed5a88ae98ecc4c66be265b1fc7cf.webp

Zipzip- Zipzip-

Cordelia Cordelia

kelebek19 kelebek19

Mahvetti seni bu hastalık kuzum 🙁geçmiş olsun 😘

Sen harikasın zaten ❤️Biliyorum tatlım menülerin çok güzel ❤️gofret için pişmanlık duyma oldu ve bitti 🤗
Sağol kaptanım bu hafta burda olmamın çok faydası oldu tuttum kendimi😘😘
Çiçeklerim 🌸
Kaptanınız son günümüzden bildiriyor 😂😂
Çok güzel bir hafta geçirdik. Yarın hepinizin eksi geleceğini biliyorum 🤲🥰Aksi durumlarda sabit ya da artı mı geldik moral bozmak yok🤗Bu yol uzun inişli çıkışlı bir yol😉 Teşekkür ediyorum hepinize ❤️Seviyorum sizleri 😍
Hedef60kgolmak Hedef60kgolmak Ucmelekannesi Ucmelekannesi Zipzip- Zipzip- Mavikus_ Mavikus_ @Goklerce @aypare ackerman @kayipdunya @belmayne @D U T 😘😘😘😘
Herşey için teşekkürler kaptannim güzel bir haftaydi 🥰
Tünaydın kızlar. Günaydin pek kismet olmadi da 😃 deprem oldu, depremden korkup, uyuyamayan ben, uykudan geri uyudum.
Geçmiş olsun canım nerde oturuyorsun baya buyukmuydu depremin şiddeti . 😔
18 Ocak Çarşamba
12.489 adim

Kahvalti 10.30
2 Dilim tam buğday ekmegi
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 siyah zeytin

Ara öğün 15.00
Lifalif bar
Sütlü nescafe

Akşam 18.30
1 tabak pirasa
Salata
Yogurt

Cordelia Cordelia
erenmothers erenmothers
Adım harika kaptanım afiyet olsun
Merhabaa kizlar bugun kendime biraz bakim yaptim saclarimi boyadm laser yaptim evde sporumuda es gecmedim tabi. Oglani aldim okuldan smdi uyudu bende uzandm bu öksürük beni öldürcek ya 😢
Ohh sedan olsun. İnsan kendine bakınca herşeyi daha güzel görüyor. Diyet bile daha güzel oluyor🥰🥰 öksürüğe de geçmiş olsun şu atom çayı birde ben soruyum yarın aktara
Sabah ki peyniri anlamadım TK dolusu tabak mi demek istediniz zeytin adet merak eden bir ben bırakayım şuraya
Onun dışında akşam ayran icmesen iciyorsanda tuz atmasaniz nasıl olur tuzlu ayar kabızlık yapar şöyle yanına dolu dolu bir salata yapsak az zeytinyağı eklesek hem WC için hem sağlık açısından köfteyi 4 değil 3 e çeksek nasıl olur sizce uyar mı
Tuzlu ayranın kabızlık yaptığını ilk defa duydum. 👍
Rica ederim ne demek,içirebilirsin herhalde alırken sormakta fayda var bana göre,ona göre içsin olmazsa.
Çocuklar içinde cevizin iç kabuğu varya oda çok güzel oda işe yarıyor.

Ceviz iç kabuğunu duymustum komsumdan bende yapmadım nedense tekrar duyup hatırlattığın iyi oldu canım👍🥰
menümü yazıp günümü kapatayım;

19 Ocak Perşembe Menüm;

14.00
1 kepçe tas kebabı
1 kepçe pirinç pilavı
1 kase tarator
2 avuç leblebi
1 avuç kuru hindistan cevizi

su: 2,5 tamamlayacağım

Canım tarator havuç pisdigi için tercih etmeden daha iyi olurdu sanki çünkü pirinç pilavida var. Havuç cigken kalori miktarı daha az ama pişince yükseliyor diye biliyorum. Afiyet olsun canim🥰

Onun dışında hindistan cevizini öyle sade yemeyi bende çok severim😋🥰🥰
Ben geldim Perşembe gününün kutsal yiyeceği tabi ki menümde 🤪 😘

18 Ocak Perşembe menü

Sabah 13.00
2 yumurta
2 kk peynir 10 zeytin

1 avuç fındık

Akşam 17.30

Kabak ve ayvar sos

Muhtemelen çok acıkacağım sütlü yeşil çay içebilirim.

Umarım yarın eksi gelirim. Amin🙏🥰
Afiyet olsun canim.🥰 Ayvar sos neymiş diye baktim şimdi netten güzele benziyor😋
Menü Perşembe
Sabah 11
1 haşlanmış yumurta
Salatalık domates ikiside yarım
3 çatal yeşil salata eşim yemiş bana kalan
25 Gr peynir
4 zeytin
48 Gr tam tahıllı ekmek
Çay kahve
Akşam 16:45
Bir kabak( tost makinasında ızgara yaptım)
3 kaşık yoğurt
Kahve
Su 2 3 Allah ne verdiyse içtim
Spor
30 dk ip atlama 1200 adet üstü ustunu saymadım
30 dk 2 mile lessie
Yürüyüş var herkes adım yazıyor diye adım yazayim: 12365
Akşam kardiyo yapabilirim ama belli değil yaparsam yazarım
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia
Spor yikiliyor🥰👏👏
Afiyet olsun menüde güzel bence🥰
19 ocak menüm
öğle: 13:00
2 yumurta ile omlet
1 dilim kepek ekmeği
1 parça peynir
7-8 yeşil zeytin
2 bardak yeşil çay

öğle ile akşam yenenler
1 adet portakal/ yarım muz
1 bardak kefir
4 ceviz

2 parça bitter çikolata karesi
1 kupa filtre kahve

akşam 18:00
1 tabak nohut
1 tabak havuç-marul salatası
1 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt

2,5 litre su
bol yeşil çay
Gün bitti. Ben ara öğünsüz aralıklı oruç yapmıyorum yeme penceresi olarak geçen aralıkta yiyeceklerimi yiyorum.
Afiyet olsun canim🥰. Nohut şişlik yapmiyorsa güzel bir öğün. Yarın tartı için dedim
Cumartesi annem babam geliyor aşırı mutluyum:)) inşallah sağ salim amin . Neler neler yaparlar şimdi bana :)
Gözünüz aydın. Sağlıcakla gelsinler ins🤲🥰

Sağol kaptanım bu hafta burda olmamın çok faydası oldu tuttum kendimi😘😘

Herşey için teşekkürler kaptannim güzel bir haftaydi 🥰

Geçmiş olsun canım nerde oturuyorsun baya buyukmuydu depremin şiddeti . 😔

Adım harika kaptanım afiyet olsun

Ohh sedan olsun. İnsan kendine bakınca herşeyi daha güzel görüyor. Diyet bile daha güzel oluyor🥰🥰 öksürüğe de geçmiş olsun şu atom çayı birde ben soruyum yarın aktara

Tuzlu ayranın kabızlık yaptığını ilk defa duydum. 👍

Ceviz iç kabuğunu duymustum komsumdan bende yapmadım nedense tekrar duyup hatırlattığın iyi oldu canım👍🥰

Canım tarator havuç pisdigi için tercih etmeden daha iyi olurdu sanki çünkü pirinç pilavida var. Havuç cigken kalori miktarı daha az ama pişince yükseliyor diye biliyorum. Afiyet olsun canim🥰

Onun dışında hindistan cevizini öyle sade yemeyi bende çok severim😋🥰🥰

Afiyet olsun canim.🥰 Ayvar sos neymiş diye baktim şimdi netten güzele benziyor😋

Spor yikiliyor🥰👏👏
Afiyet olsun menüde güzel bence🥰

Afiyet olsun canim🥰. Nohut şişlik yapmiyorsa güzel bir öğün. Yarın tartı için dedim

Gözünüz aydın. Sağlıcakla gelsinler ins🤲🥰
İshal olan bir kişiye doktorlar tuzlu ayran patates haşlama yoğurt yemesini önerir tuzlu ayran cola ishal olma durumunda başvurulan içeceklerdir mesala oğlum kabızlık problemi yaşıyordu doktora gittiğimizde günde kaç bardak ayran içiyor diye sordu bende o zaman öğrendim tuzlu ayranın kabızlığa sebep oldugunu

Arkadaşlar merhaba oğlum rahatsız ben yorgunum çok ve yoğunum da kusura bakmayın gelemiyorum, bugün de yeme konusunda epey sıkıntılı abartılı geçti maalesef @Willemijn- sara_28 sara_28 Zipzip- Zipzip- beni de şuan için 1 hafta ince ayırırsanız sevinirim hayırlı akşamlar diliyorum sizlere haber vermek için girdim inşallah yarın tartilırım bu gece oğlum rahatlarsa biraz dün gece uyumadk hiç ateşinden dolayı sbh iş yerime götürdüm yanım da günümüz epey zor geçti

Back
X