- 31 Temmuz 2020
- 20.369
- 60.237
- 548
Hoşgeldin balıım

Başlangıç seviyesi kolay videolar biliyor musunuz kızlarBir de yapsak aşırı güzel olacak ama :))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşgeldin balıım
Başlangıç seviyesi kolay videolar biliyor musunuz kızlarBir de yapsak aşırı güzel olacak ama :))
Heh bu hoca da girmiş somestreCumartesi annem babam geliyor aşırı mutluyum:)) inşallah sağ salim amin . Neler neler yaparlar şimdi bana :)
Ama sen yaşlı dedin bize şekerimEn güzel yaşlarımız bence![]()
Yemeği de tabak tabak yiyorum tatlıyı hamuru da neyse ben susayımMaalesef ben de öyleyim hiç tabak tabak yrmek yedigim olmadi ama tabak tabak kek ,pasta kurabiye yiyebilirimbazen bazi aburcuburlara takık oluyorum bi ara limonlu hanimellerdi favorim cayin yaninda yerdim hep.Sonra kilo verdim( 17) epey kontrollu oldum abur cubur konusnda ama karbonhidrati kontrol edemedim yine tatliya düstum ve aldim .2 kere şekersiz 21 gün orucu yapmistim cok iyi gelmisti insülin direncim vardi duzeldi trkrar yapmak istiyorum ama 21 beni kesmiyor şöyle 90 gün falan
yapsam ancak normal insan gibi tatli yemeye dönerim
![]()
Sağol kaptanımizledim cok tessekür ederim hemen yapacagm ogluma insallah gece rahat uyur sayesinde
Cok güzel afiyet olsun yasemin![]()
TeşekkürlerAfiyet olsun
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canimMenü Perşembe
Sabah 11
1 haşlanmış yumurta
Salatalık domates ikiside yarım
3 çatal yeşil salata eşim yemiş bana kalan
25 Gr peynir
4 zeytin
48 Gr tam tahıllı ekmek
Çay kahve
Akşam 16:45
Bir kabak( tost makinasında ızgara yaptım)
3 kaşık yoğurt
Kahve
Su 2 3 Allah ne verdiyse içtim
Spor
30 dk ip atlama 1200 adet üstü ustunu saymadım
30 dk 2 mile lessie
Yürüyüş var herkes adım yazıyor diye adım yazayim: 12365
Akşam kardiyo yapabilirim ama belli değil yaparsam yazarım
Zipzip-
Cordelia
Afiyet olsun canim19 ocak menüm
öğle: 13:00
2 yumurta ile omlet
1 dilim kepek ekmeği
1 parça peynir
7-8 yeşil zeytin
2 bardak yeşil çay
öğle ile akşam yenenler
1 adet portakal/ yarım muz
1 bardak kefir
4 ceviz
2 parça bitter çikolata karesi
1 kupa filtre kahve
akşam 18:00
1 tabak nohut
1 tabak havuç-marul salatası
1 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt
2,5 litre su
bol yeşil çay
Gün bitti. Ben ara öğünsüz aralıklı oruç yapmıyorum yeme penceresi olarak geçen aralıkta yiyeceklerimi yiyorum.
Merhaba canim
Gözün aydin canimCumartesi annem babam geliyor aşırı mutluyum:)) inşallah sağ salim amin . Neler neler yaparlar şimdi bana :)
21 gün şekersizim ama bana çokta öyle bir faydası olmadı açıkçası ne yazık ki tatlı krizi çok farklı bir şey ama şimdilik gayet iyi gidiyor önümde 1 engel var oğluma diyete başlamadan söz vermiştim karne güzel gelirse gideriz diyeMaalesef ben de öyleyim hiç tabak tabak yrmek yedigim olmadi ama tabak tabak kek ,pasta kurabiye yiyebilirimbazen bazi aburcuburlara takık oluyorum bi ara limonlu hanimellerdi favorim cayin yaninda yerdim hep.Sonra kilo verdim( 17) epey kontrollu oldum abur cubur konusnda ama karbonhidrati kontrol edemedim yine tatliya düstum ve aldim .2 kere şekersiz 21 gün orucu yapmistim cok iyi gelmisti insülin direncim vardi duzeldi trkrar yapmak istiyorum ama 21 beni kesmiyor şöyle 90 gün falan
yapsam ancak normal insan gibi tatli yemeye dönerim
![]()
8-9 saat mesafe . Çocukken aileden kaçıyoruz büyüyünce :)Ne güzel gözünüz aydın :) çok uzaktalar mi ? Ben de çok ozledim![]()
Sağol kaptanım bu hafta burda olmamın çok faydası oldu tuttum kendimiMahvetti seni bu hastalık kuzumgeçmiş olsun
Sen harikasın zatenBiliyorum tatlım menülerin çok güzel
gofret için pişmanlık duyma oldu ve bitti
![]()
Herşey için teşekkürler kaptannim güzel bir haftaydiÇiçeklerim
Kaptanınız son günümüzden bildiriyor
Çok güzel bir hafta geçirdik. Yarın hepinizin eksi geleceğini biliyorumAksi durumlarda sabit ya da artı mı geldik moral bozmak yok
Bu yol uzun inişli çıkışlı bir yol
Teşekkür ediyorum hepinize
Seviyorum sizleri
Hedef60kgolmak
Ucmelekannesi
Zipzip-
Mavikus_ @Goklerce @aypare ackerman @kayipdunya @belmayne @D U T
![]()
Geçmiş olsun canım nerde oturuyorsun baya buyukmuydu depremin şiddeti .Tünaydın kızlar. Günaydin pek kismet olmadi dadeprem oldu, depremden korkup, uyuyamayan ben, uykudan geri uyudum.
Adım harika kaptanım afiyet olsun18 Ocak Çarşamba
12.489 adim
Kahvalti 10.30
2 Dilim tam buğday ekmegi
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 siyah zeytin
Ara öğün 15.00
Lifalif bar
Sütlü nescafe
Akşam 18.30
1 tabak pirasa
Salata
Yogurt
Cordelia
erenmothers
Ohh sedan olsun. İnsan kendine bakınca herşeyi daha güzel görüyor. Diyet bile daha güzel oluyorMerhabaa kizlar bugun kendime biraz bakim yaptim saclarimi boyadm laser yaptim evde sporumuda es gecmedim tabi. Oglani aldim okuldan smdi uyudu bende uzandm bu öksürük beni öldürcek ya![]()
Tuzlu ayranın kabızlık yaptığını ilk defa duydum.Sabah ki peyniri anlamadım TK dolusu tabak mi demek istediniz zeytin adet merak eden bir ben bırakayım şuraya
Onun dışında akşam ayran icmesen iciyorsanda tuz atmasaniz nasıl olur tuzlu ayar kabızlık yapar şöyle yanına dolu dolu bir salata yapsak az zeytinyağı eklesek hem WC için hem sağlık açısından köfteyi 4 değil 3 e çeksek nasıl olur sizce uyar mı
Rica ederim ne demek,içirebilirsin herhalde alırken sormakta fayda var bana göre,ona göre içsin olmazsa.
Çocuklar içinde cevizin iç kabuğu varya oda çok güzel oda işe yarıyor.
Canım tarator havuç pisdigi için tercih etmeden daha iyi olurdu sanki çünkü pirinç pilavida var. Havuç cigken kalori miktarı daha az ama pişince yükseliyor diye biliyorum. Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim.
Spor yikiliyorMenü Perşembe
Sabah 11
1 haşlanmış yumurta
Salatalık domates ikiside yarım
3 çatal yeşil salata eşim yemiş bana kalan
25 Gr peynir
4 zeytin
48 Gr tam tahıllı ekmek
Çay kahve
Akşam 16:45
Bir kabak( tost makinasında ızgara yaptım)
3 kaşık yoğurt
Kahve
Su 2 3 Allah ne verdiyse içtim
Spor
30 dk ip atlama 1200 adet üstü ustunu saymadım
30 dk 2 mile lessie
Yürüyüş var herkes adım yazıyor diye adım yazayim: 12365
Akşam kardiyo yapabilirim ama belli değil yaparsam yazarım
Zipzip-
Cordelia
Afiyet olsun canim19 ocak menüm
öğle: 13:00
2 yumurta ile omlet
1 dilim kepek ekmeği
1 parça peynir
7-8 yeşil zeytin
2 bardak yeşil çay
öğle ile akşam yenenler
1 adet portakal/ yarım muz
1 bardak kefir
4 ceviz
2 parça bitter çikolata karesi
1 kupa filtre kahve
akşam 18:00
1 tabak nohut
1 tabak havuç-marul salatası
1 dilim kepek ekmeği
1 kase yoğurt
2,5 litre su
bol yeşil çay
Gün bitti. Ben ara öğünsüz aralıklı oruç yapmıyorum yeme penceresi olarak geçen aralıkta yiyeceklerimi yiyorum.
Gözünüz aydın. Sağlıcakla gelsinler insCumartesi annem babam geliyor aşırı mutluyum:)) inşallah sağ salim amin . Neler neler yaparlar şimdi bana :)
Çok doğru bir tespit8-9 saat mesafe . Çocukken aileden kaçıyoruz büyüyünce :)
Ayy ne güzelİyi aksamlarrr 10 sayfa birikmiş oku oku gozlerim şasi oldu. Neyse ki bitti
BugünFit mutlu anne misafirimdi. İlk kez iki bacı birleşip sağlıklı bir gün gecirdik
![]()
![]()
Neyseki akıllı telefonları buldular. Tabiki yüz yüze gorusmekle aynı olamaz ama istediğin zaman yüzünü görmek de güzeldir.Ayy ne güzel
Benim ablam şehir dışında, yılda bir kez görüşebiliyoruz
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim19 ocak perşembe
Sabah 09.00
Yulaflı yoğurt 1 kase
2 zeytin
Çay
Öğle 12.30
Yarım kase tarhana çorbası
Akşam 16.30
1 kase yoğurt çorbası
4 5 kaşık madımak yemeği
Yoğurt
2.5 litre su
Zipzip-
Cordelia
erenmothers
İshal olan bir kişiye doktorlar tuzlu ayran patates haşlama yoğurt yemesini önerir tuzlu ayran cola ishal olma durumunda başvurulan içeceklerdir mesala oğlum kabızlık problemi yaşıyordu doktora gittiğimizde günde kaç bardak ayran içiyor diye sordu bende o zaman öğrendim tuzlu ayranın kabızlığa sebep oldugunuSağol kaptanım bu hafta burda olmamın çok faydası oldu tuttum kendimi![]()
Herşey için teşekkürler kaptannim güzel bir haftaydi
Geçmiş olsun canım nerde oturuyorsun baya buyukmuydu depremin şiddeti .
Adım harika kaptanım afiyet olsun
Ohh sedan olsun. İnsan kendine bakınca herşeyi daha güzel görüyor. Diyet bile daha güzel oluyoröksürüğe de geçmiş olsun şu atom çayı birde ben soruyum yarın aktara
Tuzlu ayranın kabızlık yaptığını ilk defa duydum.
Ceviz iç kabuğunu duymustum komsumdan bende yapmadım nedense tekrar duyup hatırlattığın iyi oldu canım
Canım tarator havuç pisdigi için tercih etmeden daha iyi olurdu sanki çünkü pirinç pilavida var. Havuç cigken kalori miktarı daha az ama pişince yükseliyor diye biliyorum. Afiyet olsun canim
Onun dışında hindistan cevizini öyle sade yemeyi bende çok severim
Afiyet olsun canim.Ayvar sos neymiş diye baktim şimdi netten güzele benziyor
Spor yikiliyor![]()
Afiyet olsun menüde güzel bence
Afiyet olsun canim. Nohut şişlik yapmiyorsa güzel bir öğün. Yarın tartı için dedim
Gözünüz aydın. Sağlıcakla gelsinler ins![]()