Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Aynen isterseniz engeli kaldırabiliyorsunuz.

Bende bir ara KK nedir di,ye sormuştum,meğerse kibit kutusuymuş :olamaz:

Yarın gidiyorum öğlen bakalım ne olacak takılsın artık geçiciler cidden sıkıldım yani.
Hiç aklımın ucundan tatlı kaşığı geçmedi tatlıyı hayatımdan çıkarınca galiba kaşığını da çıkarmışim🤣🤣

@Willemijn- çok büyük bir saçmalık yapıp arkadaşın menüsüne yorum yaptım bur daha tövbe ettim sayenizde bur daha dönüp bakmam kimsenin menüsüne diğer büyük hatam da nasıl olurda bağlacı birleşik yazarım affedin kusurumu evet 2x2 5 etmez ben oldurmaya çalıştım başka bir hatam varsa özür dilerim yeter ki uzatmayalım artık
Menü yorumları olması gereken bir şey burada ne kusuru Elif kardeşim. Mesajıni tebessüm ederek okudum üslubun çok güzel. :KK36:

Çıtırım ekürim belli olmadımı hala sonuçların,epey uzun sürüyor nedense,güzel haberlerini alalım bir an önce :KK200: :KK200:
Tatlım mamografi sonucum negatif çıktı. Endoskopi (biyopsisi) ve hpv belli olmadı. Çok teşekkür ederim moralim çok iyi şimdilik.

geçmiş olsun size, inşallah umduğunuzdan iyi olur dişleriniz :KK60:

benim de 11 tane dişim yapılacak dolgu, köprü, kaplama..
şu anda 4 dişim eksik 2 sağda 2 solda bir de ağrım var evlerden ırak, rahat rahat ısırmayı 4 gözle bekliyorum ben de :KK47:
O da olur inşallah kuzum 🤲🏼

Senin tatilinde kısa sürecek inşallah gezegenim. Bir an önce sağlığına kavuşacaksın inşallah :KK60:
Ben büyük şehirden fizik tedavi istemiştim, alanında uzman.
Hastanedeki fizyoterapist uzağa gitmeye gerek olmadığını, yakınlarda da beni iyileştirebileceklerini söyledi, bakalım belki uzaklara gitmem🤲🏼

27 Aralık meyve tahıl olmak üzere tatlısiz bir hayat yaşıyorum işte pirinç içindeki şeker bana kalan😓
Tam 21 gün olmuş yanlış hesaplamadiysam
Ben birkaç gün yemeyince hiç aramıyorum tatlıyı ama bir yemeye başladığımda da duramıyorum. Hızlıca silkelenmem gerekiyor
Seni tebrik ederim arkadaşım

Tam 21 gün olmuş yanlış hesaplamadiysam
Ben birkaç gün yemeyince hiç aramıyorum tatlıyı ama bir yemeye başladığımda da duramıyorum. Hızlıca silkelenmem gerekiyor
Seni tebrik ederim arkadaşım
Aramiyorum canım cekmiyor dersem yalan söylerim dün akşam kek yaptım çocukların beslenmesine beslenmeye koydum yedikleri kadar tabaklarına sonra hemen buzlugun en arkasına attım onları

Back
X