• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Ya biz niye böyleyiz 😑🙄
bilmiyorum ki kuzum ya kafada bitirmek gerek bazı şeyleri sanırım

bir de instagramda takip ettiğim bir diyetisyen var kesinlikle yasaklı diyetlere karşı, diyet bittiği anda saldıracaksınız o yiyeceklere diyor.

yerken tadına vararak suçlu hissetmeyerek pişmanlık duymayarak yersek hem yediğimizden keyif alacağımızı hem de doyum noktasını hissedebildiğimiz için kendimizi durdurabileceğimizi söylüyor

Günaydın canlarım 💙😍
Günaydın canim♥️
250 000. Mesaj Tebrikler sütlü tatlı ya da çikolata ödülünü kazandın.❤️🥰⭐❤️🥰⭐❤️🥰
Kaçırdım ödülü 🤣🤣
Günaydın🥰 Tüm hastalara geçmiş olsun acil şifalar diliyorum☘️

gezegenfeza gezegenfeza daha iyi olmana sevindim☘️
Günaydın canim ♥️
Ben de hala çok hastayım :KK43: masallah iştahım kesilmedi bı tek :)
Gecmis olsun canim😔
Günaydın kaptanim ♥️

Kaptanım pek iyi değilim ne içip yediğimi bile bilmiyorum haber verim dedim
Mahvetti seni bu hastalık kuzum 🙁geçmiş olsun 😘
Burada sık aktif olamasamda diyet tam gaz devam kaptanım. 1 gün bi akşama yaşadım 🤭 ama güzel devam ediyor. Bugünde dikkat edip günüde biraz erken kapatirsam güzel sonuçla gelirim💪🥰😘

Geçmiş olsun canım hayrolsun Rabbim beterinden korusun

O gofret ah o gofret🤨
Sen harikasın zaten ❤️Biliyorum tatlım menülerin çok güzel ❤️gofret için pişmanlık duyma oldu ve bitti 🤗

bilmiyorum ki kuzum ya kafada bitirmek gerek bazı şeyleri sanırım

bir de instagramda takip ettiğim bir diyetisyen var kesinlikle yasaklı diyetlere karşı, diyet bittiği anda saldıracaksınız o yiyeceklere diyor.

yerken tadına vararak suçlu hissetmeyerek pişmanlık duymayarak yersek hem yediğimizden keyif alacağımızı hem de doyum noktasını hissedebildiğimiz için kendimizi durdurabileceğimizi söylüyor
Puuf bu oldu öğrensek iyi olacak çünki ben sağlıklı yaşam olayına tamamen uyum saglayabilecegimi sanmıyorum canım sürekli karbon istiyor

Günaydin . Kötü bir sey olmadı.💞
Günaydın olmasında zaten.
Puuf bu oldu öğrensek iyi olacak çünki ben sağlıklı yaşam olayına tamamen uyum saglayabilecegimi sanmıyorum canım sürekli karbon istiyor
Günaydınlar karbonhidrattan uzak durmak lazım,ben ki ekmek arası reçel yiyordum kahvaltı ekmeksiz nasıl yenir derken ekmeği kesmiştim.Sonra çavdarlı ve t.buğday aldım 1 dilim filan yiyordum.Börek çörek uzak durmak lazım arada ödül olarak az bişi yenebiliyor.

işte kadının dediği nokta da bu karbonu tü kaka olarak kodlamışsın beyninde, dolayısıyla yerken kendini suçlu hissediyorsun yanlış birşey yaptığını düşünüyorsun ve aslında bu sebeple yediğinden keyif almıyorsun, almadığın içinde o keyfe varana kadar yiyorsun.

kadın diyor ki yiyeceklerle barışın, hiçbir yiyeceği kötü pis diye etiketlemeyin.

sen eğer zihnini rahat bırakır karbonhidrat canın istediğinde özgürce yer ve bunun pişmanlığını duymazsan doyum noktasına daha çabuk ulaşırsın

bu bir kerede olmuyor tabii, ama her seferinde kendi kendini telkin etmen şart

bi süre sonra zaten kendiliğinden rahatlıyorsun

Tamam işte "bildigimizi anlatmak icin buradayiz" dediginiz icin, ben de bağlaç yanlisini duzelttim (demek ki bu cumleyi kuran birisi bana da kizmaz dedim. Demek ki bildigimizi anlatmamizi istiyor dedim) yoksa ben nasil tanimadigim birinin yanlisini duzeltmeye cesaret edeyim. Birisi beni yanlisim icin uyarsa kizmam ki, bilhassa tesekkur ederim.

Ben de iyiyim şükür canim🤲
Valla şöyle bir durum var. Yazı duyguları anlatmaya yetmiyor. Anlatmak istediğinle anlaşılan çok farklı oluyor. Dün yorumu ilk okuduğumda üzüldüm. Ama sonuçta burda bulunmamin sebebi bu tür yorumlar almak. Sağolsun banane demedi. Yabancı görmedi dedim kendi kendime. Yinede bı yanım hep savunmaciydi. Onu da fark ettim mesela. Tek başına yazı herşeye yetmiyor. Amacının kırıcı olduğunu düşünmedim hiç. Sadece ifade şeklin farklı bence.

Mahvetti seni bu hastalık kuzum 🙁geçmiş olsun 😘

Sen harikasın zaten ❤️Biliyorum tatlım menülerin çok güzel ❤️gofret için pişmanlık duyma oldu ve bitti 🤗
Aynen birde cocukla çok zor geçiyor 1 hafta oldu nerdeyse düzelemiyorum beyinde uyuşuk gibi bilmiyorum umarim gecer çok dikkat edin kendinize birde regl oldum üstüne bir toparlayalım bomba gibi geleceğim .

Back
X