- 20 Mart 2008
- 141.908
- 213.803
- 1.423
- 60
Gümnaydınlar kaptanımGünaydın![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gümnaydınlar kaptanımGünaydın![]()
Çok geçmişler olsun.Günaydın güzeller
Sabah çocuklar için kalktım tekrar uyumuşum
Dünkü kadar olmasada baş ağrısı devam ediyor. Sabah uyanınca aç karnima kan ilacını ve grip ilacımı içtim. Oruç aralığı bozulmuş oldu demi. Çiğneme yada tat yok ama mide ye sindirmelik birşey girdi
saol cnm benmGeçmiş olsun baloncukum![]()
bilmiyorum ablacım sabah uyandım göz altım şişNe oldu kuzucum hayrola .
Günaydınlar iyiyim sağol,sen nasılsın
Teşekkürler kaptanımAfiyet olsun güzel menü
Cok iyi masallah
süpersin cumaya güzel bir eksi gelcek bence ben bile merak ediyorm sonucu
adimlar
Insallah görürsün
Hepimiz yasiyoruz bazen böyle birgün bence yedim bitti diyip konuyu kapatabilmek önemli zaten pismanlik yokss devsmi gelmiycektir bence
Sahane![]()
Geçmiş olsun canımOglum uyudu bende sersem gibiym hastalik ilerliyor sanki bogazim fena kuru öksürük var, kelle paca da fayda etmedi sanirm hemen uyuyorm görüsrz kizlar Allah rahatlik versin![]()
Teşekkürler canım18 Ocak
Ayaklarınıza sağlık afiyet olsun![]()
250 000. Mesaj Tebrikler sütlü tatlı ya da çikolata ödülünü kazandın.Pirinç konusu çok ayrı girersek işin içine çıkamayız ama sadece su örnek ile vereyim Çinlilerin ana yemeği Pirinc ve dünya şişmanlık sıralamasına bakılması gerekir diyeyim tüm spor yapan vücut geliştiren bireylerin ana ogunu pirinctir hiç biri bulgur tüketmez bulgur faydasız mi hayir ama pirinç korkulacak bir öğün değil demek istediğim
Tek öğünde yapsan aralıklı oruçta hangi diyet tarzını yada uygularsan uygula aldığın kalori yaktigin kaloriden azsa kilo verirsin fazla ise alırsın karbon kas beslemez kas beslenmezse metabolizma hizlanmaz hızlı olmayan metabolizma da kilo vermek psikoloji yorar diyet döngüsüne neden olur ve enson ya pes edersin yada 3 al 5 ver 5 al 3 ver zorlanirsin diyette yapsan korusanda ne yediğini bilmediğin sürece çok zor bunu sizin için söylemiyorum yani birlikte konuşma içinde olduğumuz için sizin adınız altında yazmış oluyorum hepimiz için geçerli
Arpacık filanmı çıktı yoksa.saol cnm benm
bilmiyorum ablacım sabah uyandım göz altım şiş
kirpik uçlarım acıo
Geçmiş olsun canımdaha iyiyim cnm gözümde şişlik oluştu nie bilmiyorum
arpacık gibi
Sağol canımÇok geçmiş olsun canım![]()
Düne göre daha iyiyim hamd olsunNe oldu kuzucum hayrola .
Günaydınlar iyiyim sağol,sen nasılsın
Dikkat etmek lazım yinede.Geçmiş olsun canım
Bugün bol bol tükürük espirisi yaparlar sana
Sağol canım
Düne göre daha iyiyim hamd olsun
Kuşum çok geçmişler olsunBenm oğlanın ateşi var sanırım başa dönüyoruz tekrar ama görevlendirmedeyim izin alamam, cmarteside nöbetim var cuma inşallah tartı bildirimi yaparım çok gelemezsem beni merak etmeyin yoğunluklarla boğuşuyorumdur önümüzdeki hafta için de şuan kesin bişey diyemem ama beni şimdik herhangi bir takıma eklemeyin faydam olacağını sanmıyorum @Zipzip-
Bağışıklık düşünce mi oldu acaba?daha iyiyim cnm gözümde şişlik oluştu nie bilmiyorum
arpacık gibi
eveeettt kaptanım hazırım ben, hatta şu an içiyorumMerhabaa Mavi takimim
Bugun son gün yarin tartilcaz ödemsulari hazir mi ? Degilse hemencecik yesilcay, limonlu tarcinli su hazirliyabillirsiniz size tokluk hissi versin
Aksam menüleri olabildigince erken kapatalim ve insallah yarina güzel eksiler görelim hepberaber
Hadi gazamiz mübarek olsun
Mthn83
Cordelia
Beyaz leylak
Kinoalihatun
Hedef65tir
Fit mutlu anne
succulentaski
Jasminium84
fesang
I Ilyusa
Teşekkür ederim kaptanım ödülü devretme hakkım var ise isteyene verelim250 000. Mesaj Tebrikler sütlü tatlı ya da çikolata ödülünü kazandın.![]()
Geçmiş olsunBen de hala çok hastayımmasallah iştahım kesilmedi bı tek :)
Kaptanım pek iyi değilim ne içip yediğimi bile bilmiyorum haber verim dedimElifim ellerine sağlık tatlım
Maşallah benim kırmızı çiçeklerimeTeşekkürler kızlar günlük bildirimler yapılıyor. Süpersiniz
Dün eksik paylaşımları olan canlarımZincirKirma @aypare ackerman @Ucmelekannesi kızlar menü paylaşımlarını unutmayalım olur mu
![]()