- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Gördüm bitanem çok da utandım.
Dün menüler nevrimi döndürmüş hızımı alamamış spagettine sarmışım.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gördüm bitanem çok da utandım.
Dün menüler nevrimi döndürmüş hızımı alamamış spagettine sarmışım.![]()
Canım korumak gerçekten zor. Ben de 60-65 diyorum kendime birkaç ay içinde gram gram 70' i geçti gittiyordu. Sağ olsun Elif kaptanım elimden tuttu. Bir de pastelfitim gelince inişe gecebildim. Git geller mutlaka oluyor . Kaldığımız yerden devam etmeliyiz. Başarılar dilerim.Cuma 55.7 kg
Pazartesi 56.9 kg artık bu git-gel leri saymayim diyorum 56 58 arası benim aralığım olsun ideal araliktayim ya da değilim diyim aşarsam ona göre harekete geçeyim![]()
Zipzip-
Mommycigim sen Elhanın 26 yaşında olduğunu biliyorsun değil miEstagfurullah ne özürü ablacımsen benim canım ablamsın
![]()
Seviyorum dersen beni ye beni ye diye cilve yapar durur onlar.Ah değmez mi ama ben çok seviyorum makarna patates pirinç pilavı ve de her tür hamur![]()
Bencede mantikli canim bende 55-58 belirlemistim kendime ama 3 aydir o sınırlar dışindayimCuma 55.7 kg
Pazartesi 56.9 kg artık bu git-gel leri saymayim diyorum 56 58 arası benim aralığım olsun ideal araliktayim ya da değilim diyim aşarsam ona göre harekete geçeyim![]()
Zipzip-
Hatirlata hatirlata benim dilimde tüy bitti tatlimMommycigim sen Elhanın 26 yaşında olduğunu biliyorsun değil mi![]()
Yooo herkes abla diyor bende ondan abla dedim deMommycigim sen Elhanın 26 yaşında olduğunu biliyorsun değil mi![]()
Sağ ol canım annem...Estagfurullah ne özürü ablacımsen benim canım ablamsın
![]()
Sen canım annemsinYooo herkes abla diyor bende ondan abla dedim deKız sen benden büyüksün elhana niye abla diyosun o zaman sen kafamı karıştırdın
Kusura bakma canım abla olan benmişim![]()
Hahahah benim Elhana bir tane abla dediğim mesajı bulYooo herkes abla diyor bende ondan abla dedim deKız sen benden büyüksün elhana niye abla diyosun o zaman sen kafamı karıştırdın
Kusura bakma canım abla olan benmişim![]()
Az önce benim de aklıma geldi bu kız bana abla demez ki dedimHahahah benim Elhana bir tane abla dediğim mesajı bulElhan benim biricikim ona hep öyle dedim
![]()
Hadi canım ee benden nerden gördüm yaaHahahah benim Elhana bir tane abla dediğim mesajı bulElhan benim biricikim ona hep öyle dedim
![]()
Mommymmmm bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıpElhan bak şimdi utanma sırası bende
ben bugün buralara daha gelmem
ben bu kızların yalancısıyım
Hadi canım ee benden nerden gördüm yaa![]()
Elhan = biricikim. Bu hitap değişmez değişmesi teklif dahi edilemezAz önce benim de aklıma geldi bu kız bana abla demez ki dedim![]()
Çok zorCanım korumak gerçekten zor. Ben de 60-65 diyorum kendime birkaç ay içinde gram gram 70' i geçti gittiyordu. Sağ olsun Elif kaptanım elimden tuttu. Bir de pastelfitim gelince inişe gecebildim. Git geller mutlaka oluyor . Kaldığımız yerden devam etmeliyiz. Başarılar dilerim.![]()
Günaydınnnnm hava çok güzel gerçektenGünaydınlarbahar geliyor galiba yavaştan bugün hava güzel
Diğer kızlar abla diyorElhan bak şimdi utanma sırası bende
ben bugün buralara daha gelmem
ben bu kızların yalancısıyım
Hadi canım ee benden nerden gördüm yaa![]()