• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Cuma 55.7 kg
Pazartesi 56.9 kg artık bu git-gel leri saymayim diyorum 56 58 arası benim aralığım olsun ideal araliktayim ya da değilim diyim aşarsam ona göre harekete geçeyim 💚 Zipzip- Zipzip-
Canım korumak gerçekten zor. Ben de 60-65 diyorum kendime birkaç ay içinde gram gram 70' i geçti gittiyordu. Sağ olsun Elif kaptanım elimden tuttu. Bir de pastelfitim gelince inişe gecebildim. Git geller mutlaka oluyor . Kaldığımız yerden devam etmeliyiz. Başarılar dilerim. 💋

Cuma 55.7 kg
Pazartesi 56.9 kg artık bu git-gel leri saymayim diyorum 56 58 arası benim aralığım olsun ideal araliktayim ya da değilim diyim aşarsam ona göre harekete geçeyim 💚 Zipzip- Zipzip-
Bencede mantikli canim bende 55-58 belirlemistim kendime ama 3 aydir o sınırlar dışindayim

Yooo herkes abla diyor bende ondan abla dedim de ☺️☺️Kız sen benden büyüksün elhana niye abla diyosun o zaman sen kafamı karıştırdın 😂😂
Kusura bakma canım abla olan benmişim 😂😂😂
Hahahah benim Elhana bir tane abla dediğim mesajı bul🙈 Elhan benim biricikim ona hep öyle dedim❤️❤️❤️❤️

Cordelia Cordelia
Pazar gunu adim sayim
Az oldu ama daha fazla atamadim
Cocuklar cok hasta oldular surekli oksurdulrr ve uyandilar hep onlarla ugrastim

Eklentiler

• Screenshot_20220328-085735_Samsung Health.webp
    Screenshot_20220328-085735_Samsung Health.webp
    14 KB · Görüntüleme: 30
Canım korumak gerçekten zor. Ben de 60-65 diyorum kendime birkaç ay içinde gram gram 70' i geçti gittiyordu. Sağ olsun Elif kaptanım elimden tuttu. Bir de pastelfitim gelince inişe gecebildim. Git geller mutlaka oluyor . Kaldığımız yerden devam etmeliyiz. Başarılar dilerim. 💋
Çok zor Elhan Elhan cığım valla ama söz 58 i geçersen hemen sımsıkı başlayacağım çünkü ben dayanamıyorum arada kötü beslenmeden durulmuyor😂

Back
X