1 e kadar beklerizTartılmadım daha vaktim var demi wc malum
Amin canımHadi bakalım hayırlı olsun inşallah.
Hafta içi güzel menülerle eksiye iner bu sonuç
Gözün aydınElhan Zipzip- @masal_19 Cordelia
Kızlar bugün menü paylaşımı yapamayacağım kusuruma bakmayın keşke bileklik olsa adım sayım çok olurdu üstümde olduğu zaman bu kadar oldu ancak adım sayım yarına yeni bir hafta ile gelicem yarışa inşallah tartım yok ztn maalesef. Baya bir iş yapıldı şükür gaz, internet fln yarın açılacak inşallah düzenime bir kaç içinde kavusucam
Alışıyorsun bir süre sonra ben yemiyorum sadece hafta sonu izinliyim ekmekteUzun zaman sonra ekmeksiz kahvalti yapacağım
Cumaya eksilerle gelirsin canim
Cumaya eksilerle gelirsin canimElhan Cordelia Zipzip- gezegenfeza
Cuma:73.7
Bugün:74.2
Fark: +0.5
Adetin ilk günüCumaya güzel eksi gelir
İnşallah ablaİnsan sağlığı her şeyin üstündedir ziyan olmasın yemekler ama biz mi ziyan olalım... Limonlumun yediği yarım halka tatlı beni benden aldı. Gün boyu zaten sağlıklı beslenmemiş sabah da büyüklüğünü bilmiyorum iki bişi yemişortine sahip çık kuzum. Bu hafta eksi görmenizi çok istiyorum.
No no bende yemicem artikBen gecmisi okurken biri yazdi diyodum sen miydin cocklqrdan kqlqni yiyenben de yazarken aklima geldi birinin yazdigi ama ben de yazdim cunku kaldi atacaktim. Yemesem de olurdu ama kiyamadim bana da kizdi kaptanim amq artik yok yemicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?