- 8 Eylül 2016
- 103.196
- 437.818
- 898
- 35
Gunaydin canim ❤Günaydin hayırlı sabahlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canim ❤Günaydin hayırlı sabahlar
Afiyet olsun canım.iyi geceler kızlar
Sabah 10.30
1 yumurta 1kk penir zeytin salatalık domates 1K reçel 1k fıstık ezmesi 1 bucuk d ekmek 1b kahve
Ara
1 Protein bar
Akşam 17. 30
1tb yogurtlu kabak 2k et kavurma 2k salata 1 lokma ekmek
2lt su
8300 adım 803 puanCordelia
Eki Görüntüle 2915890
Afiyet olsun canım.Iyi geceler kizlargayet başarılı bir gün geçirdim hem menüm hem yuruyusumle aferinlik bir gündü
Kahvaltı 11.3o
2 yumurta omlet
1 dilim t.b ekmek
Zeytin
1 dilim beyaz peynir
1 üçgen peynir
Salata
1 tk tereyağıbal
Öğlen 16.oo
1 kase yulaf ezmesi
Arada elma yedim galiba
Akşam 19.3o
1 tabak kıymalı ıspanak yemeği
Yoğurtlu semizotu salatası
5,6 dilim pancar turşusu
1 kase domates ezmesi
3lt su
AdimEki Görüntüle 2915904 @Zipzip- @Filiz16Cordelia
Günaydın.Aa günaydın..
Şaşırdım ...
Ne oldu zayıflama yarışmasına?
Artık yarışma yok mu?
Bravo canım.
Harikasın.
Hayırlı sabahlar.Günaydin hayırlı sabahlar
Ben uyanali 3 saat oldu ama anca gelebildimUyuyan güzellerrr haydi uyanın.
Ses yokkkk.
Neyse ben de tekrar yatayım.![]()
Kolay gelsin kaptancigimErik toplama işleri var 11 gibi gelirim kizlar
Zamanla düzeni kurarsın cnm daha surda 2 hafta olmadı açılaliGünaydın kızlarokul işinden şimdiden bıktım zaman yetişmiyor sanki evde hiç bişeye. işte dinleniyorum resmen
![]()
ay inşallah öyle olur. oğlum beni çok yoruyor, farkında değil ders yapmamak için bin takla atarken o da kendini daha fazla yoruyor. Hiperaktivite ve dikkat eksikliği tanısı var, ilaç kullanımı için doktora randevu alacağım mecburenZamanla düzeni kurarsın cnm daha surda 2 hafta olmadı açılali![]()
allah yardımcınız olsun gülüm hiperaktif çocuk zor oluyor onun enerjine yetişmesi hiperaktif ebeveyn istiyor , keşke ilaçsız yöntem olsaay inşallah öyle olur. oğlum beni çok yoruyor, farkında değil ders yapmamak için bin takla atarken o da kendini daha fazla yoruyor. Hiperaktivite ve dikkat eksikliği tanısı var, ilaç kullanımı için doktora randevu alacağım mecburen![]()
kolay gelsin gülüm erikleri ne yapacaksınız , bizde erik ekşisi yapılır , reçeli marmelatı hariçErik toplama işleri var 11 gibi gelirim kizlar
Günaydın.Günaydın diyet günlüklerinin en azimli kızları![]()
Günaydın.
Günaydın canım.Günaydın kızlarokul işinden şimdiden bıktım zaman yetişmiyor sanki evde hiç bişeye. işte dinleniyorum resmen
![]()
Günaydın.Günaydın![]()