- 19 Kasım 2021
- 1.240
- 8.029
- 73
- 35
Günaydın erkenci kuş.
Günaydın ex kaptan.
Günaydın ex kaptan
Günaydın dolunay güzeli. Güzel eksi.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın erkenci kuş.
Günaydın ex kaptan.
Günaydın ex kaptan
Günaydın dolunay güzeli. Güzel eksi.![]()
Ödem olması ümidiyle mücadeleye devam tatlım. Senin şu şok diyetleri gidip tekrar gözden geçireyim.Evet ilk yılbaşı artimiz geldi. Hayırlı olsun. Bence cuma çok güzel eksiye dönecek kesin. Odemdir ben bilirim.![]()
Çokta kötü değil. Bol salata var protein var. 4 gün yapacağım. Ben incir kayısı eklerim.Ödem olması ümidiyle mücadeleye devam tatlım. Senin şu şok diyetleri gidip tekrar gözden geçireyim.![]()
Hadi 350 gr' la yırttın. Bu hafta çok dikkatli olalım baloncukum.kız 1 adet benm dilime yetmez
ama en fazla 10 tane felan vardı
çünkü bugün tartıya cıkmaya korktum
huzur sizde abla
bende bela var![]()
Ayni durumdayım tatlım. Durdu valla ne kadar ittirdiysem olmadı.1 haftadır bendede durdu yemek filanda yediğim yok resmen kaldı kilo ya ödem var yada yağ saklanıyor vücutta.
Oynak tansiyon vardır bir iner bir çıkar ona benzetiyorum artık ..
Bazen vücut direniyor. Güzel verirken birden inatcılik yapıyor. Biz de direneceğiz.1 haftadır bendede durdu yemek filanda yediğim yok resmen kaldı kilo ya ödem var yada yağ saklanıyor vücutta.
Oynak tansiyon vardır bir iner bir çıkar ona benzetiyorum artık ..
Ödem olması ümidiyle mücadeleye devam tatlım. Senin şu şok diyetleri gidip tekrar gözden geçireyim.![]()
Çokta kötü değil. Bol salata var protein var. 4 gün yapacağım. Ben incir kayısı eklerim.
olalım abla geri 61 olmam lazm cumaya kadarHadi 350 gr' la yırttın. Bu hafta çok dikkatli olalım baloncukum.![]()
Günaydın kaptanım.Günaydın kızlar![]()
nerde yazıo o şok dietler banada diyin banada
olalım abla geri 61 olmam lazm cumaya kadar
HanimKelesimiGetir abla itiraf et kaç kilosun
Kızzzz neler yedin içtin öyle artılari getirmişenMecbur yapacan
Yap ki huzur bulalım .
Birebir ben de yapacağım canım...Çokta kötü değil. Bol salata var protein var. 4 gün yapacağım. Ben incir kayısı eklerim.
Sanirim baloncuga dedin. Bu saydiklarini yesem +3000 gelirim ben.Kızzzz neler yedin içtin öyle artılari getirmişenzeytin yağlı dolmalar, kavurmalar, pizzalar aman sayarken ağzımın suyu aktı beeeee aaaaa
![]()
Günaydın canım eve geçtim yaaa mecbur eşime kahvaltı hazırladım uyumadım tekrar geri
ikinci artimiz hayırlı olsun.manuel tartı diyoruz ama elbet elektronik gibi olmasada doğru kullanıldığında hile yapılmadığında ki hile insan kendi kendine yapar .. gayet gramıda gösteriyor mesela tam sayısından snra minik minik çizgileri var gayet gram belli oluyor
olmasa iyiydi
cuma:61
pazartesi: 61,30
fark : +300![]()
abla ben bitek sarma yedim yaaaSanirim baloncuga dedin. Bu saydiklarini yesem +3000 gelirim ben.![]()