İnşallah hep mutlu olursun.2008' de tekrar evlendim kuzum. Aslında sık sık bahsederim ama sana denk gelmemiş sanırım.
Eveeettt
Hani beceriksizdin
Müzikler eğlenceli yapilabilirEveeettt
Valla senin sayende bizim evde tek ben anlamam teknolojiyiHani beceriksizdin
Zayıflamak için iyi olur herhalde dedim kilo vermek için işe yarar demiMüzikler eğlenceli yapilabilir
Bende cok anlamıyorum canimValla senin sayende bizim evde tek ben anlamam teknolojiyi
Yarar tabi ki canim hareketli videoZayıflamak için iyi olur herhalde dedim kilo vermek için işe yarar demi
Tamam o zaman bir hafta bunu ve basen videosu yapicam kendime meydan okuyorum.(yapmazsam popoma vurun)ölçüde alayım bakalım ne olacakYarar tabi ki canim hareketli video
Tamam o zaman bir hafta bunu ve basen videosu yapicam kendime meydan okuyorum.(yapmazsam popoma vurun)ölçüde alayım bakalım ne olacak
Dellendirme ablayııııEvet abla oyle oluyor zaten. Her sabah bugunde mi sabah oldu tüh diyerek kalkarsam bir yere varamiyorum. Bu sabah kalktim onlara pogaca yaptımyediler mi , hayir. Ama ben elimden geleni yapacagim yine de
tamam canım.Yağ yok. Evet yuzumden aşırı zayifladim. Burun kemiğim aşırı meydana cikti, elmacik kemikleri falan. Ben sana özelden resmimi atayim belki anlayabilirsin az çok
nil gün ün kitapları var. hatta ben de serisi var. aykut oğut var. başkaları da var. ben nil gün ü başarılı buluyorum.Tamam yazdiklarini yapacagim canim.
Dun aksamki yemek ailesiyleydi. Kayinvalidemler il disinda oturuyor buradaki teyzemize davetlilerdi. Biz de gidecektik. Yilbasi yemegiydi yani. Ben sabah gitmicem cocuklari da goruremezsin diyince iptal etmis. Gitmedik aksam. Aslina bakarsan gitmeyi isterdim kendim icin degil cocuklar farkli bir ortamda olsun diye.
Neler yaptin bununla ilgili canim. K. Gelisim kitaplarimi okudun? Bana da onersen??
Yesekkurler canim kaptanim ben seni etketlemeyi unutmusum
Amin tesekkurler.
yesMenü yazicakmiyim
Bir şekilde kendimi mutlu ederim canımİnşallah hep mutlu olursun.
Bizde de benValla senin sayende bizim evde tek ben anlamam teknolojiyi
Şimdi yapacağim. Söylerim kaç adım oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?