Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Evet abla oyle oluyor zaten. Her sabah bugunde mi sabah oldu tüh diyerek kalkarsam bir yere varamiyorum. Bu sabah kalktim onlara pogaca yaptım yediler mi , hayir. Ama ben elimden geleni yapacagim yine de
Dellendirme ablayıııı
Baştan yanlış yapıyorsun bak...tüh yine sabah oldu demek olur mu hiç ...Çocuklarina poğaça yapmak yerine yanlarına kıvrılıp onları öperek uyandır bir tebessüm bir gıdıklama daha çok hoşlarına gider. İyi hadi ille poğaça yapacaksan hadi beraber poğaça yapalım deyip hamura ellerini daldır yüzleri gözleri unlansin .. varsın kirlensin etraf.. Büşracim senin ve ailenin bol sevgiye umuda ihtiyacınız var. Geçmişin travmalarından ne yapıp edip kurtulman lazım. Erken evlendim deyip takılma artık... Yapacak bir şey yok...ben de geç evlendim geçmişe gidip değiştiremeyiz di mi ama ...Bir iki mesaj daha yazarım cevap olarak ama baktım bir milim ilerleme yok...inan bir şey demem...Birilerinin gelip beni mutlu etmesini bekleyecek vaktim yok...ben kendimi mutlu ederim.

Yağ yok. Evet yuzumden aşırı zayifladim. Burun kemiğim aşırı meydana cikti, elmacik kemikleri falan. Ben sana özelden resmimi atayim belki anlayabilirsin az çok
tamam canım.
nil gün ün kitapları var. hatta ben de serisi var. aykut oğut var. başkaları da var. ben nil gün ü başarılı buluyorum.
canım bunun dışında instagramdan ve youtube dan beğendiğim kişisel gelişim sayfalarını takip ediyorum. instadan bazı dini sayfaları da takibe aldım. olumlamalar yayınlıyorlar. onları yapmaya çalışıyorum, en azından olumlu bakıyorum.

geçen yıllarda bir kur'an ayeti önüme düşmüştü. tam hatırlamıyorum ama kolaylığı da zorluğu da veren Allahtır gibi. kolay iş yoktur, zor iş yoktur gibi. neyse bulursam yazarım sana. o zaman işyerinde çok yoruluyordum. stresliydim. ev iş vs bunalmıştım. sosyal hayatım sıfıra inmişti. kendimi alışverişe vermiştim. habire yiyordum. bunlarla mutlu oluyordum.
o ayeti okuyunca demek ki dedim zor dediğimiz işleri kolaylaştıran Allah. o zaman bazı dualar okudum. ayrıca mutluyum, huzurluyum, her zaman heryerde dengede ve uyumluyum'' olumlaması yaptım. sabah kalktığımda çok şükür sahip olduğum ve olmadığım herşeye diyordum.

canım bunların çok faydasını gördüm. çocuklardan çok bunaldığın zamanlar mutlaka oluyordur. ''hasbünallahi ve nimel vekil'' i çok oku. anlamı ''Allah bize yeter, o ne güzel vekildir'' dir. sinirlendiğin zaman, hatta şimdi eşinle azcık limoni oldunuz şimdi oku. 100-200 tekrar et. başına besmele çek. farkı göreceksin.
sabah yataktan mümkün olduğunca olumlamalarla kalkıyorum. çok şükür bugüne diyorum en azından. gün içinde de öyle. aklına geldikçe tekrar et.
çocuklarım sağlıklı, uslu, dengede, eşimle uyumlu ve mutluyuz, sağlıklıyız, çok şükür vs.

Menü yazicakmiyim
yes

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…