Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy yerim seni kız tamamŞimdi yapacağim. Söylerim kaç adım oluyor.![]()
Tecrübe konuşuyor bebemElhan abla bence sen aklına geldikçe nasihat et.ben normalde hiç sevmem nasihat edilmesini amaaaaaaaa senin gibi konuşana ben denk gelmedim.senin sözlerin daha mantıklı
![]()
Okuyorum ablam okumam mı.bu yaşımda bazı şeyler kafama dank ediyor.eskiden yaşadıklarıma üzülüyordum.ama daha yenice diyorum ki iyi ki yaşamışım ve tecrübe edinmisim.beni ben yapan geçmişim diye düşünüyorumTecrübe konuşuyor bebemYasamadigim uygulamadigim bir şeyi söylemem size tatlım. Ablan kurban ossun sana zeynoşuuuum
Deger verip okuduğun için teşekkür ederim.
![]()
Videolari yapmayi hic sevmiyorum biliyor musunGel beraber yapalım ikimiz kapisalim![]()
Adim atiyordum bakmadim sayfaya :)
Allah kolaylık versinVideolari yapmayi hic sevmiyorum biliyor musun
Telefondan bakarak yapmak zor geliyor
Adim atiyordum bakmadim sayfaya :)
Daha 12.500 adim atmam lazım![]()
Yarin mi basliyoruz ..Allah kolaylık versiniyi ben kendimle yarisiyim kendi kendimi tebrik edeyim bari
![]()
Doğru söylüyorsun canım sen adım yarışında olduğun için çok zor olur sana ben sana sebep olurum.yine de teşekkür ederim canımYarin mi basliyoruz ..
Ama şimdi telefon elimde nasil yapcam
Saatim yok![]()
Yarin denerim canim pek isim yok zaten 45 dakikaydi galibaDoğru söylüyorsun canım sen adım yarışında olduğun için çok zor olur sana ben sana sebep olurum.yine de teşekkür ederim canım![]()
Supersin abla ama yorulduğunda bırak yarinda devam edecegizResmen evin maskarası oldum yaaa
Sürekli bi yerlere koşuyorum
Eşim, emekli amcalara döndün, taktın mı takıyon diyo
Bu arada ev işi yaparak 8.000 üstüne de çıktım![]()
Evet canım bak valla ağır gelir yorulursun vicdan yaparım başka zamana ertele.hele ben bir hafta yapayım yine seni yoklarim benYarin denerim canim pek isim yok zaten 45 dakikaydi galiba![]()
Tamam sen yaptikca yazEvet canım bak valla ağır gelir yorulursun vicdan yaparım başka zamana ertele.hele ben bir hafta yapayım yine seni yoklarim ben![]()
İyi pazarlar kaptanım
Kolay gelsin tatlım ben şimdi yeşilçay aldımAfiyet olsun canımşimdi içiyorum ben de...
Az bir toz aldım. Dinleniyorum.
Tamam canım yarın başlıyorum inşallahTamam sen yaptikca yaz
Olculerini almayi unutma![]()
Uzun zamandir yesilcay icmiyordum bende simdi yaptim iciyorumİyi pazarlar kaptanım
Kolay gelsin tatlım ben şimdi yeşilçay aldım![]()
Nasıl bugün 20.000 yarın 20.000 miSupersin abla ama yorulduğunda bırak yarinda devam edecegiz![]()
Yanlış yazdım kirazsapı-yeşilçay karışık.Uzun zamandir yesilcay icmiyordum bende simdi yaptim iciyorum
Afiyet olsun![]()
Yarin 8000 yapsan yeterli abla da ben bu hafta 20.000 devam edecegim insallah cok kilo aldim.bacaklarimdan memnun degilimNasıl bugün 20.000 yarın 20.000 mi
Yanlış yazdım kirazsapı-yeşilçay karışık.
Afiyet olsun![]()
Al götür beni buralardan çok bunaldım
20 dakikadayim 2.500 adım oldu. Devam ediyoreAyy yerim seni kız tamam![]()