Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende seni seviyorum canimSağol canım
İçimden geldi seviyorum seni kızzzz![]()
Günaydın canimGüüüünnnnaaaayyyyddddııınnn![]()
Hadi bakalım bsşarılar
Etkili bir yöntem bulmuşGunaydinlaroysa ben daha uyuyacaktim. Minik uyandi bakti uyanmiyorum geldi dudagimi isirdi
![]()
Atmış kendini sokaklara . Kolay gelsin canımHareketli bir pazar bizi bekliyor.
Dışarıda kedileri sevmekten yürüyemiyorum ki
Eki Görüntüle 2980139
Dur dur ben seni tanıdım AdanalıAşkolsun beni beni kebabçı şırdancı mumbarcıyı nasıl unutursun![]()
Sagol abla sanada basarilar diliyorumHadi bakalım bsşarılar
Hoş buldumOooo burdaymissin hosgeldin canim nasilsin![]()
Ooo 5 bin adimAç aç yürünmüyor
5000 küsur şimdilik.Öğleden sonra devam inşallah.
![]()
Teşekkür ederim canımSagol abla sanada basarilar diliyorum
Kac adimdasin![]()
Yaa cok gecmis olsun canim Allah sifa versinHoş buldumetiketlere bildirim geliyor canım onlara bakabiliyorum sadece. Nasıl olayım ben yine bıraktığınız gibi, çocuklar hala ateşli aylardır bi bitmedi gitti, ben de hastaydım iyileştim gibi, haftaya safra kesemi aldıracağım, işe gidip geliyorum, öyle koşturmalı geçiyor günler.
Siz nasılsınız? Sen nasılsın?
Bu vesileyle tüm arkadaşlara boooool eksili bir yıl dilerim. Kimse yiyip yiyip kilo almasınbaklavaların kalorisinin sıfırlandığı bir yıl dilerim
![]()
Bende 4000 deyim mola verdim :)Teşekkür ederim canım
3.800 deyim. Saati şarja koydum, onu bekliyorum![]()
Oyyy kedi annem gelmiş. Kız nerdesin senBuyrun benim![]()
Hızlısınız, ben evdelilerin kahvaltısını ettirip derse oturttum. Biraz hazmedeyim başlıycam.Bende 4000 deyim mola verdim :)
Zor geldi tatlım ...sonra devam edicim inşallah.Hadi bakalım bsşarılar
Etkili bir yöntem bulmuş
Atmış kendini sokaklara . Kolay gelsin canım
Dur dur ben seni tanıdım Adanalı![]()
Ayni donemde takimdaydiniz abla
Tabi hayatım aç açına hiç yürünmez. Az dinlen bi dahaZor geldi tatlım ...sonra devam edicim inşallah.![]()
20.000 olunca erken baslayayim dedimHızlısınız, ben evdelilerin kahvaltısını ettirip derse oturttum. Biraz hazmedeyim başlıycam.
Burdayım burdayım, her türlü sopa oklava kırbaça açığımOyyy kedi annem gelmiş. Kız nerdesin sen![]()