xiaomi yi beğenenler çok canım. kız bu hafta kilo ver bak seni seçtimarkadaşlar tartı almak istiyorum yağ oranını gösteren var mı kullanıp memnun kaldığınız bu arada hala adet olmadım kan verdim bebek yok ama o stresi atamıyorum çünkü ikinci kızımda geç döllenme olmuştu 15gün geçince belli oldu ben napim ya çok mutsuzum istediğim eksilere gelemiyorum
Stres yapma canim.stres yapmakta etkiliyorarkadaşlar tartı almak istiyorum yağ oranını gösteren var mı kullanıp memnun kaldığınız bu arada hala adet olmadım kan verdim bebek yok ama o stresi atamıyorum çünkü ikinci kızımda geç döllenme olmuştu 15gün geçince belli oldu ben napim ya çok mutsuzum istediğim eksilere gelemiyorum
Sende kaldi sira sen basla canimZipzip- herkes seçildi sanırım de mi? sarı takıma mı geçicez canım?
Vallahi canım bugün yiyeceğiz . Yarın ve pazar detoks yapacağız dikkat edeceğiz artık nasip pazartesiye bakalım ne olacak ödemi atar mıyız atamaz mıyız? Her şey kısmet. Sıkı tutmak için girdik yarışa. Bu kilolar gidecek.yok kız takılıyorum
artı gelen kaptan olmayayım da ben
veririm ama ben 1 filan vemek istiyorum :) yüzünü yere eğmem kaptanımınxiaomi yi beğenenler çok canım. kız bu hafta kilo ver bak seni seçtim
güveniyorum canım sanaveririm ama ben 1 filan vemek istiyorum :) yüzünü yere eğmem kaptanımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?