Okumuyon mu mesajlariFelegim çarpti kimi seçti ki
60kiloyum Fulyayi
Sabah cocuklari biraktik sonra o beni okula birakti okula gidene kadar yine kavga ettik. Dun aksam yaptigim hataydi ne olursa olsun yapmamaliydim dedi ozur diledi ama bu aksam planlanilan aile yemegine cocuklari getirmeyecegim ben de gelmeyecegim diyince sen tek basina karar veremezsin dedi ben de basladim ben anneleri olarak karar veririm dedim bagirdim yine o da bagirdi yani yine kavga ettik
Tesekkur ederim evet her yonden evliligimiz cok guzel gidiyordu ama son zamanlarda ozellikle cocuklardan sonra cok kavaeder olduk cok tartisiyoruz. Benim demedigim sey kalmiyor agzima ne gelirse soyluyorum. O da bundan bikti ama son yaptigi sey affedilecek gibi degil
Evet bazen ona kiziyorum bazen cocuklara bazen baskasina her seyi ondan cikariyorum. Bir seye sinirleniyorum o da bana ters bir sey derse kavga ediyoruz
Var 3 yasinda ikiz. Tesekkur ederim insallah.
Çok sevindim.kırgın mıııııı??? neden ki? olur mu öyle şey
yazamadım ki daha yeni girdim eve bi kaptan seçeyim beklemesinler diyemesajlara dönemedim dahaa
Çok sevindim.
Mesajlarıma hiç yorum yazmayınca korktum. Aman iyi unut gitsin.
Kolay gelsin secmelerin başarıyla bitsin canım...
Canım ben 30 kilo verirken hiç artı gelmedim yanlış hatırlamıyorsam elif'e sorabilirsin.Cordelia kız yene sakın
Canım ben 30 kilo verirken hiç artı gelmedim yanlış hatırlamıyorsam elif'e sorabilirsin.
Aynen canim sabit bile gelmemiş olabilirsin hep eksilerle geldinCanım ben 30 kilo verirken hiç artı gelmedim yanlış hatırlamıyorsam elif'e sorabilirsin.
Aynen canim sabit bile gelmemiş olabilirsin hep eksilerle geldin
valla ben de yicem korkma. napalım bu hafta böyleyok kız takılıyorum
artı gelen kaptan olmayayım da ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?