Afiyet olsun canimMenümü paylaşıyorum
Kahvaltı 06.30
1 haşlanmış yumurta
Bir parça peynir
3 siyah zeytin
Yeşillik
Ara 10.30
Yarim ayva limonlu
Öğle 12.00
İki dilim tam buğday ekmeği arasına Beyaz peynir
Büyük kase salata
Ara 16.00
Yarım.kase yayla çorbası
Akşam 18.30
Yoğurtlu kereviz salatası
Bir kase Marul salatası
3 YK et kavurma 2 parça tavuk
İki çiçek yoğurtlu karnabahar
Su 3lt
9.250 adım
Ben de katilicam beybimIlk siraya yazmistim bu mesajı görmeden
Çok şükür kaptanım bende harika gibiyimMuhtesem canim sen nasilsin
benimki de gelse çok iyi olacakÇok şükür kaptanım bende harika gibiyimsanırım regl geldi belim ağrıyor yarın 10 kilo artı çıkarim diye korkuyorum
bugün bir garip stres vardı üzerimde. belki buraya yansıtmadım ama canımı sıktı. neden bilmiyorum. çok gerildim
Gecmis olsun canimÇok şükür kaptanım bende harika gibiyimsanırım regl geldi belim ağrıyor yarın 10 kilo artı çıkarim diye korkuyorum
Ne oldu canim onemli birsey degildir inşallahbugün bir garip stres vardı üzerimde. belki buraya yansıtmadım ama canımı sıktı. neden bilmiyorum. çok gerildim
Hayır zamansız geliyor cumartesi gelsene demi yani bir de kaç gündür onun verdiği aclik hissi ile savaşıyorum bu hafta açlık oyunları oynadım resmenbenimki de gelse çok iyi olacak
Bende başı okuyunca yemeği 1 gnlük serbest sandmKizlar yilbasi suprizi ile geldik
Cumartesi ve pazar adim yok....
Hafta ici adim.yarisi yapacağiz
Yarin bildirimlerinizi en gec 13.00 a kadar bekliyorum......
@Cordelia
@Elhan
@EppekArasi
@askrhpozitif
@Mefkurem
@sulisim
@aypare ackerman
@sardunya1038
@eceboce
60kiloyum
@masal3487
@Kahve __Kokusu
@fittanne
@sara_28
@masal_19
dolunaydagel
fesang
Bal0ncuk
@Korkuluanne
Hedef60kgolmak
pastelfit
@first ladyy
@zeyneppk
@aytozuvegece
@Tutku44
@Migim
@MaYa_MiLa
@Tempus
@Kozmogirl17
@DeryaOnDiet
@nnurc
@Aomine Daiki
Hahahaha ne kadar güzel yemeeeeeeeeeeeee deme şekli bu yaHayatım inan bana aşk 44 beden giyer, çok mutlu olucaz senle
Amanııın dün resmen erkenden uyuduuum. Yaşlılık çok zor çok
Çok güzel düşmüş, ama inşallah yarına çok daha iyi olur. Geçmiş olsun canım
Ağlamazlar ama yine de sen bilirsin
Hoş geeldiiiin
Hımmm iyi bari bir Pazar günü egzersizim yok dinlenirim o günteşekkürler
Ben hala adımlıyorum, saatin hareket halkası kapanmadı onu kapatmalıyım. 33 kalori daha yakmam lazım.Bende adimlari biraktim.geldim
Bende 8045 adimdayim cay molasi verdim 10 bini tamamlar öyle yatarim :)Ben hala adımlıyorum, saatin hareket halkası kapanmadı onu kapatmalıyım. 33 kalori daha yakmam lazım.
15 binle baslayalim canim :)Zipzip- canım şimdi yarın 15bin mi 20bin mi
Hadi bakalım15 binle baslayalim canim :)
Kıyamam anlatmak iyi gelecekse paylaş kuzum
yok aslında ortada birşey yok. içim sıkıldı. kendi kendime çok gerildim.Gecmis olsun canim
Ne oldu canim onemli birsey degildir inşallah
aynen ben de diyete ara verdim başka sebepten ama regl öncesi de tuzla biber oldu. sürekli ne yiyeyim modundaydım.Hayır zamansız geliyor cumartesi gelsene demi yani bir de kaç gündür onun verdiği aclik hissi ile savaşıyorum bu hafta açlık oyunları oynadım resmen
tabi tabiTamam canim yarin bildiriminle tekrar soylersin unutmazsam not alayım simdi
şu alt üst böreğini de yediysen başla masterfit e bence canımaynen ben de diyete ara verdim başka sebepten ama regl öncesi de tuzla biber oldu. sürekli ne yiyeyim modundaydım.
Allah ferahlık versin canımın içiyok aslında ortada birşey yok. içim sıkıldı. kendi kendime çok gerildim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?