- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
8.020 spora devam.Bende 8045 adimdayim cay molasi verdim 10 bini tamamlar öyle yatarim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8.020 spora devam.Bende 8045 adimdayim cay molasi verdim 10 bini tamamlar öyle yatarim :)
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canım. Ooo 9.250 adım ayağına sağlıkMenümü paylaşıyorum
Kahvaltı 06.30
1 haşlanmış yumurta
Bir parça peynir
3 siyah zeytin
Yeşillik
Ara 10.30
Yarim ayva limonlu
Öğle 12.00
İki dilim tam buğday ekmeği arasına Beyaz peynir
Büyük kase salata
Ara 16.00
Yarım.kase yayla çorbası
Akşam 18.30
Yoğurtlu kereviz salatası
Bir kase Marul salatası
3 YK et kavurma 2 parça tavuk
İki çiçek yoğurtlu karnabahar
Su 3lt
9.250 adım
Yok canımÇok şükür kaptanım bende harika gibiyimsanırım regl geldi belim ağrıyor
yarın 10 kilo artı çıkarim diye korkuyorum
![]()
benimki de gelse çok iyi olcak
Hayır zamansız geliyor cumartesi gelsene demi yani bir de kaç gündür onun verdiği aclik hissi ile savaşıyorum bu hafta açlık oyunları oynadım resmen![]()
Teşekkür ederim canımBende başı okuyunca yemeği 1 gnlük serbest sandm
Hahahaha ne kadar güzel yemeeeeeeeeeeeee deme şekli bu ya
Kalp kırmadan,cok tatlısın abla
![]()
Yarın 15 pazar 2015 binle baslayalim canim :)
Amin canım hayırlısı artıkYaa uzme kendini canim hayirlisi olsun![]()
İnşallah canım inşallahCanım inşallah sonuç beklediğinden iyi gelir.
Sağol canım benimAfiyet olsun canim![]()
Aslinda her saat 1000 adim atsak aksama cok rahat tamamlariz da ben tembellik yapiyorumAfiyet olsun canım. Ooo 9.250 adım ayağına sağlık
Yok canım
Herkes beklemede anlaşılan
Teşekkür ederim canım
Yarın 15 pazar 20
E ben geceden başlıyım o zaman , birleştire birleştire geceyi gündüze öööyle bitiririm artık![]()
valla iki dilim yedim çaylaşu alt üst böreğini de yediysen başla masterfit e bence canımyarın da if şeklinde yapıp tatlıyı daha önce yiyip akşamda protein sebze alırsan eksi bile gelirsin bence
![]()
tamamvalla iki dilim yedim çayla
yarın pilavdan az alayım diyorum. protein ve salata çeşitlerinden yerim. akşam da az cips, portakal yerim. çerez yemem. yeşil çay içerim.
tatlı yapmayacağız canım. fazla olur dedik.
yok zaten Allahın izniyle cumartesi tam gaz devam edeceğim. ocak sonu 79.9 olsam ne güzel olurdur onun hayalini kurayım
![]()
bilmiyorum ki bakmak lazım. programla olmuyor mu o?tamam
internette zayıflatan filtreler var mı ? denesene![]()
Şimdi camdaki kıza bakıyorumoyyy hayırlı olsun canım ne iyi yapmışsınız inşallah o da sizle çok mumtlu olur çook uzun yıllar sağlıkla minnoşla
cnm whey protein de koydum güzel oldu değişik
ay ben deee çok açııım![]()
ben sarı takıma katılacağım canım
tamam canım
ay ben de açayım![]()
Sinir olacak kadar izlemiyorum yaa bakip geçiyorumŞimdi camdaki koza bakıyorum
Rafete sinir oldum cocuklarına illa psikolokik baskı yapıyorvalla izlerken sinirden kudurdum yaw
Zipzip-
![]()
Allah yerinde rahat versin canımEve geldim kizlar hepinizden Allah razi olsuncok soguktu valla
Ben izleyince iç geçiriyorum öyle gerçekmiş gibi ne bilimSinir olacak kadar izlemiyorum yaa bakip geçiyorum![]()
olur galiba cnmbilmiyorum ki bakmak lazım. programla olmuyor mu o?
hah tamam şöleeeHedef60kgolmak bu arada yazmayı unutmuşum, bu hafta masterfite katılıyorum canım.
ben de internetten açıcaktım reklam varmış leyla mecnun açtım eski bölümŞimdi camdaki kıza bakıyorum
Rafete sinir oldum cocuklarına illa psikolojik baskı yapıyorvalla izlerken sinirden kudurdum yaw
Zipzip-
![]()