- 19 Kasım 2019
- 53.599
- 136.096
- 698
25494600 deyim canim adim atamadim :)
Günaydın abla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
25494600 deyim canim adim atamadim :)
Günaydın abla
197
afiyet şifa olsun :)Ben öğle öğünü yapıyorumgünaydın
Aaa çok sevindim. benim gibi birinin buradq olması güzel tamam ablacımTeşekkür ederim beni bir azaptan kurtardın sen de bana kısaca ablacım diyebilirsin
Daycim
Bizim aypare de animeci
İnşallah canım. Bu sefer baya kararlıyım. Diyetisyen desteğide alıyorum.oy maaşallah
evet sen ben gelirken gitmiştin
inşallah yine güzel kilolar veririz.
Teşekkürler canım A.s O da sizi çok seviyorKolay gelsin. Onu çok seviyorum. Selam söyle.
ahaaa yeni kanİnşallah canım. Bu sefer baya kararlıyım. Diyetisyen desteğide alıyorum.
270 hem yemek yap hemde kk'da yaz
maşallah de nazar etme dedin miiiibugün 1 haftadır gelmeyen patronum geldi ve sen ne kadar zayıflamışsın dedi
ben de sen mesajı beğenince ,derste değil misin kıdemli diyecektim :))Beş öğrenci ( ikisi uyuyan) cama yapıştık yağmur izliyoruz
Gelmemiş çocuklar
Haftaya yazılı olacaklar. Konu yükleri artmasin diye rahat bıraktım canım.ben de sen mesajı beğenince ,derste değil misin kıdemli diyecektim :))
yağmur izlemesi de güzel oluyor yaa tadını çıkarın yanına da çay olsa değmesinler keyfinize belki hoş muhabbet de olur :)her zaman ders olacak değil ya arada mola da lazım :)
Iyi dersler ablacim
Teşekkür ederim bitanemİyi dersler hocam
Merhaba canim
Rica ederim ne demek hocam kutsal bir mesleği yapıyorsun saygım sonsuzdurTeşekkür ederim bitanem
maşallah de nazar etme dedin miiii
ne kadar güzel emeklerinin böyle fark edilmesi , bu gün bu motivasyonla uçarsın artık gülüm