Ahh rabbim şifa versin canım çok üzüldüm rabbim kimseyi caresizlikle sinamasinGecmis olsun canim bulasti kesinsenxe dikkat et ilacta alamazsin .
Anneanne yasli canim bobrekler de bitmisti zaten agirlsti baya. Kuzenin oglunuda biliyorsun omurilikte su toplaniyordu simdi beyinden kaynaklandigi kesinlesmis ameliyat olacak
Ben anladım zaten sende çaktırma anlamasın diye öyle dedim
İyi geceler canımGece kuşlarım yatıyorum. İyi geceler.
Yarın kutsal perşembe unutmayalım.
İyiGece kuşlarım yatıyorum. İyi geceler.
Yarın kutsal perşembe unutmayalım.
Abow sana kalsam bayat kahveyi icirtecekmissin banaNe demek tekrar yaptım.bir paket kahve kaçmikrodalgaya koy ısıt tekrar servis yap
İyi geceler canım
Insallah canim yaa hepimize gelsin o eksilerbu cuma senden süper bir eksi bekliyorum
Anam ben nerelere gidemIsıttık herhalde. Şimdi ısıttım desem icmeyecekti. Niye çaktırdın.
Aynen durmak yok yola devammmGelir inşallah bende 70 derdine düştüm ah dertlere dertler
Hedefi ulaşana kadar Devam ediyoruz
Yok kız bizim sana yaptığımız hamilelere özel hiç kıymet bilmiyorsun çok kırıldımAbow sana kalsam bayat kahveyi icirtecekmissin bana
AbovvvvvMaşallah canım bence hareketle pek ilgisi yok genetikte önemli.. Ben 2 yıl önce (27 yaş) 65 kilodayken metabolizma yaşım 42 çıkmıştıöğretmenim ve cocuk peşinde koşturuyordum
Thanks kaptanimAfiyet olsun canim
Bende xiaomi kullaniyorum canim ama bu ara hic yag oranina bakmadim
Hiç anlamadım ben zati süzme salagim zatenBen anladım zaten sende çaktırma anlamasın diye öyle dedim
Kv gorumcem ikiside calisiyor. Ben birşey istesem bana birşey demeselerde arkamdan anlatirlar. Calisma bahanesine siginiyorlar. Normal zamanda kimseden bir beklentim yok ama hepimiz bu kadar agir hastayken akşam kendine nasil yemek yapiyosa bir kapta bana getirse cokmu zor birşey ne kadar zaman alacak bir corba. Anlatacaklarini bildigim icin istememBelki akillarina mi gelmedi acaba. Ya da bu kadar kotu oldugunu dusunemediler mi. Canim boyle durumda soyle acik acik ne demisler isteyenjn bir yuzu kara vermeyen zenci.
De anne gorunce herneyse cok halsizim bugun yemegi bol yapin bize de getirin de, gelin cocuklara bakin de.
Bazen inan insanlarin aklina gelmiyir. Hasta hasta ugrasma soyle canim derdini soykemeyen derman bulamaz. Bekleyip de kendini uzmektense siyle de yapsinlar.
Tabi tabiYok kız bizim sana yaptığımız hamilelere özel hiç kıymet bilmiyorsun çok kırıldım
Simdi tabi nasil insanlar aralari nasil tam da bilmiyoruz.aslında eşi söylese daha iyi olur.
Düşüncesiz insan her zaman aynı maalesefKv gorumcem ikiside calisiyor. Ben birşey istesem bana birşey demeselerde arkamdan anlatirlar. Calisma bahanesine siginiyorlar. Normal zamanda kimseden bir beklentim yok ama hepimiz bu kadar agir hastayken akşam kendine nasil yemek yapiyosa bir kapta bana getirse cokmu zor birşey ne kadar zaman alacak bir corba. Anlatacaklarini bildigim icin istemem
Tabi tabi
Yok canım estağfurullah bebek şimdi seni sömürüyor yaa o bakımdan sen öyle anladınHiç anlamadım ben zati süzme salagim zaten
Bizim oyleydi zaten. Bende başlarda cok cahildim şimdi diş gosterdigim için kötü gelinim. Umursamıyorum isterlerse kötü gelin ilan edebilirlerIste bazi insanlar coxuklari evlwnincw yeni bir aile oldugunu kabullenemiyor isine gwlmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?