- 15 Kasım 2020
- 12.928
- 70.809
- 548
Canım illaki eksi gelirdin wc çok büyük fark ettiriyor inşallah bi çaresi çıkar karşınaWc sorunu hala çözülmedi canım .bugün doktorumu arıycam.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım illaki eksi gelirdin wc çok büyük fark ettiriyor inşallah bi çaresi çıkar karşınaWc sorunu hala çözülmedi canım .bugün doktorumu arıycam.
Hoşgeldin canım 4 kilonun lafını mi yapıyorsun sen,2 çocuk annesi çalışan bi kadınım. 1.57 boy. 54.6kilom var. 50 kiloya inmek istiyorum. Kuralları okudum. Tek başıma zayıflayamıyorum. Birlikte umarım en kısa sürede zayıflarım.
Gecmis olsunWc sorunu hala çözülmedi canım .bugün doktorumu arıycam.
Hosbuldum teşekkür ederimHoşgeldin canım başlangıcın hayırlı olsun![]()
Kaçtın ki cnm cuma
Immm şeyyyAaa bana da mi gıcık oluyorsunuz![]()
Apa yapacakmisin yineApa yaptığım zamanlardan kalma alışkanlık ekmek yemediğim için karbon açığını pilavla kapatıyorum. Hemen hemen hergün yiyince saldırma olmuyor
Sağol canım![]()
Süper11 de bende var ama artık ayaklarım pert![]()
Hosgeldiniz hayirli olsunUmarim becerebilmisimdir
Bu da ilk başlangıç kilom olsun
Kalmayın sayfa aralarında sıkışırsiniz![]()
Sagol canim. Bu trenci yeni aldim genelde hep eskileri giyiyorum. Kg vermemi tamamlayip 65te sabitleyince inşallah dolabi yenilicemDoğru kıyafet seçimigayet zayıf duruyorsun cnm
![]()
Yok canım ya zaten birinci seviyeden öteye gidemedim. Tekrar başlamayı düşünmüyorumApa yapacakmisin yine
Süper
Hosgeldiniz hayirli olsun![]()
Sagol canim benim. Sende basaracaksin 2022 senin yılın olacak, yaza fit olacaksinOo cok süper olmussun cnm. Hic kilolu görünmüyorsun. Emegine degdi cnm. Insallah daha da vereceksin.
Hosbuldum teşekkür ettimApa yapacakmisin yine
Süper
Hosgeldiniz hayirli olsun![]()
En gec 2 dedik canim :)Saat kaca kadar kilo bildirebiliyoruz
80 kiloyum tabi kaldıramazBiz seni gördük sahidiz kaldıramaz seni
Teşekkürler canimFıstık gibi olmussunben yine geçmişi atlayarak gelmisim şunu okumayı karıştırmadan beceremedim bir
![]()
Tamam kaptanimEn gec 2 dedik canim :)
Ozelden bekliyorum kilonu
1 eylulde 79 küsurdüm. 1 ekim 74 demiştim kendimce. İnşallah yakalicam o hedefi. Evde kocaman bir kabak var. Bende bu hafta kabak yelleri eserTebrik ederim canım benim 1 tamamlarsin sen bu eksini![]()
Harikasin canım. Takir takir gidecek gor bak ekim sonu 95 rahat olursunCuma 100.7 idi sanirim
Bugün 99.8
900 gr vermisim. 2li rakamlara gecis yapmisim. Bir daha görmemek üzere elveda 3lü rakamlaaaaar
Zipzip-
Canım geçmiş olsun yürüyüşte öneriyorlar beslenme harici.Canım %99 insilün direncinden kaynakli. Çünkü 2.5 olmasi gerekirken 12 çıkmış tahlilde. Insilün direncini kıracak küre başladım bugünden itibaren
Aaaa madam duymamış olayim şimdi sen kaptana cikoya bana tospike gıcık mi oluyorsunImmm şeyyyyok yok kaptancığım gıcık olmuyoruz kilolarınızı kınıyoruz sadece
![]()
Ah keşke tığ gibi olurduk ozaman
Ay Allah seni80 kiloyum tabi kaldıramaz![]()
Sabitleme işi baya zorSagol canim. Bu trenci yeni aldim genelde hep eskileri giyiyorum. Kg vermemi tamamlayip 65te sabitleyince inşallah dolabi yenilicem![]()