ovvv çok geçmiş olsun , ameliyat sonrası bakımını kim yapacak, tek bacın mı ilgilenecek , izole odada çok kimseyle muhattap olmadan yedirilip içirilecek , inşallah ameliyatı da nekahat dönemi de sorunsuz geçer çabuk iyileşirAbla kardesimin kayinvalidesi amelyat olcak göğsünü alicaklar tamda yılbasinda 29 30 galiba o zaten onlarla uğraşıyor
tam anlayamadım tatlım bu rahatsızlıklar sende mi çıktı?Sagol canim
İyiyim teşekkür ederim kaptanim sen nasilsinSagol canim iyimisin
Valla bilmiyorum kızı falan bakarovvv çok geçmiş olsun , ameliyat sonrası bakımını kim yapacak, tek bacın mı ilgilenecek , izole odada çok kimseyle muhattap olmadan yedirilip içirilecek , inşallah ameliyatı da nekahat dönemi de sorunsuz geçer çabuk iyileşir
Oglanda canimtam anlayamadım tatlım bu rahatsızlıklar sende mi çıktı?
Kaptanlik kaldiysa sagol canim bende iyiyimİyiyim teşekkür ederim kaptanim sen nasilsin
Bende 16Daha 25 yaşların başındayız hocam
Daha iyiyim canim biraz halsizlik var oda gecerşu an nasılsın canım?
Kolay gelsin ablacim.benim oğlan sonun da çıktı spora gitti o gelmeden hem onun odasını temizleyeyim hem de süpürge fişini onun odaya takıp araları süpürebiliyorum kapısı açıkken halledeyim hepsini görüşürüz kızlarrr
kolay gelsin canım.benim oğlan sonun da çıktı spora gitti o gelmeden hem onun odasını temizleyeyim hem de süpürge fişini onun odaya takıp araları süpürebiliyorum kapısı açıkken halledeyim hepsini görüşürüz kızlarrr
Kaptanlik kaldiysa derkenValla bilmiyorum kızı falan bakar
Oglanda canim
Kaptanlik kaldiysa sagol canim bende iyiyim
Allah şifa versin selam soyle cok uzuldum Allah kolaylik versinAbla kardesimin kayinvalidesi amelyat olcak göğsünü alicaklar tamda yılbasinda 29 30 galiba o zaten onlarla uğraşıyor
Öylesin zaten kuzucum biz biraz daha büyüğüzBende 16
Daha iyiyim canim biraz halsizlik var oda gecer
Kolay gelsin ablacim.
Aleykum selam canimAllah şifa versin selam soyle cok uzuldum Allah kolaylik versin
Gitsende kalsanda kaptansinValla bilmiyorum kızı falan bakar
Oglanda canim
üzüldüm daha çok küçük. inşallah iyi çıkar sonuçlarValla bilmiyorum kızı falan bakar
Oglanda canim
Kaptanlik kaldiysa derken
Senin oğlana da Allah şifa versin inşallah testleri herşeyi guzel cikarAleykum selam canim
Ilk sayfayi soyluyorsan ben kendimi de sildim
Sagol canim insallahSenin oğlana da Allah şifa versin inşallah testleri herşeyi guzel cikar
Onu demiyorum canim biliyorum haberini aldimIlk sayfayi soyluyorsan ben kendimi de sildim
Kıpırdanmalar başladıııBugünün listelerini yapayım mı canım?
Selam canım nasılsın çok etkilenmedin inşallahGünaydın hepinize canlarım