- 5 Şubat 2017
- 19.657
- 59.324
- 598
Ben kahveyi oglene kadar iciyorum canim. Degilse gercekten iykum gelmiyorYukarıdan kesin net bi cevap gelmişo borçlar bitmeden bi yere gitmek yok!
canım eşin de dönünce haftaya gidersiniz bence
canım afiyet olsunaynen 150 civarı olmuş doğru hesapladıysam ekstra cardio da yapsan yine biraz tolere eder ama riskli canım dikkat et,sen de hesaplamayı biliyosun çünkü
2 ana 2 ara öğün tavsiye ederim canım,akşam acıkırsan yağ yakıcı kahve tarifi var
hım tamamPikachu değil canım, eski bir takim.arkadasimiz canım.
canım hemen sıcak bişeyler içseydin çay,çorbaBugün karşıya geçtik arkadasa arkadaşın çocuğu oldu 2 yaşına girecek nerdeyse anca biz görmeye gidebildik pandemi sağolsunbı 10 dkk oluyor eve gireli normalde yatacaktik onlarda basım agriyinca cesaret edemedim iliklerime kadar dondum bitmek tükenmek bilmeyen bir yağmur var Allah dışarıda olanlara yardım etsin
canım afiyet olsun,bir yerde ayran olsa süper olurmuş18 Aralık Cumartesi
Sabah klasik kahvaltı 2 dilim ekmel
Öğle 2 biber dolması
Akşam 19.00
1 tabak yöresel bulgur köfteli lahana yemeği
3500 adım ama 5 bini çok rahat gecmiştir teli yanıma almamıştım bir süre
2 litre
@Aijoo
ay o kırmızı sarı çiçeği pizza olarak gördümGünaydın mutlu pazarlar
20 bin hem de evde helallllCanım ben evin içinde 2o bin adım yapıyorum illa dışarı cikmana gerek yokyaaaa deme öyle geçmesini istiyorum seni
emin misiniz der gibi bekletti evetAynen 3 kere deneyip bir kere yapıyoruz.
Anaaaaaa iyi fikir eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak böyle birşey olsa gerekPazartesi beni alırsan fururim seni
Sabah bende aijoyu etiket yapıp yazdım etiket dahi çıkmadı sorun var sanırım sitede ne yazmıştım canım ?Kahve __Kokusu kaptanim benim yazdiklarim sana iletilmiyor mu? 2 ya da 3 sefer seni etiketleyerek bir seyler yazdim ama gormedin mi?
REkor 40 bin düşüp bayılmahım tamam
canım hemen sıcak bişeyler içseydin çay,çorba
amin canım
canım afiyet olsun,bir yerde ayran olsa süper olurmuş
ay o kırmızı sarı çiçeği pizza olarak gördümmutlu pazarlarrr
20 bin hem de evde helallll
emin misiniz der gibi bekletti evet
sebastian bacıııBazen şirazeyi kaybediyorum. Türkçe var ya insanı ipe götürür. Sebastian bacimin şaşırdım imocisi ile aboooo dedim.
@Kahve_Kokusu imocininboynuzlarini yirim dedim valla bak
aynenSiz basligi yanlis sectiniz canim herkes firar etti
Yaa giderken bi haber verilse merakta etmez kimse
Gecen gun kazene yazdilar gordun mu mesaj silindi ama
Takimlar acilsin yeniden diye
Kazende kendiniz yapin 5er kisilik 3 grup kurun dedi onu bile yapamadilar
Ben yeniden acmak istemiyorum dedim yarismayi orasi daha cok stresli böyle iyiyiz
O sırada site bir yaniy bir yanmiy oluyordu napim bu kadar oldu...yepisyeni bir arkadaş gelecek du bakimsebastian bacıııhahaah etiket de yanlış olmuş abla hahahah Allah iyiliğinizi versin ya
aynen
aa görmedim cnm hangi topikbizimkiler mi?
e hazır grup vardı yani sizin gibi devam etmek için herkesin birden istekli olması lazım onu anladım kaptancıme böyle de takımların kapanmasını bekliyorlarmış gibi oldu...
Iyi pazarlar canim.İyi pazarlar. Gece mesaj yazarken site bakima girdi. Sonra sirayla cocuklar uyandi. 11e kadar uyudum küçük uyanana kadar. Kahvaltı yap, mutfagi topla ancak gelebildim
Hayirdir canim ne olduYok Ya moralim çok bozuk şuan hiç bisey yapacak durumda değilim
Bugun de canim cok istedi sutlac yapip yedim. Off bogazimi tutamiyorum bir turlu. Insallah yarina guzel menu getircem
Bence uygun canimAkşama brokoli mor.lahana yaptım firinda birde bir kase de tavuk çorbası içsem uygun olur mu aceba
Ama ama olmaz kiAnaaaaaa iyi fikir eşeğin aklına karpuz kabuğu sokmak böyle birşey olsa gerek
Hayirdir neyin var canim
Her şey üst üste geliyor yıldımIyi pazarlar canim.
Hayirdir canim ne oldu
Listedesin canim aksam menuyede dikkat et olur mu
Cumaya kadar kaçamak olmasin
Bence uygun canim
Insallah duzelir hersey canimHer şey üst üste geliyor yıldım
9.takimda yazıldı canim sizin eski topiktekiler yazdısebastian bacıııhahaah etiket de yanlış olmuş abla hahahah Allah iyiliğinizi versin ya
aynen
aa görmedim cnm hangi topikbizimkiler mi?
e hazır grup vardı yani sizin gibi devam etmek için herkesin birden istekli olması lazım onu anladım kaptancıme böyle de takımların kapanmasını bekliyorlarmış gibi oldu...
tamam kaptancımPikachu değil canim
Farkli kisiler
arttı mıııBizim burda yine cok az yagiyo yerler islandi sadece
aynen bi yanlış anlaşılma olmuş ne firardaHaaahaaaaaa bu iyiydi
geçmiş olsun bol antikorun olsun kaptanım3.doz Aşımı da oldum
Artti canim catilar beyazladitamam kaptancım
pastelfit ama resim benziyodu napim
arttı mıııbahçelide bayağı arttı
aynen bi yanlış anlaşılma olmuş ne firarda
geçmiş olsun bol antikorun olsun kaptanım
şifa olsun ablacımBen biraz mutfağa geçeyim. Brokoli felan haşlayayım öğle için. 2000 adımı da geçmişim oh oh
Şifa olsun canım.3.doz Aşımı da oldum
Ne oldu bebeğim? Düzelir herşey inşallah.Yok Ya moralim çok bozuk şuan hiç bisey yapacak durumda değilim
sağol kaptancımAfiyet olsun canim
sağol kaptancımAfiyet olsun. Akşam adana dürümsüz olsa daha iyi olurdu. Adimlar güzel
hayırdır bitanemYok Ya moralim çok bozuk şuan hiç bisey yapacak durumda değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?