Evde cinnet var gelsenizeKeşke benimde öyle bir şansım olsa bekarligin tadını çıkar canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evde cinnet var gelsenizeKeşke benimde öyle bir şansım olsa bekarligin tadını çıkar canım![]()
Sizinle değil zaten
Super olmustur resim atsanaevet iyi geldi canımboya, kesim toparladı bayağı. güzelde bir fön çekti. uzun süredir makyaj bile yapmak gelmiyordu içimden. şimdi daha iyiyim
![]()
Tek basen olarak duymadim hiç. Ama tum vucut kasını çalıştırıyor diye aldik. 107 kgyken aldik. O zamanlar 10 dk yapinca kan ter içinde kaliyodum eşim elinde suyla bekliyodu adamEliptik bisiklet kullandım bende benim ki manyetikti.gecenin bir saati bile yapardım.basenlerde etkili deniliyor diye aldım ama bende pek bir işe yaramadi![]()
Evet tüm vücut için baya etkili.ben 2 sene spor salonuna gittim hiç terlemezdim.ama bu eliptik beni kan ter içinde birakiyorduTek basen olarak duymadim hiç. Ama tum vucut kasını çalıştırıyor diye aldik. 107 kgyken aldik. O zamanlar 10 dk yapinca kan ter içinde kaliyodum eşim elinde suyla bekliyodu adam![]()
Maydanoz sapı elma limon 1 litre suya koyup kaynatıyorz içine bide tane kara biber tarçın karanfilde ekliyorum ..sonra süzüp gün içinde içiyorum
Sende meslek lisesi nde mi calisiyorsun
Haahaaa himmet ağa senin ki ...bizde evde bunun sürekli dalgasını yapariz
Bu tarif deneyenler beğenmişNeymiş ki o tarif![]()
Gecmis olsunBen size demedim dimi, benim oğlanın kolu kırıldı. Paça pişirip geceden bekleteyim de iyice özü çıksın. Arada içirmeye çalışıyorum![]()
Teşekkür ederimBu tarif deneyenler beğenmiş![]()
Teşekkür ederimGecmis olsun![]()
düzgün çekemedim yüzüm görünüyor. atmayayımSuper olmustur resim atsana![]()
Yakmıştır yakmıştırAfiyet olsun abla. Dışarı kahvaltiya gittin diye biliyorum. Sadece simit olmasa olurmuş ama sen bu hafta ici telafi edersin inaniyorum. Adimlarinla yakmissindir inşallah![]()
Teşekkür ederimGecmis olsun![]()
Afiyet oldun canım10.30
Yarım haşlanmış yumurta, patates havuç kabak karışık unsuz yağsız mücver, 3 zeytin 1 dilim peynir bol yeşillik 1 nescafe
14.00 2 dilim tbe tavuk döner ayran Salata
16.00 1 bardak süt
19.00 6 kaşık ıspanak 2 yk yoğurt
2.5 litre su
Zipzip-
Kahve __Kokusu
İyi geceler canımIyi geceler kizlar![]()
Evet tatlım disaridaydim. Eşime biraktirdim kendimi dönüşte yuruyebileyim diye. Bayağı uzak mesafedeydim. 8 km' ye güvendim. Yemesem de olurdu simiti belki ama bişi, poğaça, s....böreği , patates kızartması, sosis yemedim aklımda pastel olunca yüzlerine bile bakmadım. Hafta içi hatta yarın tertemiz beslenecegim inşallah.Afiyet olsun abla. Dışarı kahvaltiya gittin diye biliyorum. Sadece simit olmasa olurmuş ama sen bu hafta ici telafi edersin inaniyorum. Adimlarinla yakmissindir inşallah![]()
Vah kuzum inşallah aç kalmana değerYaw allah açlıkla terbiye etmesinkedimin mamasını veriyodum
mis gibi koktu
şöyle kıvırcık ve taze soğan ilavesiyle baya tonbalıklı salata olur üstüne de limon oooh mis
![]()