Teşekkür ederim canım
Yaaa4-5 sene önce ilk defa bi diyetisyene gittim 2 ay. Aynı zamanda zumbaya da yazılmıştım 2 ayda 2 kilo verdim çok sinir olmuştum. Şimdikinden çok memnunum Benim bir arkadaşım diyetisyene gidince kilo almıştı
Acı ise az koyuyorum, ama acıyı da seviyo 13 yaşında zaten.
Çok geçmiş olsun, benim oğlum da hep kusardı. Şimdi bile çok hassas en küçük şeye miğdesi kalkıyo. Ama alerji değil bebek reflüsüydü onunki.
Hey maşallah. Çok güzel şey yaaa. En hüzeli almamak
Afiyet olsun tosunuma. Ama adım olmamışBizimle deyılsın
Bizimki 1200 adım olarak mı gördü acaba
İstemem dilenci değilim ben, gururumla attığım 8.000 adımım az sonra belgediyle burada olacak. O kadar
12.000 ' in 4000' ini sana hediye etsemHani bi biscream versem gibi Seninle olabiler miyim
Kahvaltimi yapıp tabanları yağladim.atom karınca mübarek, ne ara atmış o adımı. Ben evin içinde dolap beygiri gibi dolanıyoru
evet iyi geldi canımAaa bugun kuafordeydin iyi gelmistir sana
Bende bazen bir sarkida takili kalıyorum
Yaşlı olabilirim ama kör değilimBizimki 1200 adım olarak mı gördü acaba
Evet diyetisyenim gerçekten işinde çok iyi. Ben hiç yesil çay ya da odem için çay vs içmedim hiç denemedim. Ama S sulisim in dedigi tarif çok beğenilmis onu Bi deneyebilirim yarınDiyetisyenden baya bişeyler öğreniyo insan. Mesela benimki yeşilçay-soda karışımına karşı. Metabolizmanın düşmanı diyor.
Teşekkür ederim inşallah
ayyy harbiden 1 gün kaldı. ben de yarın totoyu kaldırayımKahvaltimi yapıp tabanları yağladim.
Pazartesiye şurada kaç gün kaldı
Aaa reca ederim, estağfurullah, binaenaleyh, ni demek vs vs ...Yaşlı olabilirim ama kör değilim
Gayet okunaklıydı kocamaaanAaa reca ederim, estağfurullah, binaenaleyh, ni demek vs vs ...
Adımlarıma dersen yanlış okundu herhal didim
Aa sizde mi gidiyorsuniz. Ben de hayatimda sadece 1 kere diyetisyene gittim. O da hamilelik sekeri cikmisti o zaman. Simdi de beslenme duzenimi spor hocasina anlatinca eksik besleniuorsunuz dedi. Salondaki dkyetisyene yonlendirdi. Yoksa ben yone gitmezdimTeşekkür ederim canım
Yaaa4-5 sene önce ilk defa bi diyetisyene gittim 2 ay. Aynı zamanda zumbaya da yazılmıştım 2 ayda 2 kilo verdim çok sinir olmuştum. Şimdikinden çok memnunum Benim bir arkadaşım diyetisyene gidince kilo almıştı
Acı ise az koyuyorum, ama acıyı da seviyo 13 yaşında zaten.
Çok geçmiş olsun, benim oğlum da hep kusardı. Şimdi bile çok hassas en küçük şeye miğdesi kalkıyo. Ama alerji değil bebek reflüsüydü onunki.
Hey maşallah. Çok güzel şey yaaa. En hüzeli almamak
Afiyet olsun tosunuma. Ama adım olmamışBizimle deyılsın
Disiplin olsun diye, yoksa ben hiç bişeye uymamAa sizde mi gidiyorsuniz. Ben de hayatimda sadece 1 kere diyetisyene gittim. O da hamilelik sekeri cikmisti o zaman. Simdi de beslenme duzenimi spor hocasina anlatinca eksik besleniuorsunuz dedi. Salondaki dkyetisyene yonlendirdi. Yoksa ben yone gitmezdim
Eski tip olduğu için her yeri ayri oynuyorTüh kötü olmuş..makine yağıyla yağla ses gelen yeri canım belki kesilir sesi
Afiyet olsun abla. Dışarı kahvaltiya gittin diye biliyorum. Sadece simit olmasa olurmuş ama sen bu hafta ici telafi edersin inaniyorum. Adimlarinla yakmissindir inşallah18 Aralık
12.00 Peynir, zeytin, maydanoz, yarım simit, patlıcan ezme iki çatal , bir çay kaşığı bal ve kaymak , bir sahanda yumurta, bir çeri , iki dilim salatalık
Sınırsız çay, akabinde sade Türk kahvesi
17.00 Bir tabak karnabahar, bir avakado ezmesi , bir bardak ayran
19.30 Bir kırmızı elma
Bitki çayları
Su bugün ölcemedim ..
Spor
Eki Görüntüle 2972263
Zipzip- Amine Busra
Eliptik bisiklet kullandım bende benim ki manyetikti.gecenin bir saati bile yapardım.basenlerde etkili deniliyor diye aldım ama bende pek bir işe yaramadiEski tip olduğu için her yeri ayri oynuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?