- 15 Kasım 2020
- 12.928
- 70.809
- 548
Bende bugün tatile geldim canım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bugün tatile geldim canım
Benim annem kardesimle ilgilenmek zorundaydi abla. O yüzden ben yalniz oynardimEskiden herşey cok farkliydi cnm
Kizlar daha evliligin ne oldugunu anlamadan anne oluyordu
Kadinlarin yükü cok daha fazlaydi
Şimdiki gibi internet de yoktu ki, kendilerini gelistirsin
Misal ben 19 yasinda 3 küçük cocukla, cocuk yetistirmekten bihaberdim
Erkekler desen onlar ayri dünya :)) Ne kadina yardim eder ne cocuklarla ilgilenir
Kadin bunalimlardan bunalim beğensin
Ben de kendi cocuklarimla oynamadim ama torunlarla oynuyorum :)
Iyi tatiller canim Annende dikkat et cok kilo almadan gel sende hakkini helal etBende bugün anneme geldim kızlar, bugün hesabımı pasifleştiricem, biraz kalicam, aktif olamayacağım, eve geçince gelirim, hakkınızı helal edin![]()
İyi tatiller canımBende bugün anneme geldim kızlar, bugün hesabımı pasifleştiricem, biraz kalicam, aktif olamayacağım, eve geçince gelirim, hakkınızı helal edin![]()
Böyle diyen tatlı kızların kalbinde bir prens yatarmışAy Allah bağışlasın
Canım tebrikler 90lar gelmiş sıra 80lerde
Kahve __Kokusu canım mavi kaptanlığın hayırlı olsun
![]()
Yapmadim abla. Uyandi zaten. Camasir katladim bendeyapma boş ver gülüm akşam çocuk uyusun tv yada netten aç güzel bir film dizi onun karşısın da yap ütünü sakin sakin
Çok çok iyi canım devam![]()
Oyy 83ler de gelmiş harikasın kuzum
işte buu
Olsun canım tam gaz devam![]()
İki hamileliğimde de almammistim vermiştim kaptabim inşallah buda öyle olur![]()
Adıma beni de ekle istersen kaptanım böyle fasulyeden olmak bana göre değil![]()
mefkuşum benim gönlümün sultanıdır kk de en çooook sevdiğim ilk kişidir genç babanne ve eski yarışma gurupların da en sevilen kaptan olarak da bilinir gönlü okyanus kadar güzel ve büyük sevgi doludur benim bacımmm
bak seni nasıl da fark etti hemen , çünkü sen de sevgi pıtırcıklarımızdansınn![]()
Ayyy hayırlı olsun kaptancım teşekkürler
Ana bir sürpriz dahaHaydi sariyida seçin alıntı patlatıcam![]()
Hesap aktif olunca para mı aliyorlar kız.Bende bugün anneme geldim kızlar, bugün hesabımı pasifleştiricem, biraz kalicam, aktif olamayacağım, eve geçince gelirim, hakkınızı helal edin![]()
Helal olsun canım kaptanım, inşallah dikkat ederim elimden geldiğince ama yiyorumIyi tatiller canim Annende dikkat et cok kilo almadan gel sende hakkini helal et![]()
Teşekkürler canımİyi tatiller canım
Teşekkür ederim bitanemEline sağlık kaptancım
Afiyet şifa olsun abla
Canım ben sarıya girmiştim şehir dışına ve güzel yemekli yere gideceğimiz içinama artık max dikkat
Afiyet şifa olsun
Aynen hepimiz bir şeyler vğreniyoruz![]()
Ya biraz kafamı dinlendireyim abla yoksa aklım burda kalıyor geçmiş yapamıyorum fransiz kalıyorumHesap aktif olunca para mı aliyorlar kız.![]()
Pasifleşme nolur görünce kötü oluyorum.Helal olsun canım kaptanım, inşallah dikkat ederim elimden geldiğince ama yiyorum
Teşekkürler canım
Yaptım bile abla yenilenerek gelicem çok yoğun olurumPasifleşme nolur görünce kötü oluyorum.![]()
Teşekkür ederim canımAy Allah bağışlasın
Canım tebrikler 90lar gelmiş sıra 80lerde
Kahve __Kokusu canım mavi kaptanlığın hayırlı olsun
![]()
İddiayı severim biliyorsun canım 40 bin adımlık yurumuslugum varKırmızı takım çok iddialı.Kahve __Kokusu
Tamamdır kaptanımkırmızı takım
Biliyorum bu hafta çok güzel geçireceğiz.
Menülerde kaçamak olmasin, akşam saatlerinde yemelere dikkat edelim.
Suyu bol içelim, bitki çayı ekleyelim.
Menulerde bol bol yesillikler ve sebze ve meyveler bekliyorum
Adımları tamamlayalim
bin
Elhan
Hedef60kgolmak
@dolunaydagel
fesang
@Sonsuz umut
@bluegreeneyes
Sari Takim kraliçeleri
@aypare ackerman
@askrhpozitif
Adımlarınızla destek olacağınızı biliyorum
Parmaklarını ısırdığımın .Yaptım bile abla yenilenerek gelicem çok yoğun olurum
Sen gel arasıra boşver geçmişi.Ya biraz kafamı dinlendireyim abla yoksa aklım burda kalıyor geçmiş yapamıyorum fransiz kalıyorum![]()