• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

Sakasina takiliyoruz ama kilo vermek isteyenler yazsin , veren vermis zaten zamanininda yememis vermis, sindi birgun yer diger gun dengeler, 🤩 insallah su 6kilodan sonra bana da nasip olur.
evet işte bi gün yeyip bi gün yemeyip dengelerler. işte ben o denge nasıl kuruluyor onu görmek istedim.. ben de 2-3 kilo verip korumaya geçmek istiyorum çünkü :KK200:
Ne oldu kız eğlence çabuk bitti hatta biz fotolu paylaşım yapalim :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
paylaşın canım. canınız sağolsun. :KK37:biz de kabaklar ödem suları vs paylaşırız diyecem de ikisini de sevmem :KK70:

Bu arada gecen menekse_kokusu menekse_kokusu yazdi da aklima düstü insülün direncim olabilir mi diye. Bu hafta doktora gitmeye calisacagim bakalim
benim insülin direncim var. şükür şimdi kontrol altında. ama diyete ilk başladığımda 1 ayda hızlı bir düşüş oldu sürekli mide bulantısı yaşadım yemek yiyemedim ve ağzımda değişik bir tat vardı. diyetisyenim insülin düşünce olur demişti.

evet işte bi gün yeyip bi gün yemeyip dengelerler. işte ben o denge nasıl kuruluyor onu görmek istedim.. ben de 2-3 kilo verip korumaya geçmek istiyorum çünkü :KK200:

paylaşın canım. canınız sağolsun. :KK37:biz de kabaklar ödem suları vs paylaşırız diyecem de ikisini de sevmem :KK70:
Aslında denge yapılabilir bana sadece zor geliyor eve ayrı kendine ayrı yemek yapmak çocuklar da yoruyor canım ama tabiki dengelenir. Ya her zaman diyette gibi dengeli gidersen kolaylik olur yediğinde ertesi gün hafif olunca vermesen de sabit gelirsin.

Insülün direnci olan var mi? Ne yemeli ne yememeli ?
patates pirinç önermiyorlar muz dut incir gibi meyvelerde kısıtlı.
He valla hepsi iradesiz 🤪🤪🤪
Aslında denge yapılabilir bana sadece zor geliyor eve ayrı kendine ayrı yemek yapmak çocuklar da yoruyor canım ama tabiki dengelenir. Ya her zaman diyette gibi dengeli gidersen kolaylik olur yediğinde ertesi gün hafif olunca vermesen de sabit gelirsin.
yok ya maşallah iyisiniz adımla sporla telafi edebiliyorsunuz.. darısı başıma :dua:

Back
X