- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Başarıyorlarmı?bence herkesin menü yazması zorunlu olsun.. kilosunu koruyanlarda ne yiyor nasıl başarıyor onu da görmüş oluruz![]()

Canınız falan çeker valla olan size olur diyet güme gider

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başarıyorlarmı?bence herkesin menü yazması zorunlu olsun.. kilosunu koruyanlarda ne yiyor nasıl başarıyor onu da görmüş oluruz![]()
ımm şeyyy pekiiBizde siziböyle görünce çok eglenecuk
![]()
Katil kızTartı resmi yokk katılırdım 48 e yolculuk yapardım![]()
Bende onu diyorumBaşarıyorlarmı?
Canınız falan çeker valla olan size olur diyet güme gider![]()
Sorun degil canim,cok aktif degilim zaten migime hayirli olsun.En cok kilo verdigin icin kirmizi kaptan olmayi hak ettin ama gelmediign icin migiyi kaptan olarak sectim![]()
Tamam canim peki masterfite katilacak misinSorun degil canim,cok aktif degilim zaten migime hayirli olsun.
Sonra ablam bizeBaşarıyorlarmı?
Ne güzel olur.Abla yürü bu hafta sen ben kaptan Pikachu cordelia katilcaz![]()
başaramıyorlarmış canım öğrendim şimdi.. ekmekler gofretler çikolatalarBaşarıyorlarmı?
Sakasina takiliyoruz ama kilo vermek isteyenler yazsin , veren vermis zaten zamanininda yememis vermis, sindi birgun yer diger gun dengeler,Başarıyorlarmı?
Ne oldu kız eğlence çabuk bitti hatta biz fotolu paylaşım yapalimımm şeyyy pekii![]()
Aynen canım şakaSakasina takiliyoruz ama kilo vermek isteyenler yazsin , veren vermis zaten zamanininda yememis vermis, sindi birgun yer diger gun dengeler,insallah su 6kilodan sonra bana da nasip olur.
Zaten ilk önce ben yerimBide sen yakindasin valla ,![]()
anaaa hoşgeldin canım
Bende bebelere pizza yapcam ama yermiyim yerim herhaldeTamam ben gözleme yediğimi söylemeyeyim![]()
Evet evet katilacagim,ara vermek yaramiyorTamam canim peki masterfite katilacak misin