• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Ellssa ile MasterFit

benim insülin direncim var. şükür şimdi kontrol altında. ama diyete ilk başladığımda 1 ayda hızlı bir düşüş oldu sürekli mide bulantısı yaşadım yemek yiyemedim ve ağzımda değişik bir tat vardı. diyetisyenim insülin düşünce olur demişti.
Amine Busra Amine Busra bende de bu sekilde oluyor.

Mide bulantisi halsizlik ve agzimda olusan tuhaf tat .
Ani açlık krizleri, sürekli tatli yeme istegi falan oluyor bende. Baslarda kontrol etmekte cok zorlandim o yuzden. Meyve bile porsiyonlu az miktarda yemek gerekiyor. Pirinç, ekmek, makarna cok azami yemeli. Sebzelerde de yine patates bezelye havuç bunlar aşırı tuketilmemeli. Şekerli icecekler olmamali

Ani açlık krizleri, sürekli tatli yeme istegi falan oluyor bende. Baslarda kontrol etmekte cok zorlandim o yuzden. Meyve bile porsiyonlu az miktarda yemek gerekiyor. Pirinç, ekmek, makarna cok azami yemeli. Sebzelerde de yine patates bezelye havuç bunlar aşırı tuketilmemeli. Şekerli icecekler olmamali
kilo verince bu şikayetlerin düzeldi demi? diyeti hiç bıraktın mı tekrar geldi mi bu şikayetler?

Ben sabah uyaninca aç duramam mesela, midem bulanmaya başlar elim ayagim titrer. Yine gunduz de uzun sure aç kalinca oyle oluyor. Ben o yüzden hep bol ara öğünlü beslendim oyle kg verdim
Ben de bu hafta o sekilde deneyeyim bir, bakalim nasil olacak.

Asiri derecede halsizlik baygin gibi uyuyorum bazen. Kendimi cok ac birakiyorum sanirim. Ogun cok atliyorum. Meyve yemiyorum arada sadece.
İşte orda hata yapiyosun belkide. Herkesin beslenme sistemi herkese uymuyor. Sen once doktor ile görüş durumuna gore kendi beslenmeni gözden geçir. Meyve yemesende pilav makarna ekmek tuketimin nasil, yine sebzeler de nelere agirlik veriyorsun. Cikolata tatli sık yiyor musun bunlar onemli. Birde ben kabuk tarcin ve normal toz tarcin cok kullandim sekerimi dengede tutmak icin

Asiri derecede halsizlik baygin gibi uyuyorum bazen. Kendimi cok ac birakiyorum sanirim. Ogun cok atliyorum. Meyve yemiyorum arada sadece.
öğün atlama canım az ye ama düzenli ye.. meyveyi kuruyemiş ya da süt ürünleri ile yersen dengeler

Ben sabah uyaninca aç duramam mesela, midem bulanmaya başlar elim ayagim titrer. Yine gunduz de uzun sure aç kalinca oyle oluyor. Ben o yüzden hep bol ara öğünlü beslendim oyle kg verdim

Ben de bu hafta o sekilde deneyeyim bir, bakalim nasil olacak.

Diyeti bozdugum zamanlar oldu. Hâla aç duramiyorum oysaki degerlerim normal çıktı

Aynen oyle. Uzun süreli açlık insulini değişen kişilere uymuyor
benim diyete başlamadan önce bu tarz şikayetlerim çoktu. el ayak titremesi sürekli atıştırma isteği vs. ama diyetle toparlandı. şimdi iki ana iki ara öğün yapıyorum. uzun süre aç kalmadan beslenince bu şikayetlerim geçti. ama kan testi yaptırmak doktor kontrolü şart

Back
X