- 9 Nisan 2021
- 21.196
- 115.009
- 518
Başarıyorlarmı?bence herkesin menü yazması zorunlu olsun.. kilosunu koruyanlarda ne yiyor nasıl başarıyor onu da görmüş oluruz
ımm şeyyy pekiiBizde siziböyle görünce çok eglenecuk
Katil kızTartı resmi yokk katılırdım 48 e yolculuk yapardım
Bende onu diyorumBaşarıyorlarmı?
Canınız falan çeker valla olan size olur diyet güme gider
Sorun degil canim,cok aktif degilim zaten migime hayirli olsun.En cok kilo verdigin icin kirmizi kaptan olmayi hak ettin ama gelmediign icin migiyi kaptan olarak sectim
Tamam canim peki masterfite katilacak misinSorun degil canim,cok aktif degilim zaten migime hayirli olsun.
Sonra ablam bizeBaşarıyorlarmı?
Ne güzel olur.Abla yürü bu hafta sen ben kaptan Pikachu cordelia katilcaz
başaramıyorlarmış canım öğrendim şimdi.. ekmekler gofretler çikolatalarBaşarıyorlarmı?
Sakasina takiliyoruz ama kilo vermek isteyenler yazsin , veren vermis zaten zamanininda yememis vermis, sindi birgun yer diger gun dengeler,Başarıyorlarmı?
Ne oldu kız eğlence çabuk bitti hatta biz fotolu paylaşım yapalimımm şeyyy pekii
Aynen canım şakaSakasina takiliyoruz ama kilo vermek isteyenler yazsin , veren vermis zaten zamanininda yememis vermis, sindi birgun yer diger gun dengeler,insallah su 6kilodan sonra bana da nasip olur.
Zaten ilk önce ben yerimBide sen yakindasin valla ,
anaaa hoşgeldin canım
Bende bebelere pizza yapcam ama yermiyim yerim herhaldeTamam ben gözleme yediğimi söylemeyeyim
Evet evet katilacagim,ara vermek yaramiyorTamam canim peki masterfite katilacak misin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?