- 27 Eylül 2018
- 2.518
- 9.233
- 158
evet işte bi gün yeyip bi gün yemeyip dengelerler. işte ben o denge nasıl kuruluyor onu görmek istedim.. ben de 2-3 kilo verip korumaya geçmek istiyorum çünküSakasina takiliyoruz ama kilo vermek isteyenler yazsin , veren vermis zaten zamanininda yememis vermis, sindi birgun yer diger gun dengeler,insallah su 6kilodan sonra bana da nasip olur.
paylaşın canım. canınız sağolsun.Ne oldu kız eğlence çabuk bitti hatta biz fotolu paylaşım yapalim
Insülün direnci olan var mi? Ne yemeli ne yememeli ?Bu arada gecenmenekse_kokusu yazdi da aklima düstü insülün direncim olabilir mi diye. Bu hafta doktora gitmeye calisacagim bakalim
Hadiya tühYarin sabah tartilabilirisn
Tamam canimEvet evet katilacagim,ara vermek yaramiyor
Tamam tamam haftaya aliriz listeye:)Hadiya tüh
Evet canim 8 binAdım hala 8 bin mi
benim koca da öyleBen diyetteyim diyince kocamküsüyor
benim insülin direncim var. şükür şimdi kontrol altında. ama diyete ilk başladığımda 1 ayda hızlı bir düşüş oldu sürekli mide bulantısı yaşadım yemek yiyemedim ve ağzımda değişik bir tat vardı. diyetisyenim insülin düşünce olur demişti.Bu arada gecenmenekse_kokusu yazdi da aklima düstü insülün direncim olabilir mi diye. Bu hafta doktora gitmeye calisacagim bakalim
He valla hepsi iradesizbaşaramıyorlarmış canım öğrendim şimdi.. ekmekler gofretler çikolatalar
Aslında denge yapılabilir bana sadece zor geliyor eve ayrı kendine ayrı yemek yapmak çocuklar da yoruyor canım ama tabiki dengelenir. Ya her zaman diyette gibi dengeli gidersen kolaylik olur yediğinde ertesi gün hafif olunca vermesen de sabit gelirsin.evet işte bi gün yeyip bi gün yemeyip dengelerler. işte ben o denge nasıl kuruluyor onu görmek istedim.. ben de 2-3 kilo verip korumaya geçmek istiyorum çünkü
paylaşın canım. canınız sağolsun.biz de kabaklar ödem suları vs paylaşırız diyecem de ikisini de sevmem
Evet canımAdım hala 8 bin mi
Ye gitsinBende bebelere pizza yapcam ama yermiyim yerim herhalde
Yok al canım heveslendim. Yarın paylaşırım. Aslında tartıldımda 54.6 resimsiz kabul ederseniz.Tamam tamam haftaya aliriz listeye:)
Kendisi 80 den 76 düştü gerisini getiremedi bı 10 kilo verse rahat edecek aslında.benim koca da öyle
artık kendisi de diyette olduğu için küsemiyor
Güle güle canım bende cikiyomBen cikiyorum kizlar , cok konusmayin
Pilates yalan olduYe gitsin
Yok al canım heveslendim. Yarın paylaşırım. Aslında tartıldımda 54.6 resimsiz kabul ederseniz.
patates pirinç önermiyorlar muz dut incir gibi meyvelerde kısıtlı.Insülün direnci olan var mi? Ne yemeli ne yememeli ?
He valla hepsi iradesiz
yok ya maşallah iyisiniz adımla sporla telafi edebiliyorsunuz.. darısı başımaAslında denge yapılabilir bana sadece zor geliyor eve ayrı kendine ayrı yemek yapmak çocuklar da yoruyor canım ama tabiki dengelenir. Ya her zaman diyette gibi dengeli gidersen kolaylik olur yediğinde ertesi gün hafif olunca vermesen de sabit gelirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?